Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

Ieskant foto apie El Barco, daug info mete apie Tengo ganas de ti su Mario Casas g.gif neva sis filmas patiktu tiems, kuriems patinka Sparkso filmai rolleyes.gif ax.gif gal kas mate?
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 03 06, 18:21)
Ieskant foto apie El Barco, daug info mete apie Tengo ganas de ti su Mario Casas g.gif neva sis filmas patiktu tiems, kuriems patinka Sparkso filmai rolleyes.gif  ax.gif gal kas mate?

tai cia antra dalis trys metrai virs dangaus. Paziek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 03 06, 17:28)
tai cia antra dalis trys metrai virs dangaus. Paziek  mirksiukas.gif

rimtai??? bigsmile.gif geras biggrin.gif nes situo jau senokai susidomejus buvau biggrin.gif nezinojau, kad tesinys ax.gif blush2.gif dekui, paziuresiu butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aisku, kad El Barco per prievarta uzbaigtas, bet siaip tai logikos jame nulis buvo visa laika. Absoliuciai nelogiskas serialas, todel man net klausimas nekilo kaip U isgyveno atseit po tiek shuviu? Kaip gali kilt tokie klausimai jei visam seriale vien tik nelogiskos fantazijos kaip tarkim palomaras mires besikratantis daug laiko ir staiga atgyja, kazkoks vaiduoklis isgyvenes be maisto ir vandens begale laiko, neissenkami resursai, atsirandantys nezinia is kur daiktai, lektuvai, masinos ir t.t. Zodziu kam ieskot logikos kur jos niekada nebuvo, pasaka ir tiek be logisku paaiskinimu biggrin.gif
Atsakyti
Labai teisingai, as visada ir ziurejau kaip i pasaka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet siaip serialas smagiai ziurisi biggrin.gif

Atverklanga, kuria serija paskutine matei? ax.gif gal bent tave kazkiek prisivijau biggrin.gif ax.gif vakar per visa diena iveikiau 2x11 serija rolleyes.gif ryte pradejau, man sutrukde, tai baigiau vakare doh.gif gaila to vaiduokliuko tikrai unsure.gif simpatiaga toks, o eme iskartir nukilino doh.gif Gamboa isvis kuo toliau, tuo didesnis slykstukas unsure.gif Estela tai laivo palaidune - jau praktiskai visiems kabinasi ant kaklo ir dar i lova siulosi doh.gif blink.gif
Atsakyti
Oo, babrusia, tai susilyginom mes bigsmile.gif as ta 2x11 paskutine ir teziurejau. Kaip ir sakei - kai toks oras, ne taip rupi serialai ir kompas blush2.gif
Atsakyti
Geros dienos,merginos biggrin.gif biggrin.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Oooo koks dede bigsmile.gif
Atsakyti
Griooooozis wub.gif Casas. Mario Casas biggrin.gif
Atsakyti
Visai mergos išskydo. doh.gif lotuliukas.gif

Temą reiktų perpavadinti į Mario Casas ir jo filmai mirksiukas.gif
Atsakyti
O man tai jis visai ne grozis cia. Pernelyg jau "dede" schmoll.gif Man jis graziausias pasisiaususiais plaukais, plevenanciais marskiniais ar maikele, ant motociklo wub.gif
Atsakyti