Ieskant foto apie El Barco, daug info mete apie Tengo ganas de ti su Mario Casas neva sis filmas patiktu tiems, kuriems patinka Sparkso filmai gal kas mate?
QUOTE(babrusia @ 2013 03 06, 18:21)
Ieskant foto apie El Barco, daug info mete apie Tengo ganas de ti su Mario Casas neva sis filmas patiktu tiems, kuriems patinka Sparkso filmai gal kas mate?
tai cia antra dalis trys metrai virs dangaus. Paziek
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 03 06, 17:28)
tai cia antra dalis trys metrai virs dangaus. Paziek
rimtai??? geras nes situo jau senokai susidomejus buvau nezinojau, kad tesinys dekui, paziuresiu butinai
Aisku, kad El Barco per prievarta uzbaigtas, bet siaip tai logikos jame nulis buvo visa laika. Absoliuciai nelogiskas serialas, todel man net klausimas nekilo kaip U isgyveno atseit po tiek shuviu? Kaip gali kilt tokie klausimai jei visam seriale vien tik nelogiskos fantazijos kaip tarkim palomaras mires besikratantis daug laiko ir staiga atgyja, kazkoks vaiduoklis isgyvenes be maisto ir vandens begale laiko, neissenkami resursai, atsirandantys nezinia is kur daiktai, lektuvai, masinos ir t.t. Zodziu kam ieskot logikos kur jos niekada nebuvo, pasaka ir tiek be logisku paaiskinimu
Labai teisingai, as visada ir ziurejau kaip i pasaka
Bet siaip serialas smagiai ziurisi
Atverklanga, kuria serija paskutine matei? gal bent tave kazkiek prisivijau vakar per visa diena iveikiau 2x11 serija ryte pradejau, man sutrukde, tai baigiau vakare gaila to vaiduokliuko tikrai simpatiaga toks, o eme iskartir nukilino Gamboa isvis kuo toliau, tuo didesnis slykstukas Estela tai laivo palaidune - jau praktiskai visiems kabinasi ant kaklo ir dar i lova siulosi
Atverklanga, kuria serija paskutine matei? gal bent tave kazkiek prisivijau vakar per visa diena iveikiau 2x11 serija ryte pradejau, man sutrukde, tai baigiau vakare gaila to vaiduokliuko tikrai simpatiaga toks, o eme iskartir nukilino Gamboa isvis kuo toliau, tuo didesnis slykstukas Estela tai laivo palaidune - jau praktiskai visiems kabinasi ant kaklo ir dar i lova siulosi
Geros dienos,merginos
Oooo koks dede
Griooooozis Casas. Mario Casas
Visai mergos išskydo.
Temą reiktų perpavadinti į Mario Casas ir jo filmai
Temą reiktų perpavadinti į Mario Casas ir jo filmai