Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

Man Piti su Vilma siaip labai patinka, abu labai mieli wub.gif Bet, negrazu taip sakyt, viskam maiso tas Vilmos nestumas. Man jie su Piti abu dar tokie paaugliukai, ypac Piti, neissilakstes visai, jam tikrai dar tik viena galvoj. Man labai patiko, kaip jis nuosirdziai pergyveno, kad jam nestovi biggrin.gif Bet va tokiem rimtiem santykiams, vaika kartu augint, mano manymu, Vilmai daug labiau tiktu kunigelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 03 01, 10:35)
Man Piti su Vilma siaip labai patinka, abu labai mieli  wub.gif  Bet, negrazu taip sakyt, viskam maiso tas Vilmos nestumas. Man jie su Piti abu dar tokie paaugliukai, ypac Piti, neissilakstes visai, jam tikrai dar tik viena galvoj. Man labai patiko, kaip jis nuosirdziai pergyveno, kad jam nestovi biggrin.gif  Bet va tokiem rimtiem santykiams, vaika kartu augint, mano manymu, Vilmai daug labiau tiktu kunigelis  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Picio bedos tai "tokios rimtos", kad nors mirk is juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalbant apie PITI, tai jis tapo labai svarbiu veikeju. Pradzioj maniau bus juokdarys, o i pabaiga labai daug demesio. Ko nepasakysi apie Ulises.

Atsakyti
O tai rimtai Uliso kuo toliau, tuo labiau mazes seriale?
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 03 01, 13:12)
O tai rimtai Uliso kuo toliau, tuo labiau mazes seriale?

Neatsimenu, kuo baigesi antras sezonas, bet treciam sezone jo beveik nera.. Puse sezono tai tikrai.. Tik paskutine serija bus blink.gif
Atsakyti
Kaip idomiai blink.gif Tai gal ir Ainojos mazai bus? Ar ji tures kuo kitu uzsiimt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 03 01, 13:18)
Kaip idomiai  blink.gif  Tai gal ir Ainojos mazai bus? Ar ji tures kuo kitu uzsiimt?  biggrin.gif

Maksas mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif doh.gif nu joooo, nieko sau ta Ainoja doh.gif
Atsakyti
Vargsas tas Ulisas verysad.gif
Bet tai durnele Ainoa - tipo su Ulisu but negali, nes Gamboa neleido jai su kitu but, bet va su nauju kadru tai jau gali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 03 01, 12:37)

Bet tai durnele Ainoa - tipo su Ulisu but negali, nes Gamboa neleido jai su kitu but, bet va su nauju kadru tai jau gali  doh.gif

tai pamatysi kaip ten viskas susidelios
ir Gamboai
ir Ainojai

Piti fainuolis, jėga! pasistengs vyrukas

o ir kunigėlis gerai gamboai įkrės
matėt jau?
labai gera man ta scena ir stipri
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 03 01, 12:52)
matėt jau?

ne dar, nemaciau bigsmile.gif ot gerai, pagaliau Gamboa gaus i kaili biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 03 01, 12:52)

matėt jau?

Nemaciau dar. Bet man tie kunigelio raumenys seniai ramybes nedave, va ir rado kur juos panaudot biggrin.gif
Atsakyti