Man Piti su Vilma siaip labai patinka, abu labai mieli Bet, negrazu taip sakyt, viskam maiso tas Vilmos nestumas. Man jie su Piti abu dar tokie paaugliukai, ypac Piti, neissilakstes visai, jam tikrai dar tik viena galvoj. Man labai patiko, kaip jis nuosirdziai pergyveno, kad jam nestovi Bet va tokiem rimtiem santykiams, vaika kartu augint, mano manymu, Vilmai daug labiau tiktu kunigelis
QUOTE(atverklanga @ 2013 03 01, 10:35)
Man Piti su Vilma siaip labai patinka, abu labai mieli Bet, negrazu taip sakyt, viskam maiso tas Vilmos nestumas. Man jie su Piti abu dar tokie paaugliukai, ypac Piti, neissilakstes visai, jam tikrai dar tik viena galvoj. Man labai patiko, kaip jis nuosirdziai pergyveno, kad jam nestovi Bet va tokiem rimtiem santykiams, vaika kartu augint, mano manymu, Vilmai daug labiau tiktu kunigelis
Picio bedos tai "tokios rimtos", kad nors mirk is juoko
Kalbant apie PITI, tai jis tapo labai svarbiu veikeju. Pradzioj maniau bus juokdarys, o i pabaiga labai daug demesio. Ko nepasakysi apie Ulises.
QUOTE(atverklanga @ 2013 03 01, 13:12)
O tai rimtai Uliso kuo toliau, tuo labiau mazes seriale?
Neatsimenu, kuo baigesi antras sezonas, bet treciam sezone jo beveik nera.. Puse sezono tai tikrai.. Tik paskutine serija bus
QUOTE(atverklanga @ 2013 03 01, 13:18)
Kaip idomiai Tai gal ir Ainojos mazai bus? Ar ji tures kuo kitu uzsiimt?
Maksas
nu joooo, nieko sau ta Ainoja
QUOTE(atverklanga @ 2013 03 01, 12:37)
Bet tai durnele Ainoa - tipo su Ulisu but negali, nes Gamboa neleido jai su kitu but, bet va su nauju kadru tai jau gali
tai pamatysi kaip ten viskas susidelios
ir Gamboai
ir Ainojai
Piti fainuolis, jėga! pasistengs vyrukas
o ir kunigėlis gerai gamboai įkrės
matėt jau?
labai gera man ta scena ir stipri
QUOTE(Verbena.. @ 2013 03 01, 12:52)
ne dar, nemaciau ot gerai, pagaliau Gamboa gaus i kaili
QUOTE(Verbena.. @ 2013 03 01, 12:52)
Nemaciau dar. Bet man tie kunigelio raumenys seniai ramybes nedave, va ir rado kur juos panaudot