QUOTE(babrusia @ 2013 02 26, 08:04)
kaip be kolos?
tiesiog visko neapžiūrėjo
pirmas sezonas per daug ištęstas ir nelabai įdomus
paskui pradėjo įdomėti
jeigu trečias sezonas paskutinis tai į paskutines serijas per daug visko sukišta
pati mintis įdomi
jeigu Žalia Rūta apie 15 seriją - tai Uliso išvis galima sakyti nerodė tik jo vardą pasakė
jau kaip prajuokino Palamaresas su Ramiru ir gėjais
patiko Rikardo, kai sudegino papkę
ir Gamboa, kai pasakė kad kai kurių žmonių nenupirksi
dar liko viena serija
apie Gamboa mano nuomonė nekokia, bet mano akyse jis kažkiek pakilo
ir tikiuosi Rikardo nenuvils
o Ulisas ką? vėl bus gelbėtojas
neverta jo Ainoja, oj neverta
man tas senis įtartinas su anūku,nuo 14 serijos
bet ko gero niekuo neypatingas
tai ar Estelos tėvas už visko stovi?
tai ką veikė Barbucha tuomet tam projekte?
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 26, 07:37)
tai ar as gerai supratau,kad Estelos tevas visa ko galva ten?
Turbut, nes ir vardas jo Aleksandras, o projektas Aleksandrija.
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 26, 09:12)
1. jau kaip prajuokino Palamaresas su Ramiru ir gėjais
2. ir Gamboa, kai pasakė kad kai kurių žmonių nenupirksi
dar liko viena serija
3. man tas senis įtartinas su anūku,nuo 14 serijos
4. tai ar Estelos tėvas už visko stovi? 5. tai ką veikė Barbucha tuomet tam projekte?
2. ir Gamboa, kai pasakė kad kai kurių žmonių nenupirksi
dar liko viena serija
3. man tas senis įtartinas su anūku,nuo 14 serijos
4. tai ar Estelos tėvas už visko stovi? 5. tai ką veikė Barbucha tuomet tam projekte?
1. Jie ta geju tema visai gerai papletojo Tik kodel reikejo Estala Ramiresei kisti, tai nesuprantu, nebent dar nesibaigia serialas ir Gamboa mirtu
2. As taip ir maniau, kad sudegins. Bet juk buvo pasiryze atiduoti, tam juk klijavo.. Nesupratau.. O Aleksandro akyse net asaros pasirode, kai suzinojo, kad sudegino
3. Vat gal ir ypatingas
4. Panasu, kad taip. Ir sukele man dalele abejones, ar tikrai Barbucha neapsimetineja, kad visus isgelbeti Jei taip, tai nelogiska, nes ji rodydavo vieta, o jis budavo toks pats, kaip visada.
Matei anonsa? Rodo ji vel su kostiumu, kai spaudzia Aleksandrui ranka. Gerai neiziurejau, nes viena akim jau miegojau, ar laive vyksta veiksmas, ar flashbakas? Jei gali, paziek ta vieta, pastabdyk
5. Jis mokslininkas, manau, kad Aleksandras ji nusamde.. Ir jam dirbo, kol nesuprato, kuo gali baigtis, todel ir pagrobe ta raudonaja papke.. Noredamas isgelbeti..
Kaip cia istvert nepaziurejus ispanu kalba
O is skrynios istrauke Ainojai skirta vestuvine suknele
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 26, 08:21)
1. Jie ta geju tema visai gerai papletojo Tik kodel reikejo Estala Ramiresei kisti, tai nesuprantu, nebent dar nesibaigia serialas ir Gamboa mirtu
2. As taip ir maniau, kad sudegins. Bet juk buvo pasiryze atiduoti, tam juk klijavo.. Nesupratau.. O Aleksandro akyse net asaros pasirode, kai suzinojo, kad sudegino
4. Panasu, kad taip. Ir sukele man dalele abejones, ar tikrai Barbucha neapsimetineja, kad visus isgelbeti Jei taip, tai nelogiska, nes ji rodydavo vieta, o jis budavo toks pats, kaip visada.
Matei anonsa? Rodo ji vel su kostiumu, kai spaudzia Aleksandrui ranka. Gerai neiziurejau, nes viena akim jau miegojau, ar laive vyksta veiksmas, ar flashbakas? Jei gali, paziek ta vieta, pastabdyk
5. Jis mokslininkas, manau, kad Aleksandras ji nusamde.. Ir jam dirbo, kol nesuprato, kuo gali baigtis, todel ir pagrobe ta raudonaja papke.. Noredamas isgelbeti..
Kaip cia istvert nepaziurejus ispanu kalba
O is skrynios istrauke Ainojai skirta vestuvine suknele
1. tai klausė kas jam patinka, jis ir pasakė. manai būtinai turi kažką reikšti?
Gamboa mirtis būtų teisinga
2. tai buvo pasiryžęs atiduoti Gamboa, kai sužinojo, kad Barbucha sunaikino, sako sveikinu - nužudei mano dukterį ir visus šitus laive. o tada Barbucha, aš galiu suklijuoti
paskui gi Rikardas kaip ir perkalbėjo Gamboa, sakė duok, jeigu jais pasitiki, jeigu manai kad tikrai nelies dukters. na gi pameni.
o paskui Rikardas sakė barbuchai, sėdėk ir skaityk - šifruok, noriu žinot kas toj prakeiktoj papkėj.
ar suprato Barbucha ir ką suprato nerodė
bet kaip jau žinom iš 15 serijos įsiminė viską.
o kai jau šaudė į Rikardą tame name, jam Gamboa priminė jo žodžius, atiduok, jeigu jais pasitiki, jeigu manai, kad nedarys nieko blogo (ar panašiai)
tai anas ir sudegino manau nepasitikėdamas
na ir šiaip parodydamas koks
4. aš kažkada irgi maniau kad apsimetinėja.
dabar nežinau
anonsą mačiau
man rods laive ranką spaudžia jam
gal čia Gamboa koks planas išsaugoti visus gyvus. na pasakė kad barbucha viską atsimena iš papkės, kad jį sekė, kad jis apsimetinėja, apvilks kostiumu
nžn nžn
bus matyt
5. gal. turbūt taip ir yra . nors vistiek ... , sakai visus bandė išgelbėt? tikėkimės
nežiūrėk ispanų kalba
nesamonė ta vestuvinė suknelė
nu bet jeigu Ulisui ji gera tai ką aš jau čia bepadarysiu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 25, 17:37)
Niekas jos neverte. Pasiule isgydyti, jei priklausys ju 'zudikui' klubui.
Ar cia galima kitus en zudyti nieko nekaltus, kad kazkas tavo vaika isgelbetu?
Buvo labai grazus filmas apie organu transplantacija. Kai teisininko vaikas sirgo, jau like nedaug gyventi.. Ir is meksikos veze tuos organus. Tai ta mafija imituodavo kokia avarija.. Partrenke berniuka, kad butu donoras ir liepe atvykti tam teciui su tuo vaiku.. Ir finale - isgyde ta partrenkta berniuka, o savo palaidojo..
Kiekvieno morales reikalas.
Ar cia galima kitus en zudyti nieko nekaltus, kad kazkas tavo vaika isgelbetu?
Buvo labai grazus filmas apie organu transplantacija. Kai teisininko vaikas sirgo, jau like nedaug gyventi.. Ir is meksikos veze tuos organus. Tai ta mafija imituodavo kokia avarija.. Partrenke berniuka, kad butu donoras ir liepe atvykti tam teciui su tuo vaiku.. Ir finale - isgyde ta partrenkta berniuka, o savo palaidojo..
Kiekvieno morales reikalas.
Tai cia kiekvieno morale , nesuprantu ko cia mane reikia kaip ir pult del mano minciu del gamboa as jo neteisinu tik pamasciau kodel jis toks ir tiek.
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 02 26, 10:32)
Tai cia kiekvieno morale , nesuprantu ko cia mane reikia kaip ir pult del mano minciu del gamboa as jo neteisinu tik pamasciau kodel jis toks ir tiek.
Oj, as nepuolu, as tik padiskutavau... O siaip zmones visada linke umirsti.. tarsi naujas geras darbas nuplauna visa kruvina praeiti.. realiai gyvenime taip nebutu cia jau su gamboa nusisaldino..
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 26, 11:01)
cia jau su gamboa nusisaldino..
cia kaip su Klausu
pasaulinio lygio siaubas
o paskui pasirodo kad didesniu siaubu yra
taip ir Gamboa prie Aleksandra drebina kinkas
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 26, 11:01)
Oj, as nepuolu, as tik padiskutavau... O siaip zmones visada linke umirsti.. tarsi naujas geras darbas nuplauna visa kruvina praeiti.. realiai gyvenime taip nebutu cia jau su gamboa nusisaldino..
tai zinoma , kad gyvenime taip nebuna