QUOTE(atverklanga @ 2013 02 21, 13:23)
-Buvau apsimelavus - pasirodo ties 2x07 buvau pastrigus, bet jau paziurejau ir 2x08.
--Ka ten Burbucha to laivo makete rado? Isvis, kokia ten esme buvo - nu rado jie ta sena filma, bet kodel paskui nakti kelesi, sviesa gaude ir t.t.?
Ir kas ten su Gamboa? Keistai ten man - vienoj serijoj ji stipriai sumusa, kitoj normaliai vaiksto, tik kad pamusta akim, o dar kitoj jau med kabinete guli, invalido vezimely sedi Tai kas ten jam - apsimeta, kad taip blogai?
Niekaip nepriprantu prie Uliso plauku Jis dabar visad taip ir bus, ar sugris senoji jo sukuosena?
--Ka ten Burbucha to laivo makete rado? Isvis, kokia ten esme buvo - nu rado jie ta sena filma, bet kodel paskui nakti kelesi, sviesa gaude ir t.t.?
Ir kas ten su Gamboa? Keistai ten man - vienoj serijoj ji stipriai sumusa, kitoj normaliai vaiksto, tik kad pamusta akim, o dar kitoj jau med kabinete guli, invalido vezimely sedi Tai kas ten jam - apsimeta, kad taip blogai?
Niekaip nepriprantu prie Uliso plauku Jis dabar visad taip ir bus, ar sugris senoji jo sukuosena?
- prijom... prijom ...
-- o paslėpė tai tada laivo kapitonas laivo makete, kad niekas nerastu, nes visus ten išžudė
aš taip supratau, kad rado lygtais lapelį, kad jau tada bandymus dėl to Aleksandrijos projekto (ar kažko panašaus) , ar greitintuvo darė, formules ar pan. .. ar kažką panašaus, aš ir nesupratau jų pokalbio. man rods klausiau, bet neatrašė. Jis su Chulija kalbėjo ane? tai kažkas su galingos jėgos sukūrimu.. tiksliai irgi nesupratau
kėlėsi anksti rytą, kad šviesa pro ta liuką kristų taip kaip filme, nes ten ir buvo paslėptas maketas. Čia Barbucha išmastė
_Gamboa tyčia leidosi kad Ulisas jį sumuštų, kad Ainoja pamatytų, mat Ainoja nemėgsta smurto.
vaikščiojo, nes iš pradžių nepastebėjo lyg tais kokio smegenų krešulio - hematomos, bet viskas jam bus ok
ar mes apie ta pacia seriją kalbam?
Ulisą išvis kuo toliau tuo rečiau rodys
-- kaniec svęza
QUOTE(babrusia @ 2013 02 21, 13:37)
Niu ka, jungiuos ir as cia paziurejau pirma El Barco serija - uzkabino labai sudomino ir itrauke jau net nusimaciau akivaizdzias 2 poras
nu nu
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 21, 14:40)
Sveika atvykus kokios tos akivaizdzios poros?
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 21, 14:55)
nu nu
cekavos kokios as su vardais dar nesigaudau bet man rodos kapitono dukra su kapitono padejejo (ar kas ten jis) sunum ir ta blonde-nestuke su vaikinu, kuriam priklijavo ant kaktos kramtoske arba su berniuku, davusiu izadus na, bent jau pirmas ispudis toks, bet dar tik pirma serija, matysiu, kaip bus gal visai ne i tema suporavau
QUOTE(babrusia @ 2013 02 21, 15:04)
cekavos kokios as su vardais dar nesigaudau bet man rodos kapitono dukra su kapitono padejejo (ar kas ten jis) sunum ir ta blonde-nestuke su vaikinu, kuriam priklijavo ant kaktos kramtoske arba su berniuku, davusiu izadus na, bent jau pirmas ispudis toks, bet dar tik pirma serija, matysiu, kaip bus gal visai ne i tema suporavau
nu labai į temą
bet kiek dar visko bus
tikiu, kad bus nes jau vien pirmoj serijoj kiek veiksmo o visos serijos daugiau nei 1 val trunka?
QUOTE(babrusia @ 2013 02 21, 15:17)
tikiu, kad bus nes jau vien pirmoj serijoj kiek veiksmo o visos serijos daugiau nei 1 val trunka?
visos
buvo ir neįdomių serijų
šiaip antras sezonas geresnis
man trečio pradžia dar labiau patinka
o Internado žiūrėjai?
Internado dar neziurejau
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 21, 14:55)
_Gamboa tyčia leidosi kad Ulisas jį sumuštų, kad Ainoja pamatytų, mat Ainoja nemėgsta smurto.
vaikščiojo, nes iš pradžių nepastebėjo lyg tais kokio smegenų krešulio - hematomos, bet viskas jam bus ok
ar mes apie ta pacia seriją kalbam?
Ulisą išvis kuo toliau tuo rečiau rodys
Gal apie ta pacia Cia kai Ulisas undine sutiko Kapitonas su chalatu vaiksciojo, ta filmuota medziaga atrado...
Bet kaip man baisiai atrodo ta jo kruvina akis, brr As tik nesuprantu, ko tam Gamboa taip svarbu Ulisa su Ainoa isskirt. Taigi nemyli jis jos... ar myli?
gal ir myli
nesuprasi ten jo
Papildyta:
prijom.. prijom... Žaliai Rūtai
nesupratau ten pradzioj tresio sezono
kai Ainoja su Uliso isplauke i ta rusu laiva
ten buvo ir kazkoks zmogus
paskui Ulisas isplauke
o Ainoja vis bijojo bandydama susisiekti su tevu
ir paskui kai susisiek parplukde ja ir ta kinu tautybes berods vyriuka
tai ji jo bijojo?
nesuprasi ten jo
Papildyta:
paskui Ulisas isplauke
tai ji jo bijojo?
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 21, 20:41)
paskui Ulisas isplauke
tai ji jo bijojo?
Tai taip ir neparode, ka jie veike tam rusu laive, tiesiog plauke, ieskojo, kad per du laivus greiciau.
Dar buvo gi Julia laive, trumpam uzsukus, kazka padejo, ar tai paeme, jau nepamento.
O tas azijietis lyg gerietis.. Dabar kadras vienos is merginu Nesakysiu kieno
Nepamenu, ko Ainoja bijojo.. o bijojo?? Neuzfiksavau
Perziurejau 6 serijas 3 sezono. Tas maksas tai is to projekto nelb suprantu jo pozicija. Vilma mazai rodo bet kodel kai ta dulse laive pasirode ulysas demesio nekreipe i ja ir ji prie Picio tik lindo idomiai viskas islenda cia