Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

Sveika atvykus bigsmile.gif kokios tos akivaizdzios poros? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 21, 13:23)
-Buvau apsimelavus - pasirodo ties 2x07 buvau pastrigus, bet jau paziurejau ir 2x08.

--Ka ten Burbucha to laivo makete rado?  g.gif  Isvis, kokia ten esme buvo - nu rado jie ta sena filma, bet kodel paskui nakti kelesi, sviesa gaude ir t.t.?
Ir kas ten su Gamboa? Keistai ten man - vienoj serijoj ji stipriai sumusa, kitoj normaliai vaiksto, tik kad pamusta akim, o dar kitoj jau med kabinete guli, invalido vezimely sedi  unsure.gif  Tai kas ten jam - apsimeta, kad taip blogai?

Niekaip nepriprantu prie Uliso plauku  biggrin.gif  Jis dabar visad taip ir bus, ar sugris senoji jo sukuosena?  biggrin.gif

- prijom... prijom ...
-- o paslėpė tai tada laivo kapitonas laivo makete, kad niekas nerastu, nes visus ten išžudė
aš taip supratau, kad rado lygtais lapelį, kad jau tada bandymus dėl to Aleksandrijos projekto (ar kažko panašaus) , ar greitintuvo darė, formules ar pan. .. ar kažką panašaus, aš ir nesupratau jų pokalbio. man rods klausiau, bet neatrašė. Jis su Chulija kalbėjo ane? tai kažkas su galingos jėgos sukūrimu.. tiksliai irgi nesupratau
kėlėsi anksti rytą, kad šviesa pro ta liuką kristų taip kaip filme, nes ten ir buvo paslėptas maketas. Čia Barbucha išmastė

_Gamboa tyčia leidosi kad Ulisas jį sumuštų, kad Ainoja pamatytų, mat Ainoja nemėgsta smurto.
vaikščiojo, nes iš pradžių nepastebėjo lyg tais kokio smegenų krešulio - hematomos, bet viskas jam bus ok
ar mes apie ta pacia seriją kalbam? laugh.gif
Ulisą išvis kuo toliau tuo rečiau rodys unsure.gif

-- kaniec svęza

QUOTE(babrusia @ 2013 02 21, 13:37)
Niu ka, jungiuos ir as cia  biggrin.gif paziurejau pirma El Barco serija - uzkabino bigsmile.gif  thumbup.gif labai sudomino ir itrauke thumbup.gif jau net nusimaciau akivaizdzias 2 poras biggrin.gif

nu nu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 21, 14:40)
Sveika atvykus  bigsmile.gif  kokios tos akivaizdzios poros?  rolleyes.gif

QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 21, 14:55)

cekavos kokios biggrin.gif as su vardais dar nesigaudau blush2.gif ax.gif bet man rodos kapitono dukra su kapitono padejejo (ar kas ten jis) sunum ir ta blonde-nestuke su vaikinu, kuriam priklijavo ant kaktos kramtoske lotuliukas.gif arba su berniuku, davusiu izadus biggrin.gif na, bent jau pirmas ispudis toks, bet dar tik pirma serija, matysiu, kaip bus biggrin.gif gal visai ne i tema suporavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 02 21, 15:04)
cekavos kokios biggrin.gif as su vardais dar nesigaudau blush2.gif  ax.gif bet man rodos kapitono dukra su kapitono padejejo (ar kas ten jis) sunum ir ta blonde-nestuke su vaikinu, kuriam priklijavo ant kaktos kramtoske lotuliukas.gif arba su berniuku, davusiu izadus biggrin.gif  na, bent jau pirmas ispudis toks, bet dar tik pirma serija, matysiu, kaip bus biggrin.gif gal visai ne i tema suporavau lotuliukas.gif

nu labai į temą
bet kiek dar visko bus irnesakyk.gif
Atsakyti
tikiu, kad bus bigsmile.gif nes jau vien pirmoj serijoj kiek veiksmo bigsmile.gif thumbup.gif o visos serijos daugiau nei 1 val trunka? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 02 21, 15:17)
tikiu, kad bus bigsmile.gif nes jau vien pirmoj serijoj kiek veiksmo bigsmile.gif  thumbup.gif o visos serijos daugiau nei 1 val trunka? g.gif  unsure.gif

visos
buvo ir neįdomių serijų
šiaip antras sezonas geresnis
man trečio pradžia dar labiau patinka

o Internado žiūrėjai? unsure.gif
Atsakyti
Internado dar neziurejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 21, 14:55)

_Gamboa tyčia leidosi kad Ulisas jį sumuštų, kad Ainoja pamatytų, mat Ainoja nemėgsta smurto.
vaikščiojo, nes iš pradžių nepastebėjo lyg tais kokio smegenų krešulio - hematomos, bet viskas jam bus ok
ar mes apie ta pacia seriją kalbam? laugh.gif
Ulisą išvis kuo toliau tuo rečiau rodys  unsure.gif

Gal apie ta pacia biggrin.gif Cia kai Ulisas undine sutiko biggrin.gif Kapitonas su chalatu vaiksciojo, ta filmuota medziaga atrado...
Bet kaip man baisiai atrodo ta jo kruvina akis, brr biggrin.gif As tik nesuprantu, ko tam Gamboa taip svarbu Ulisa su Ainoa isskirt. Taigi nemyli jis jos... ar myli?
Atsakyti
gal ir myli
nesuprasi ten jo
Papildyta:
prijom.. prijom... Žaliai Rūtai

nesupratau ten pradzioj tresio sezono
kai Ainoja su Uliso isplauke i ta rusu laiva
ten buvo ir kazkoks zmogus
paskui Ulisas isplauke
o Ainoja vis bijojo bandydama susisiekti su tevu
ir paskui kai susisiek parplukde ja ir ta kinu tautybes berods vyriuka
tai ji jo bijojo?
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 21, 20:41)

prijom.. prijom... Žaliai Rūtai

nesupratau ten pradzioj tresio sezono
kai Ainoja su Uliso isplauke i ta rusu laiva
ten buvo ir kazkoks zmogus
paskui Ulisas isplauke
o Ainoja vis bijojo bandydama susisiekti su tevu
ir paskui kai susisiek parplukde ja ir ta kinu tautybes berods vyriuka
tai ji jo bijojo?

Tai taip ir neparode, ka jie veike tam rusu laive, tiesiog plauke, ieskojo, kad per du laivus greiciau.

Dar buvo gi Julia laive, trumpam uzsukus, kazka padejo, ar tai paeme, jau nepamento.

O tas azijietis lyg gerietis.. Dabar kadras vienos is merginu biggrin.gif Nesakysiu kieno tongue.gif

Nepamenu, ko Ainoja bijojo.. o bijojo?? Neuzfiksavau g.gif
Atsakyti
ar bubucha aleksandrijos sumanytojas?
ar tik dalies ?

blink.gif blink.gif
Atsakyti
Perziurejau 6 serijas 3 sezono. Tas maksas tai is to projekto nelb suprantu jo pozicija. Vilma mazai rodo g.gif bet kodel kai ta dulse laive pasirode ulysas demesio nekreipe i ja ir ji prie Picio tik lindo g.gif idomiai viskas islenda cia
Atsakyti