Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

QUOTE(Jurgeliux @ 2013 02 20, 11:42)
ziuriu 12 serija, ir man  neaisku del uliso gal kas mate ir zino ka ten gamboa turejo oeny parasykit geltonai dekui biggrin.gif

tipo kad Delakuadra lyg ir ne tėvas jam
aš ir nesupratau, jau klausiau
niekas nesako
VSD lygio paslaptis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 20, 13:04)
tipo kad Delakuadra lyg ir ne  tėvas jam
aš ir nesupratau, jau klausiau
niekas nesako
VSD lygio paslaptis  unsure.gif

Jo, pamenu, kazka bande jam taip sakyti.. bet netiesa..

O neparasau, nes pvz as neatsimenu, kas buvo 12 serijos ta ir ta minute.. Reikia tada siuzeta parasyti, o ne pagal serijas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man reikia gero paraginimo biggrin.gif Nes as kaip sustojau ties 2x08, taip ir nebepaziurejau daugiau. Ne tai, kad butu atsibode ar ka... Tiesiog vis patingiu paziuret unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 20, 13:43)
Man reikia gero paraginimo  biggrin.gif  Nes as kaip sustojau ties 2x08, taip ir nebepaziurejau daugiau. Ne tai, kad butu atsibode ar ka... Tiesiog vis patingiu paziuret  unsure.gif

žiūrėk žiūrėk
9-10 kaip tik geros

paskutinė tik nuobodoka

su kuo aš trečią sezoną aptarinėsiu?
šiand pradėsiu žiūrėt
Atsakyti
Su manim aptarynesi biggrin.gif as arba sian arba ryt pradesiu ziuret
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 02 20, 20:34)
Su manim aptarynesi  biggrin.gif as arba sian arba ryt pradesiu ziuret

tai gerai
paskubek smile.gif
as cia tik kelias nuotrupas:
prisijuokiau kaip Ramiras Piti ir Palamaresas vaidino gejus

pradejo rodyti kazkokia mergiote vis, anksciau nelabai eteryje matydavosi, zvilgsnis man jos nepatinka g.gif

Gamboa su Estela draugauja, kazin kiek ilgai

nerodo vilmos, chulijos, uliso, labai mazai Ainoja
beje, Ainoja buciavosi su kazkokia merga laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 20, 22:32)

prisijuokiau kaip Ramiras Piti ir Palamaresas vaidino gejus

Oj, man irgi labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 20, 23:01)
Oj, man irgi labai patiko thumbup.gif

man patinka šitam seriale tai kad būna scenų kurios išverčia iš tapkių
nu retas taip prajuokina
Atsakyti
Ziuriu jau 2 serija. Aha rodo vis ta merga ir vus kazkokia susimascius , nenuotaikoj g.gif gejukus gerai pavaidino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 02 21, 09:41)
Ziuriu jau 2 serija. Aha rodo vis ta merga ir vus kazkokia susimascius , nenuotaikoj g.gif

kažką slepia unsure.gif
Atsakyti
Buvau apsimelavus - pasirodo ties 2x07 buvau pastrigus, bet jau paziurejau ir 2x08.

Ka ten Burbucha to laivo makete rado? g.gif Isvis, kokia ten esme buvo - nu rado jie ta sena filma, bet kodel paskui nakti kelesi, sviesa gaude ir t.t.?
Ir kas ten su Gamboa? Keistai ten man - vienoj serijoj ji stipriai sumusa, kitoj normaliai vaiksto, tik kad pamusta akim, o dar kitoj jau med kabinete guli, invalido vezimely sedi unsure.gif Tai kas ten jam - apsimeta, kad taip blogai?

Niekaip nepriprantu prie Uliso plauku biggrin.gif Jis dabar visad taip ir bus, ar sugris senoji jo sukuosena? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atverklanga: 21 vasario 2013 - 13:24
Niu ka, jungiuos ir as cia biggrin.gif paziurejau pirma El Barco serija - uzkabino bigsmile.gif thumbup.gif labai sudomino ir itrauke thumbup.gif jau net nusimaciau akivaizdzias 2 poras biggrin.gif
Atsakyti