Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 10, 11:47)
iš Žalios Rūtos išpešt informaciją sudėtinga laugh.gif

Aha cool.gif Bet labai gerai, intriga palieka rolleyes.gif
Atsakyti
as internado 2-a sezona pradejau, gerai, kad alia sergu, tai galiu ramiai ziuret smile.gif man tai kas juokingiausia ten, kad ta tarnaite, vardu marija, isiziurejo direktoriu, grynai meksikietisku muilo operu variantas biggrin.gif
Atsakyti
Kaip man nefaina,dabar dauguma ta internado ziuri, as ir ji zadu ziuret, bet tik tada, kai perziuresiu el barco. O jus tada turbut jau busit pabaigusios. Neatitaikau as su jumis biggrin.gif
Atsakyti
as pabaigsiu internado, tada peresiu prie el barco ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2013 02 10, 12:14)
as pabaigsiu internado, tada peresiu prie el barco ax.gif

Nu va, atvirksciai mes biggrin.gif O gal pabaigus el barco, ne ta el internado ziuresiu, o koki kita is cia paminetu pradesiu, gal kaip tik atsiras dar ziurinciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2013 02 10, 12:57)
)man tai kas juokingiausia ten, kad ta tarnaite, vardu marija, isiziurejo direktoriu, grynai meksikietisku muilo operu variantas biggrin.gif

O gal ir ne mirksiukas.gif

QUOTE(atverklanga @ 2013 02 10, 13:04)
Kaip man nefaina,dabar dauguma ta internado ziuri, as ir ji zadu ziuret, bet tik tada, kai perziuresiu el barco. O jus tada turbut jau busit pabaigusios. Neatitaikau as su jumis  biggrin.gif

O ka man kalbet, kai as jau perziurejus.. liko kas savaite laukt tik.. ir tau jau EL Barco sezonas baiginejasi
Atsakyti
O el barco 4 sezonas (jei toks bus) rudeni prasides, taip?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 10, 13:25)
O gal ir ne  mirksiukas.gif

na, kol kas man tokia paralele labai matosi, pradinges/atimtas vaikas, vardas marija, tarnaite, grazuolis direktorius lotuliukas.gif gal veliau viskas issirutulios kitaip, dar tik 2-a sezona pradejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2013 02 10, 12:53)
na, kol kas man tokia paralele labai matosi, pradinges/atimtas vaikas, vardas marija, tarnaite, grazuolis direktorius lotuliukas.gif

neapsigauk laugh.gif tongue.gif
Papildyta:
o as dabar ziuriu Luna Calenda
kol kas matau viena sezona. ar jis jau pasibaiges?kitas bus??

el barco paskui ziuresiu
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 10, 14:08)

o as dabar ziuriu Luna Calenda
kol kas matau viena sezona. ar jis jau pasibaiges?kitas bus??

Pirmas sezonas
Atsakyti
Ateinu cia viena su savim pasvaigt biggrin.gif
Kaip man patinka Piti ir Vilmos istorija wub.gif Abu man labai simpatiski. Piti man grazus, turi kazka patrauklaus. Ir toks juokingai mielas wub.gif O Vilma, nors ir nera labai jau super grazuole, turi kazka zavaus labai, taip ir norisi i ja ziureti wub.gif Ir charakteris man jos labai prie sirdies - tokia gan tiesmukiska, apie daug ka tvirta nuomone turi, nera kvaila. Zo, abu jie man labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 10, 12:35)
O el barco 4 sezonas (jei toks bus) rudeni prasides, taip?

Skaiciau pries pora dienu, kad patvirtino ispanu televizija, kad nebus 4-ojo sezono. Treciasis uzsibaigs su berods 16 serija.
http://vk.com/elbarco
Cia daug gerbeju diskutuoja, greiciausiai naujienas ideda bei serijas naujas su subtitrais verstas
Atsakyti