QUOTE(atverklanga @ 2013 02 17, 15:19)
2x07 paziurejau, o tu?
Durna, bet grazi
Bet kokia man grazi ta 2x07 serija buvo. Net apsizliumbiau Pagaliau pasako, kas toks Burbucha Salomejai... Nors jau zinojau Bet siaip serijoj daugiau kalbu, nei veiksmo buvo. Todel daug kas neaisku liko. Zalia Ruta, ar kitos, perziurejusios toliau, prasau, paaiskinkit
Tas Gamboa turejo seima ir vaiku? Bet juos visus partrenke, ane? Tai jis nera visiskas blogiukas? Su Estela tai graziai elgesi...
Ka kunigelis pasakojo? Pries prisipazindamas, kad myli Vilma? Ir nesupratau, apie ka visa serija kalbejo... Tipo Vilma laukiasi nuo juodaodzio?
Kaip supratau, prisiminimuose, kur rode, Salomeja turejo isteket? Bet pakalbejus su Burbucha suprato, kad nemyli to jaunikio ir neverta teket? O KA TEN BURBUCHA LIEPE SALOMEJAI PRISIEKT? Kad niekad niekam neisduos, kas jie vienas kitam?
Ir paaiskinkit, kokiu tikslu Burbucha lindo i ta deze? Ka jis tuo gero norejo pasiekt?
Durna, bet grazi
Bet kokia man grazi ta 2x07 serija buvo. Net apsizliumbiau Pagaliau pasako, kas toks Burbucha Salomejai... Nors jau zinojau Bet siaip serijoj daugiau kalbu, nei veiksmo buvo. Todel daug kas neaisku liko. Zalia Ruta, ar kitos, perziurejusios toliau, prasau, paaiskinkit
Tas Gamboa turejo seima ir vaiku? Bet juos visus partrenke, ane? Tai jis nera visiskas blogiukas? Su Estela tai graziai elgesi...
Ka kunigelis pasakojo? Pries prisipazindamas, kad myli Vilma? Ir nesupratau, apie ka visa serija kalbejo... Tipo Vilma laukiasi nuo juodaodzio?
Kaip supratau, prisiminimuose, kur rode, Salomeja turejo isteket? Bet pakalbejus su Burbucha suprato, kad nemyli to jaunikio ir neverta teket? O KA TEN BURBUCHA LIEPE SALOMEJAI PRISIEKT? Kad niekad niekam neisduos, kas jie vienas kitam?
Ir paaiskinkit, kokiu tikslu Burbucha lindo i ta deze? Ka jis tuo gero norejo pasiekt?
8 ziuriu,idomi, Chulisijanui pasimaise protelis
Gamboa turejo seima, juos partrenke automobilis, man rodos ta vairuotoja jis surado ir nuzude,bet ta supratai is vaizdu is turbut
man jis vistiek blogietis
Kunigelis berods pasakojo, kaip prisipazino meilei mergaitei kazkokiai,o ji neatsake tuo paciu, ir jis nusprende tapt kunigu (nzn ar tiksliai supratau
Vilma laukiasi nuo kazkokio kubiecio, ar mulato ar pan
Salomeja turejo isteket. Barbucha pasake,kad nereikia ne is meiles. paskui man rods dar paskambino (nu sitas kapitono padejejas kur jie dabar kartu,pamirsau varda).
Salomeja sako, kad tas busimas diedas tipo rupinasi ja, bet paskui jie su Barbucha pabego
i laiva
dokumentai suklastoti
Barbucha liepe prisiekti, kad niekada niekam nesakys Salomeja kad jie brolis ir sesuo.
turbut del Aleksandrijos projekto,pavojaus, pavogtos raudonos papkes (man taip atrodo, sito nesake)
Burbucha lindo i deze man atrodo tam, kad ''ismatuot'' koks krioklio aukstis, ar laivui nera pavojaus
na ir paskui susisieke per racija pasake, kad nedidelis auktis kad jis gyvas
nors laivas vistiek butu krites juk,koks bebutu aukstis
bet gal kad apramint zmones, nzn