Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

QUOTE(atverklanga @ 2013 02 17, 15:19)
2x07 paziurejau, o tu?
Durna, bet grazi  biggrin.gif
Bet kokia man grazi ta 2x07 serija buvo. Net apsizliumbiau  4u.gif  Pagaliau pasako, kas toks Burbucha Salomejai... Nors jau zinojau  doh.gif  Bet siaip serijoj daugiau kalbu, nei veiksmo buvo. Todel daug kas neaisku liko. Zalia Ruta, ar kitos, perziurejusios toliau, prasau, paaiskinkit  4u.gif 
Tas Gamboa turejo seima ir vaiku? Bet juos visus partrenke, ane? Tai jis nera visiskas blogiukas? Su Estela tai graziai elgesi...
Ka kunigelis pasakojo? Pries prisipazindamas, kad myli Vilma? Ir nesupratau, apie ka visa serija kalbejo... Tipo Vilma laukiasi nuo juodaodzio?
Kaip supratau, prisiminimuose, kur rode, Salomeja turejo isteket? Bet pakalbejus su Burbucha suprato, kad nemyli to jaunikio ir neverta teket? O KA TEN BURBUCHA LIEPE SALOMEJAI PRISIEKT? Kad niekad niekam neisduos, kas jie vienas kitam?
Ir paaiskinkit, kokiu tikslu Burbucha lindo i ta deze? Ka jis tuo gero norejo pasiekt?  doh.gif

8 ziuriu,idomi, Chulisijanui pasimaise protelis

Gamboa turejo seima, juos partrenke automobilis, man rodos ta vairuotoja jis surado ir nuzude,bet ta supratai is vaizdu is turbut
man jis vistiek blogietis

Kunigelis berods pasakojo, kaip prisipazino meilei mergaitei kazkokiai,o ji neatsake tuo paciu, ir jis nusprende tapt kunigu (nzn ar tiksliai supratau

Vilma laukiasi nuo kazkokio kubiecio, ar mulato ar pan laugh.gif

Salomeja turejo isteket. Barbucha pasake,kad nereikia ne is meiles. paskui man rods dar paskambino (nu sitas kapitono padejejas kur jie dabar kartu,pamirsau varda).
Salomeja sako, kad tas busimas diedas tipo rupinasi ja, bet paskui jie su Barbucha pabego
i laiva
dokumentai suklastoti
Barbucha liepe prisiekti, kad niekada niekam nesakys Salomeja kad jie brolis ir sesuo.
turbut del Aleksandrijos projekto,pavojaus, pavogtos raudonos papkes (man taip atrodo, sito nesake)

Burbucha lindo i deze man atrodo tam, kad ''ismatuot'' koks krioklio aukstis, ar laivui nera pavojaus
na ir paskui susisieke per racija pasake, kad nedidelis auktis kad jis gyvas
smile.gif
nors laivas vistiek butu krites juk,koks bebutu aukstis
bet gal kad apramint zmones, nzn
Atsakyti
Verbena, labai aciu 4u.gif Bet kaip man durnai - tipo Ainoa pasake Ulisui, kad jie negali but kartu, nes visokie negeri dalykai vyksta, pvz tos mustynes? doh.gif Nu negaliu, jau toooks absurdas doh.gif doh.gif
Bet as vis neatsistebiu, kokiais tu tempais varai bigsmile.gif As jau kokias 3 savaites ziuriu, o tu visai neseniai pradejai ir jau mane aplenkei bigsmile.gif
Atsakyti
nesupratau 8 serijos galo
ka Barbucha su Chulija kalbejo
ten su aleksandrijos projektu susije? g.gif

sakau kad kvailoka ta Aloija doh.gif
Atsakyti
Niekas dar rusu kalba nemate El Barco 14 serijos? g.gif Ko tai nesulaukiu unsure.gif
Atsakyti
Perziurejau 2sezono 3 serijas.. Kazkaip viskas keistai su tom dezem tais zmonem. Burbucha teisus keista. Toks vaizdas is sono kas stebi kaip jie isgyvens ir kaip dievas reguliuoja viska g.gif ta nauja boba baisiai neaiski tas zvilgsnis jos , oj cia bus manau visko su ja dar viena gamboa bus biggrin.gif
Atsakyti
Chulisijanui plaukus uzaugino doh.gif
Atsakyti
As galvojau, kas su jo plaukais negerai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nedaug uzaugo, tiesiog nuleido plaukus.. biggrin.gif O man grazu ax.gif
Atsakyti
Man ner negrazu, tiesiog keista rolleyes.gif
Atsakyti
leistu mane tan laivan greit tvarka padaryciau
ka su zeberklu nudurciau
ka apkirpciau