Verbena, gal tu uzgeltonink? Pagalvojau, gi kazkuri mergaite, jurgeliux ar kaip ten, dar nepraziurejus tiek
O siaip tai wow, nu ir tempai tavo O del tu visu tavo klausimu... Tai man iki siol neaisku
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 16, 16:34)
o tai ka man daryt jei as noriu is anksto zinot
ir neprasiau siuzeto , o klausiau ar nesupratau, ar nerode
tai kuris variantas
As tau galiu visa seriala papasakot i AZ Bet temoj kazkaip nei sis, nei tas..
Liko dvi serijos pirmo sezono. Nu mane nervina jau , kad vis tam ULisui kazkas vis kabinasi prie jo. Ir tas Ramiras tai negaliu toks pats kaip gamboa man kieciausias tai barbucha , kad ir ,,kvailelis,, bet istikruju protingiausias kai kazkas atsitinka jis viska ir isprendzia
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 02 16, 17:32)
Liko dvi serijos pirmo sezono. Nu mane nervina jau , kad vis tam ULisui kazkas vis kabinasi prie jo. Ir tas Ramiras tai negaliu toks pats kaip gamboa man kieciausias tai barbucha , kad ir ,,kvailelis,, bet istikruju protingiausias kai kazkas atsitinka jis viska ir isprendzia
Aha, kietas jis Bet jis man tos mielesnis, nei kai rode prisiminimus, kai normalus buvo Vis pamirstu parasyt, kokia man mielybe ta mazoji mergyte,Valerija lygtai
Ai, o ten pas juos toj Ispanijoj gal koks colos kultas Nes ir per tres metros labai jau akivaizdziai reklamuoja
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 16, 17:55)
Bet jau tempai tavo
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 17, 12:42)
leidziu
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 17, 13:40)
Man kaip tik 1 idomesnis buvo
man tai nera ne ka lygint
kuria serija ziuri?
kokia visgi durna man ta Ailoja
QUOTE(Gabanne @ 2013 02 17, 14:21)
leidziu
aciu
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 17, 15:02)
2x07 paziurejau, o tu?
Durna, bet grazi
Bet kokia man grazi ta 2x07 serija buvo. Net apsizliumbiau Pagaliau pasako, kas toks Burbucha Salomejai... Nors jau zinojau Bet siaip serijoj daugiau kalbu, nei veiksmo buvo. Todel daug kas neaisku liko. Zalia Ruta, ar kitos, perziurejusios toliau, prasau, paaiskinkit
Tas Gamboa turejo seima ir vaiku? Bet juos visus partrenke, ane? Tai jis nera visiskas blogiukas? Su Estela tai graziai elgesi...
Ka kunigelis pasakojo? Pries prisipazindamas, kad myli Vilma? Ir nesupratau, apie ka visa serija kalbejo... Tipo Vilma laukiasi nuo juodaodzio?
Kaip supratau, prisiminimuose, kur rode, Salomeja turejo isteket? Bet pakalbejus su Burbucha suprato, kad nemyli to jaunikio ir neverta teket? O KA TEN BURBUCHA LIEPE SALOMEJAI PRISIEKT? Kad niekad niekam neisduos, kas jie vienas kitam?
Ir paaiskinkit, kokiu tikslu Burbucha lindo i ta deze? Ka jis tuo gero norejo pasiekt?