Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

QUOTE(atverklanga @ 2013 02 15, 10:19)

Tarp kitko, man tas kunigelis visai ne kunigelisko kuno  biggrin.gif  Nesakau, kad visi kunigeliai turi but nupiepe... Bet sito raumenys visai ne kunigiski  biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 15, 11:18)
Todel, kas jis nera tipiskas kunigelis, bus serija apie ji.. Ir Gamboa suvarys ringe bigsmile.gif

fainas tas kunigėlis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 15, 12:17)
fainas tas kunigėlis  rolleyes.gif

Man irgi jis fainas rolleyes.gif Va pvz Ramiras net erzina truputi doh.gif blush2.gif Pirmose serijose jis man labai fainas pasirode, bet kuo toliau, tuo labiau jis man fuj schmoll.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau ispanų puslapiuos, kad Gamboa duotas įsakymas nužudyti Ulisą doh.gif Čia viskas aiškės paskutinę ser.
Kažkas dar bus mažajai Valerijai,kulka ją sužeis ar kaip ...
Ir Maksas myli Ainoją doh.gif
Atsakyti
o as maciau nuotraukyciu , kad lyg daktaryte su kapitonu vis delto susituoks
Atsakyti
ar Burbucha dirbo laboratorijoj kur ir Chulijos diedas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 15, 21:18)
ar Burbucha dirbo laboratorijoj kur ir Chulijos diedas?  unsure.gif

Ryt ziuresiu serija kur parodyt turi kuom susijes burbucha su tuo daktares vyru g.gif
Atsakyti
Tiesa as kaip supratau burbucha patyre galvos trauma todel jis toks ir kazkaip pasake burbucha tu pradedi atsiminti , tai va ryt ziuresiu bus aiskiau
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 02 15, 22:57)
Tiesa as kaip supratau burbucha patyre galvos trauma todel jis toks ir kazkaip pasake burbucha tu pradedi atsiminti , tai va ryt ziuresiu bus aiskiau

taip buvo protingas
atsimine nemazai,as vakar paziuejau

kas ziurejo kitus sezonus mergai? ar Burbucha kada nors sugrys i save?ta prasme ar jam pageres?
ir
kas sieja Gamboa su Chulija? g.gif
Atsakyti
jie ten pastoviai valosi dantis,tipo mums idomu....

o Chulisijanas kiekvienoj serijoj verkia
verkia ir verkia doh.gif

Gambuča dingo kazkur juroj
bet taip supratau is jusu kad atsiras

jau isivaizduoju serialo pabaiga - atranda zeme ir iseina is laivo Gambuča visas išdididus toks su šypsenėle sarkastiška...
duokit kas žeberklą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 16, 09:32)
taip buvo protingas
atsimine nemazai,as vakar paziuejau
kas ziurejo kitus sezonus mergai? ar Burbucha kada nors sugrys i save?ta prasme ar jam pageres?
ir
kas sieja Gamboa su Chulija?  g.gif

na kol kas nesugrizo, keistas iki siol, bet protingas...
Gamboa ir Chulija dirba Akelsandrija projekte abu
Atsakyti
baigiau pirma sezona
nesupratau
1. kaip Gambuča isgyveno?kur buvo?kodel zaizda taip greit uzgijo?is kur obuolys? kodel jis plaukiojo tam celafaniniam raudonam laively? ar jis ne tas pats kur Chulisijas buvo kartu? g.gif
2. kokia Chulijos misija laive? ar nesupratau ka Gambuča pasake, ar nesake? g.gif
Atsakyti
Verbena, tai gi paziuresi seriala ir pamatysi, o tai dabar visa siuzeta prasai papasakoti doh.gif
Atsakyti