Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

QUOTE(egesichora @ 2013 02 13, 16:02)
Ir dar. Jei sąžiningai, tai ne stebuklas tas El Barco.

Plika, ne plika, bet as kai pirma ziurejau El Barco, tai man ir patiko. Todel ir kitas visai ispudis, net nelyginu. Ten drama - detektyvas, o cia toks labiau fantastinis nuotykis su detektyvo elementais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 13, 17:00)
Plika, ne plika, bet as kai pirma ziurejau El Barco, tai man ir patiko. Todel ir kitas visai ispudis, net nelyginu. Ten drama - detektyvas, o cia toks labiau fantastinis nuotykis su detektyvo elementais  biggrin.gif

Dėl to aš nesiginčyju. Bet sakau, kad galėjo stipriau padaryt.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 02 13, 15:51)
O ką čia daugiau pasiūlysi? Nebent posto pradžioje - perspėjimą, kad komentuojama tokio ir tokio sezono tokia ir tokia serija. smile.gif Kas nenorės žinot, neskaitys. O kas norės, pasiryškins ir joks geltonas šriftas jau nebegelbės smile.gif

Lengva pasakyt biggrin.gif Kai geltonai parasyta siaip ne taip susilaikau nepajuodinus. Bet jei juodai butu, kad ir labai nenoretum perskaityti, vistiek akis uz kokios detales uzkliutu.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 02 13, 15:02)
Jam iki internado kaip plika šikna iki Kinijos

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 13, 14:11)
yra dvynes seserys - gera ir bloga, geroji apsimeta blogaja, gyvena jos namuos, su jos seima ir t.t. Ir prasideda dar visokios nesamones  biggrin.gif
Siaip visai nieko, tik nefaina, kad po pirmo sezono ji nutrauke (pagrindine pastojo), tai man pabaigos labai truko  unsure.gif

tai ka cia su vienu sezonu prasidet.... lotuliukas.gif
bet paziuresiu
jau rusiskai trecdali visko suprantu tai šūstravoju nail.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 02 13, 17:04)
Dėl to aš nesiginčyju. Bet sakau, kad galėjo stipriau padaryt.

Ar scenarijus, ar igyvendinimas kliuva?
Atsakyti
Žalia Rūta, i tu Luna calenda žiūrėjai?
patiko?
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 13, 18:44)
Žalia Rūta, i tu Luna calenda žiūrėjai?
patiko?

Tai gi temos pirmam poste ir rasiau apie ji mirksiukas.gif Jo, tik nebaigiau.. nera kada.. dabar net po viena serija i diena neina rast laiko paziet unsure.gif
Man jis toks 'is bedos'...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 13, 17:56)
Tai gi temos pirmam poste ir rasiau apie ji mirksiukas.gif Jo, tik nebaigiau.. nera kada.. dabar net po viena serija i diena neina rast laiko paziet unsure.gif
Man jis toks 'is bedos'...

o man tai labai patiko rolleyes.gif laukiu antro sezono rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 13, 18:38)
Ar scenarijus, ar igyvendinimas kliuva?

Scenarijus. Nereikalauju jokių ypatingų holivudinių specefektų . Aktorių vaidybai pretenzijų neturiu, į statistus moku nekreipti dėmesio, tegul jie ir toliau ramiai sau virves kur nors denyje vynioja. smile.gif

Tiesa, norėjau paklasuti, ar esate kuri mačiusi rusišką "Tam kto to jestj" ? Man jis patiko+yra ispaniškojo kopija. Tuoj paieškosiu pavadinimo.

Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 13, 18:03)
Lengva pasakyt  biggrin.gif  Kai geltonai parasyta siaip ne taip susilaikau nepajuodinus. Bet jei juodai butu, kad ir labai nenoretum perskaityti, vistiek akis uz kokios detales uzkliutu.

O man ir geltonas šriftas nebūtų kliūtis, nes smalsi esu ir tikrai net negalvočiau susiturėti nepasiryškinusi . Teisingiau, dar labiau masintų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 13 vasario 2013 - 18:46
QUOTE(egesichora @ 2013 02 13, 18:45)

Tiesa, norėjau paklasuti, ar esate kuri mačiusi rusišką "Tam kto to jestj" ? Man jis patiko+yra ispaniškojo kopija. Tuoj paieškosiu pavadinimo.

pasakyk ka nors panasaus i luna calenda ar internado rolleyes.gif

Atsakyti
Rusiška versija.

http://seasonvar.ru/..._-2-season.html
Papildyta:
Prašau, ispaniškosios pradžia http://www.youtube.c...h?v=tsWR8zPBG2U

Vadinasi HAY ALGUIEN AHÍ

Man tiko ir patiko rusiška, nes ispaniškosios vertimo niekur nebuvo. smile.gif
P.s. ypač gera dainelė pradžioje. Vaikiškai šiurpinanti smile.gif
Atsakyti
siaubo yra?
Atsakyti