[COLOR=yellow]taigi aisku, ko jie isrinktieji, del genetinio kodo, organams bus jei ka. nu man ta versija prilipo. o Sol ir nuzude del to, kad nebetiko niekam. bet cia pats Gamboa iki galo nezino, Chulija zino turbut
sužeistas žvėris tiesiog. patinka ir man personazas.
va kapitonas nepatinka, skystalas kaip reta, ir bukas kazkoks, ir šiaip nesimpatiškas
O man patinka. Realybej gal ir nepatiktu, bet kai seriale jis toks gerietis, nori nenori ima patikt
Salomeja man labai patinka, tokia super silta ir miela moteris. "Jauki" tokia
taigi aisku, ko jie isrinktieji, del genetinio kodo, organams bus jei ka. nu man ta versija prilipo. o Sol ir nuzude del to, kad nebetiko niekam. bet cia pats Gamboa iki galo nezino, Chulija zino turbut
sužeistas žvėris tiesiog. patinka ir man personazas.
va kapitonas nepatinka, skystalas kaip reta, ir bukas kazkoks, ir šiaip nesimpatiškas
Aš irgi pažiūrėjau jau.baisiai laukiu 14 serijos.Negali būt Piti blogietis,jis man toks juokingas,kad nepanašu į jį.Bet jo praeities irgi dar nerodė,kodėl jis išrinktasis?
[color=yellow]o ypač istorija visa su Ainoja
As netikiu
Merguciai, o kieno ten vestuves bus??? Salomejos? Is pradziu tai apie Ainoja galvojau, nes labai puosniai atrode, kaip su vestuvene suknele.. Bet dabar abejoju
Gerai pastebeta, kad turbut vienintelis, apie kurio nerode praeiti.. ar, dar luosiaus nerode. Bet tas ir taip isdavikas, kai buvo susimetes su Gamboa.
As netikiu
Merguciai, o kieno ten vestuves bus??? Salomejos? Is pradziu tai apie Ainoja galvojau, nes labai puosniai atrode, kaip su vestuvene suknele.. Bet dabar abejoju
nu kaip nerode, rode juk. kaip tevas liepe jam maziukui issirinkti tik viena kaciuka, o kitus paskandino, kaip jo zmona su dviem dukrytem furgoans nutrenke, koks jis mylintis buvo, kai jas palydejo, kaip jis prie dukreles be samones tam povandeniniam laive budejo, ir kaip ji santazuoja dukters gyvyba. ka mazai parode?
nu kaip nerode, rode juk. kaip tevas liepe jam maziukui issirinkti tik viena kaciuka, o kitus paskandino, kaip jo zmona su dviem dukrytem furgoans nutrenke, koks jis mylintis buvo, kai jas palydejo, kaip jis prie dukreles be samones tam povandeniniam laive budejo, ir kaip ji santazuoja dukters gyvyba. ka mazai parode?