Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 13, 10:44)
bet jis liepė Ailojai Chulisijaną nužudyt ane?  g.gif

Ulisą?ne neliepė.bet ten visaip baugins ją,kad tik jie kartu nebūtų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lammila @ 2013 02 13, 11:25)
,kodėl jis išrinktasis? g.gif

Nu žodžiu personažas man patinka blush2.gif

[COLOR=yellow]taigi aisku, ko jie isrinktieji, del genetinio kodo, organams bus jei ka. nu man ta versija prilipo. o Sol ir nuzude del to, kad nebetiko niekam. bet cia pats Gamboa iki galo nezino, Chulija zino turbut
sužeistas žvėris tiesiog. patinka ir man personazas.
va kapitonas nepatinka, skystalas kaip reta, ir bukas kazkoks, ir šiaip nesimpatiškas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 13 vasario 2013 - 11:06
Gal kuri rado daugiau info del El barco? 16 seriju 3 sezono ir pabaiga? kazi ar tikrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 02 13, 11:05)
va kapitonas nepatinka, skystalas kaip reta, ir bukas kazkoks, ir šiaip nesimpatiškas

O man patinka. Realybej gal ir nepatiktu, bet kai seriale jis toks gerietis, nori nenori ima patikt biggrin.gif
Salomeja man labai patinka, tokia super silta ir miela moteris. "Jauki" tokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 02 13, 11:05)
taigi aisku, ko jie isrinktieji, del genetinio kodo, organams bus jei ka. nu man ta versija prilipo. o Sol ir nuzude del to, kad nebetiko niekam. bet cia pats Gamboa iki galo nezino, Chulija zino turbut
sužeistas žvėris tiesiog. patinka ir man personazas.

O man tas genetinis kodas nežinau.[/COLOR[COLOR=yellow]]Bet vis tiek apie jo praeitį nerodė dar.laukiu biggrin.gif fainas jis man labai,labai ūpą kelia.

Ir dėl kapitono pritariu 100% doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lammila @ 2013 02 13, 11:25)
Aš irgi pažiūrėjau jau.baisiai laukiu 14 serijos.Negali būt Piti blogietis,jis man toks juokingas,kad nepanašu į jį.Bet jo praeities irgi dar nerodė,kodėl jis išrinktasis? g.gif
[color=yellow]o ypač istorija visa su Ainoja
doh.gif 

Gerai pastebeta, kad turbut vienintelis, apie kurio nerode praeiti.. ar, dar luosiaus nerode. Bet tas ir taip isdavikas, kai buvo susimetes su Gamboa.
QUOTE(Gabanne @ 2013 02 13, 12:07)
Gal kuri rado daugiau info del El barco? 16 seriju 3 sezono ir pabaiga? kazi ar tikrai?  g.gif

As netikiu schmoll.gif

Merguciai, o kieno ten vestuves bus??? Salomejos? Is pradziu tai apie Ainoja galvojau, nes labai puosniai atrode, kaip su vestuvene suknele.. Bet dabar abejoju g.gif

tuoj visi lapai bus geltoni lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 13 vasario 2013 - 11:38
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 13, 11:38)
Gerai pastebeta, kad turbut vienintelis, apie kurio nerode praeiti.. ar, dar luosiaus nerode. Bet tas ir taip isdavikas, kai buvo susimetes su Gamboa.

As netikiu schmoll.gif

Merguciai, o kieno ten vestuves bus??? Salomejos? Is pradziu tai apie Ainoja galvojau, nes labai puosniai atrode, kaip su vestuvene suknele.. Bet dabar abejoju g.gif

tuoj visi lapai bus geltoni lotuliukas.gif

Na nemanau,kad Ainojos. Ai ir pabaiga būtų kaip meksikiečių seriale.Visai realu,kad Salomėjos.
Greičiau Ulisas grįžtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Saaakes, kaip smalsumas zudo, taip sunku nepasijuodint ir neperskaityt doh.gif biggrin.gif Bet as tvirta, nepasiduosiu kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
aš jau perksaičiau irnesakyk.gif
galiu tau didelėm raudonom raidėm parašyt jei nori
Atsakyti
QUOTE(Lammila @ 2013 02 13, 12:33)
O man tas genetinis kodas nežinau.[/COLOR[COLOR=yellow]]Bet vis tiek apie jo praeitį nerodė dar.laukiu biggrin.gif  fainas jis man labai,labai ūpą kelia.

nu kaip nerode, rode juk. kaip tevas liepe jam maziukui issirinkti tik viena kaciuka, o kitus paskandino, kaip jo zmona su dviem dukrytem furgoans nutrenke, koks jis mylintis buvo, kai jas palydejo, kaip jis prie dukreles be samones tam povandeniniam laive budejo, ir kaip ji santazuoja dukters gyvyba. ka mazai parode?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 02 13, 13:03)
nu kaip nerode, rode juk. kaip tevas liepe jam maziukui issirinkti tik viena kaciuka, o kitus paskandino, kaip jo zmona su dviem dukrytem furgoans nutrenke, koks jis mylintis buvo, kai jas palydejo, kaip jis prie dukreles be samones tam povandeniniam laive budejo, ir kaip ji santazuoja dukters gyvyba. ka mazai parode?

Mes turim omeny Piti. O Jūs - Gamboa.

Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 13, 13:00)
aš jau perksaičiau irnesakyk.gif
galiu tau didelėm raudonom raidėm parašyt jei nori

Nereik irnesakyk.gif Kelinta serija ziuri?
Atsakyti