Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

Sveikos 4u.gif as pradejau siandien ziuret el barco, na suintrigavo ir patiko primos dvi serijos jau parsisiunciau 1 ir 2 sezonus. Manau nesupyksit jei kartais ikisiu nori pas jus paskaityneti smile.gif jusu deka ir suzinojau apie si sereala thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 02 12, 21:25)
Sveikos  4u.gif  as pradejau siandien ziuret el barco, na suintrigavo ir patiko primos dvi serijos jau parsisiunciau 1 ir 2 sezonus. Manau nesupyksit jei kartais ikisiu nori pas jus paskaityneti smile.gif jusu deka ir suzinojau apie si sereala  thumbup.gif

as ir dvi serijas suziurejau
nepasakyciau kad kabina
gal kad pradzia
nu ir labai nepatinka Gamboa
nepernesu nuo pirmu seriju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 12, 23:19)
nepasakyciau kad kabina
gal kad pradzia
nepernesu nuo pirmu seriju  unsure.gif

tokio simpatisko ir nepernesi lotuliukas.gif juokauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2013 02 12, 22:24)
tokio simpatisko ir nepernesi  lotuliukas.gif  juokauju smile.gif

simpatiskas
bet kaip personazas nepatinka
as kazkada maciau antro sezono seriju pora netycia
jau tada jis mane nervino
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 12, 22:19)
nepasakyciau kad kabina
gal kad pradzia
nepernesu nuo pirmu seriju  unsure.gif

nu jo tas gamboa toks falsyvas bandziuga grynas, na va trecia perziurejau serija jau veiksmas prasidejo sioks toks .
Atsakyti
Na ka, paziurejau 3x13. Man visai nepanasu dar i pabaiga g.gif Nors as is principo neisivaizduoju sio serialo pabaigos unsure.gif

Si karta kolos reklama labai grazi buvo, kaip visas reklaminis (tik per ilgas) klipas lotuliukas.gif

O cia kas nemate, neskaitykite tongue.gif

Anonsai bande parodyti, kad Piti isdavikas, bet as netikiu. Idomu, ka turejo Gamboa omeny, kai sake Barbuchai, kad vienas is laive draugu jo isdavikas. Is pradziu pamaniau, kad apie save, nes jis gi ji ir skandino. Bet gal kalba apie tikrus draugus g.gif

Kaip nervuoja, kad nerodo Uliseso, jau kelinta karta toookia ilga be pertrauka, tai rusu laive, tai dabar bala zino kur. Nors tie blogieciai is viesbucio per anonsus matosi ir yra jau toje saloje, bet kazkodel Uliseso nerode g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 13 vasario 2013 - 07:40
tik nesakykit kad Aloija su su Gamboa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 13, 09:12)
tik nesakykit kad Aloija su su Gamboa  doh.gif

Ainoja biggrin.gif Bus bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 13, 08:17)
Ainoja  biggrin.gif Bus bus doh.gif

ojuozapaibrangiausiasmarijašvenčiausia
doh.gif
išvis praeis noras žiūrėt
nu ir durnė
ir taip galvą skauda, o čia tokie faktai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 13, 07:40)
Na ka, paziurejau 3x13. Man visai nepanasu dar i pabaiga g.gif Nors as is principo neisivaizduoju sio serialo pabaigos unsure.gif

Aš irgi pažiūrėjau jau.baisiai laukiu 14 serijos.Negali būt Piti blogietis,jis man toks juokingas,kad nepanašu į jį.Bet jo praeities irgi dar nerodė,kodėl jis išrinktasis? g.gif

Ir dėl Uliso taip.Lauki kol ekrane pasirodys ir tuščiai biggrin.gif

Žinokit man Gamboa nepatiko pradžiai,o ypač istorija visa su Ainoja doh.gif bet kuo tolyn lotuliukas.gif nu toks bičas uh.Reikia- pritrenks, nereikia- netrenks.Nu žodžiu personažas man patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lammila @ 2013 02 13, 10:25)
Nu žodžiu personažas man patinka blush2.gif

bet jis liepė Ailojai Chulisijaną nužudyt ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 13, 10:44)
bet jis liepė Ailojai Chulisijaną nužudyt ane?  g.gif

Bent kiek as ziurejau, tai ne unsure.gif
Man tai Gamboa net nera labai simpatiskas, bet pritariu kazkuriai, fainas jis tuo, kad kai reikia - trenks, kai nereikia - ne biggrin.gif ax.gif
Atsakyti