Sveikos as pradejau siandien ziuret el barco, na suintrigavo ir patiko primos dvi serijos jau parsisiunciau 1 ir 2 sezonus. Manau nesupyksit jei kartais ikisiu nori pas jus paskaityneti jusu deka ir suzinojau apie si sereala
QUOTE(Jurgeliux @ 2013 02 12, 21:25)
Sveikos as pradejau siandien ziuret el barco, na suintrigavo ir patiko primos dvi serijos jau parsisiunciau 1 ir 2 sezonus. Manau nesupyksit jei kartais ikisiu nori pas jus paskaityneti jusu deka ir suzinojau apie si sereala
as ir dvi serijas suziurejau
nepasakyciau kad kabina
gal kad pradzia
nu ir labai nepatinka Gamboa
nepernesu nuo pirmu seriju
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 12, 23:19)
nepasakyciau kad kabina
gal kad pradzia
nepasakyciau kad kabina
gal kad pradzia
tokio simpatisko ir nepernesi juokauju
QUOTE(Gabanne @ 2013 02 12, 22:24)
tokio simpatisko ir nepernesi juokauju
simpatiskas
bet kaip personazas nepatinka
as kazkada maciau antro sezono seriju pora netycia
jau tada jis mane nervino
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 12, 22:19)
nepasakyciau kad kabina
gal kad pradzia
nepasakyciau kad kabina
gal kad pradzia
nu jo tas gamboa toks falsyvas bandziuga grynas, na va trecia perziurejau serija jau veiksmas prasidejo sioks toks .
Na ka, paziurejau 3x13. Man visai nepanasu dar i pabaiga Nors as is principo neisivaizduoju sio serialo pabaigos
Si karta kolos reklama labai grazi buvo, kaip visas reklaminis (tik per ilgas) klipas
O cia kas nemate, neskaitykite
Anonsai bande parodyti, kad Piti isdavikas, bet as netikiu. Idomu, ka turejo Gamboa omeny, kai sake Barbuchai, kad vienas is laive draugu jo isdavikas. Is pradziu pamaniau, kad apie save, nes jis gi ji ir skandino. Bet gal kalba apie tikrus draugus
Kaip nervuoja, kad nerodo Uliseso, jau kelinta karta toookia ilga be pertrauka, tai rusu laive, tai dabar bala zino kur. Nors tie blogieciai is viesbucio per anonsus matosi ir yra jau toje saloje, bet kazkodel Uliseso nerode
Si karta kolos reklama labai grazi buvo, kaip visas reklaminis (tik per ilgas) klipas
O cia kas nemate, neskaitykite
Anonsai bande parodyti, kad Piti isdavikas, bet as netikiu. Idomu, ka turejo Gamboa omeny, kai sake Barbuchai, kad vienas is laive draugu jo isdavikas. Is pradziu pamaniau, kad apie save, nes jis gi ji ir skandino. Bet gal kalba apie tikrus draugus
Kaip nervuoja, kad nerodo Uliseso, jau kelinta karta toookia ilga be pertrauka, tai rusu laive, tai dabar bala zino kur. Nors tie blogieciai is viesbucio per anonsus matosi ir yra jau toje saloje, bet kazkodel Uliseso nerode
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 13, 09:12)
tik nesakykit kad Aloija su su Gamboa
Ainoja Bus bus
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 13, 08:17)
Ainoja Bus bus
ojuozapaibrangiausiasmarijašvenčiausia
išvis praeis noras žiūrėt
nu ir durnė
ir taip galvą skauda, o čia tokie faktai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 13, 07:40)
Na ka, paziurejau 3x13. Man visai nepanasu dar i pabaiga Nors as is principo neisivaizduoju sio serialo pabaigos
Aš irgi pažiūrėjau jau.baisiai laukiu 14 serijos.Negali būt Piti blogietis,jis man toks juokingas,kad nepanašu į jį.Bet jo praeities irgi dar nerodė,kodėl jis išrinktasis?
Ir dėl Uliso taip.Lauki kol ekrane pasirodys ir tuščiai
Žinokit man Gamboa nepatiko pradžiai,o ypač istorija visa su Ainoja bet kuo tolyn nu toks bičas uh.Reikia- pritrenks, nereikia- netrenks.Nu žodžiu personažas man patinka
QUOTE(Lammila @ 2013 02 13, 10:25)
Nu žodžiu personažas man patinka
bet jis liepė Ailojai Chulisijaną nužudyt ane?
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 13, 10:44)
bet jis liepė Ailojai Chulisijaną nužudyt ane?
Bent kiek as ziurejau, tai ne
Man tai Gamboa net nera labai simpatiskas, bet pritariu kazkuriai, fainas jis tuo, kad kai reikia - trenks, kai nereikia - ne