QUOTE(Frontera @ 2014 05 12, 15:36)
Aciu uz issamu atsakyma
Jau isigijom naujaji XA zalia:) Atveze praeita savaite, apziurejau ir vel i dezes susipakavau dar liko pora menesiu palaukti ... Ai net nezinau atrodo yra prie ko prikibti, bet jauciu prie kiekvieno rastum kazka nepatinkancio, idealaus turbut dar nepagamino ..
O Move modeliukas man nelabai patiko del per daug plasmasiu, na toks vaizdas kad jis yra didesnis (nors taip nera). XA man graziau, kad aliuminis remas, ir dalis jo uzsidengia medziagomis... atrodo jis man grakstesnis...
Jau isigijom naujaji XA zalia:) Atveze praeita savaite, apziurejau ir vel i dezes susipakavau dar liko pora menesiu palaukti ... Ai net nezinau atrodo yra prie ko prikibti, bet jauciu prie kiekvieno rastum kazka nepatinkancio, idealaus turbut dar nepagamino ..
O Move modeliukas man nelabai patiko del per daug plasmasiu, na toks vaizdas kad jis yra didesnis (nors taip nera). XA man graziau, kad aliuminis remas, ir dalis jo uzsidengia medziagomis... atrodo jis man grakstesnis...
Sveikinu su nauju pirkiniu. Prikibti ko gero galima prie kiekvieno vezimelio, dar nepagamino idealaus.
Mes kadangi jau turejom ir XA10, ir XA12, tai dabar nusprendem X-move 14 modeliuka isbandyt...ir ka galiu pasakt, man jis labiau patinka, nei XA. Jau koks palengvinimas del tos nugareles, kuri reguliuojasi rankenele, o ne dirzais. Nors pries tai atrode, visai paprasta reguliuoti ta nugarele dirziuku pagalba.... Apsaugos nuo uodu ir saules nereik pirkti atskirai, jau "imontuota"...zodziu, kaip bebutu, esu Xžlander gerbeja.
Tiesa, kelintu metu XA modeliuka pirkote?