QUOTE(Frontera @ 2014 04 03, 11:22)
Susiradau sia tema, nes taip pat galvoti padedu apie vezimeli.
Pirmaji augindami turejome XA ir labai dziaugiames, viskas patiko (modelis gal buvo 2008metu). Dabar i kitus net neziuriu, galvoju vel pirkti Xlanderi 2in1.
Didziausia nerimaman kelia:
*Naujos medziagos. Musu senajame vezimelyje sportineje dalyje patiesaliukas buvo is medvilnes, o naujesniuose, kiek maciau (2010) jie tokie sintetiniai, tas audinys atrodo, kad vos uzkliuvus issipesios. Ant tokio audinio sededamas vaikiukas manau jauciasi nekaip (drauge turejo 2010metu modeli, minejo kad prakaituoja). Klausimas ar 2012 ir paciame paskutiniame 2014 modelyje jos tokios?
*Taip pat rankena (kuria laiko mama), ji aptraukta tokia netikra oda. Teko ne viena realybeje ir skelbimuose matyti, kad ji nusitrina, atsilupa. Ar nesusidurete su siomis problemomis?
Dar kazkas parase kad ne viska galima skalbti masinoj. o masinoj rankiniu rezimu? su rankomis tikrai nesinori skalbti...
O Kaune ar yra kur gyvai paziureti siuos vezimelius?
Mes isigijome naujaji X-lander Move'14. Na, po kol kas laabai patenkinta esu, man jis daug patogesnis, nei XA modeliukas (nors pries tai turejom XA ir tikrai nieko nesiskundem). Medziagos jau skiriasi nuo ankstesniu modeliuku...aisku, ko gero nera ten medvilnes, bet siaip su jomis viskas puiku, kokybiskesnes. Kas man patinka, kad ant buomelio nebedejo to spalvinio pagrazinimo, nes jo tikrai nereikejo. Dabar viskas paprasciau...jei noresim isplaut, nusegsim nuo buomelio ta medziagyte ir viskas.
O del odines rankenos...na, neisivaizduoju ka su tuo vezimeliu turi daryti, kaip su juo vazineti, kad ji nusiluptu. Nebent viska darysi neatsargiai, desite i masina bet kaip, gal tada...arba nezinia kelinto vaiko bus naudota, tai tada sutinku, kad ta rankena galejo nusilupti. O siaip mes turejom (aisku, pirkom naujus, ne devetus) ir XA'10 ir XA'12, ir dabar X-move su odine rankena, kuo puikiausiai vazinejom ir vazinejam...nera buve tokio dalyko, kad nusiluptu, ar dar kas atsitiktu. Galu gale, yra X-lander vezimeliu servisas, ten viska sutvarkys kaip priklauso.
O skalbti nieko neteko, nes saugojam vezimelius, o jei truputeli kas pasitepa, su dregnu skudureliu pavalom ir vel viskas puiku.