Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimėliai

Sveikos, gal kuri turite atsiliepimų apie autokedutes BeSafe ir X-Car? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2013 03 12, 19:25)
Sveikos, gal kuri turite atsiliepimų apie autokedutes BeSafe ir X-Car? g.gif

Sios temos pirmame puspapyje yra ideta nuoroda senesniosios temos, tai joje rasite atsiliepimu apie sias X-lander autokedutes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,pasikartosiu turbut,bet va klausimas-visi tie naujesni XA modeliai-raso,kad vaziuokle 59cm...tai teoriskai i lifta turetu ivaziuoti be prakaitavimu...kaip yra is tiesu?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linelis* @ 2013 03 19, 10:09)
Sveikos,pasikartosiu turbut,bet va klausimas-visi tie naujesni XA modeliai-raso,kad vaziuokle 59cm...tai teoriskai i lifta turetu ivaziuoti be prakaitavimu...kaip yra is tiesu?
4u.gif

Na, ju vaziuokle taip vadinama pasiaurinta ir pagal visus tech. aprasymus telpa i visus liftus ir pro kasas. Bet zinoma, butu geriau, jei issimatuotumete savo lifto tarpa tarp duru, tada bus tikrai uztikrinciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linelis* @ 2013 03 19, 10:09)
4u.gif

Vilniuje Medeinos gatveje i seno blokinio namo lifta netilpo, teko kojom praplest lifto duris ir Istum Vezimeli. Beda ta kad reikia vienu metu abiem kojom laikyt duris is abieju pusiu ir tuo pat metu istumt vezima i lifta ar is jo. Tas fiziskai nelabai imanoma, todel as laikiau viena puse, o kita vezimo Puse bruzinosi i lifta. Kadangi tai buvo tik du kartus, tai nelabai pergyvenaua, bet jei reiketu taip daryt kasdien - tai negerai, gaila vezimo. Bet jei liftas yra naujesnis, kad ir senesniame name, tai gal ir nebus sitos problemos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyte pelyte: 19 kovo 2013 - 11:57
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 03 19, 11:56)
Vilniuje Medeinos gatveje i seno blokinio namo lifta netilpo, teko kojom praplest lifto duris ir Istum Vezimeli. Beda ta kad reikia vienu metu abiem kojom laikyt duris is abieju pusiu ir tuo pat metu istumt vezima i lifta ar is jo. Tas fiziskai nelabai imanoma, todel as laikiau viena puse, o kita vezimo Puse bruzinosi i lifta. Kadangi tai buvo tik du kartus, tai nelabai pergyvenaua, bet jei reiketu taip daryt kasdien - tai negerai, gaila vezimo. Bet jei liftas yra naujesnis, kad ir senesniame name, tai gal ir nebus sitos problemos

va tas man ir aktualu-ikisu ir dabartini vezima savo,bet irgi-reikia isispirt kojom rankom,kol sugrudi tai isprakaituoti speji biggrin.gif o ieskau sportinio,kad pasivazinet maloniau butu,negu su sketuku,per duobes.man xlander ratai atrodo geri tam reikalui g.gif
Atsakyti
Susidomėjau ir aš Xlander vežimukais. Kadangi laukiamės pirmagimio, esu visai žalia biggrin.gif buvom Mažylio ratuose. Apžiūrėjom XA ir Xmove. Tarsi geresnį įspūdį paliko Xmove. Ką jūsų galėtumėte patarti?
Mažylis gims rugpjūčio pradžioje, tai lopšį turbūt naudosim iki 2014 vasario-kovo (tikiuosi dar galės išbūti iki 6-7 mėn.), ir tada į sportinę uždėjus apklotėlius.
Xlanderis sunkus (lyginom su ABC Desing, Jane, peg perego), bet kol kas atrodo, kad pripučiami ratai gyvenant LT su ilgom žiemom ir sniegu tinka labiau nei italų galimtojų vežimėliai, nors ir lengvesni..
Atsakyti
QUOTE(Reaqua @ 2013 03 23, 17:31)
Susidomėjau ir aš Xlander vežimukais. Kadangi laukiamės pirmagimio, esu visai žalia biggrin.gif buvom Mažylio ratuose. Apžiūrėjom XA ir Xmove. Tarsi geresnį įspūdį paliko Xmove. Ką jūsų galėtumėte patarti?
Mažylis gims rugpjūčio pradžioje, tai lopšį turbūt naudosim iki 2014 vasario-kovo (tikiuosi dar galės išbūti iki 6-7 mėn.), ir tada į sportinę uždėjus apklotėlius.
Xlanderis sunkus (lyginom su ABC Desing, Jane, peg perego), bet kol kas atrodo, kad pripučiami ratai gyvenant LT su ilgom žiemom ir sniegu tinka labiau nei italų galimtojų vežimėliai, nors ir lengvesni..

XA sportinukas platesnis nei Xmove. Bet xmove ir lopsys ir Sportine dalis tvirtinasi abiem kryptim. Abu vezimai aisku sunkus, bet ju pravazumas puikus.
Atsakyti
Mes ir "vairavom" Xa sportinuka,turim 2012m modeliuka,gaila maniskis jau didelis ir jame nebesedi,tai siuo metu pardavinejam smile.gif i lifta jis tikrai telpa,tik reikia iprasti tiesiai ivairuoti smile.gif Nuo gimimo turejom Milly Way,bet pradejus naudoti sportine dali iskeitem ji i X-Landeri ir tikrai nesigailiu-grazus,stilingas,patogus,pravazus ,tvirtas thumbup.gif antram vaikuciui pirkciau tik x-landeri,tiesa ji naudociau jau nuo gimimo smile.gif naudojom ji beveik metus,galiu pasakyti nemirtingas vezimelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aqvarele: 26 kovo 2013 - 11:30
QUOTE(Reaqua @ 2013 03 23, 17:31)

Jeigu vaikutis bus is aukstesniu, tai abejoju, kad lopsi isbusit iki 6-7men ir dar saltuoju sezonu, tai dedasi kombiai, vokeliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2013 03 27, 16:29)
Jeigu vaikutis bus is aukstesniu, tai abejoju, kad lopsi isbusit iki 6-7men ir dar saltuoju sezonu, tai dedasi kombiai, vokeliai  g.gif

Pritariu. Ir as abejoju, kad su visais uzdangalais ir vokeliais iki tokio amziaus vaikutis lopsi isgules.
Atsakyti
O as dar gryztu prie sportinuko nugareles temos.

Turime Xlander XA 2011 metu 3in1. Labai patenkinta lopsiu, masinos kedute, patogi vaziuokle, ratai.

O va dabar atejo laikas sportinukui ir nesusitvarkau su ta nugarele, kaip suprantu, nugarele atsilenkia tik iki tokio kampo, kokio yra remas, reiskia visiskai staciai jau tikrai neiseis ir nieko cia nepadarysi.

Tai vat ir klausimas, kaip ten jusu vaikuciai sedi? Ar atsireme i nugarele? Ar neatsireme, uz buomelio besilaikydami?

Na nenoriu nurasyti sio vezimo, manau kad as kazka ne taip darau, nu bet, tas buomelis ciut ne per veiduka eina, kakliuko lygyje kazkur, vaikutis issidrebes kazkaip, matosi kad nepatogu. Vaiko ugis 76 cm tikrai bus.
Kol buvo ziema, su tuo siltu vokeliu buvo be problemu, nes praktiskai visa laik vaikutis miegodavo jame, dabar jau paauges ir orai atsile, jam noretusi sedeti, o sedejimas gaunas pusiau gulomis.

Sakau jei yra zmoniu, kuriems tinka viskas, vadinasi ir man tiks, reik tik surast, ka ne taip darau, blogiausiu atveju vaziuosiu i mazylio ratus, bet cia jau misija sudetinga, nes i bagazine sunku ji igrusti, as ta vezima naudoju tik namuose, po kiema ir apylinkes peskute vaikscioti. Vazinejimams turiu xlanderio sketuka (kuriuo beje irgi labai patenkinta).

Nu va apkalbejau cia kelias temas ir nukrypau i lankas, bet esminis klausimas yra toks: kaip jums neuzkliuna tas pasvires nugareles kampas? Ka darot? Kaip vaikuciai sedi? Net nezinau smile.gif
Atsakyti