Kažkodėl skeptiškai vertinu šitą sumanymą.
Mačiau kas darosi Turkijoje, kaip jaunimėlis kariasi ant kaklo, kad tik iš ten ištrųktų. Neatsilieka visokiausi pakistaniečiai, egiptiečiai.
Labai norėčiau tikėti, kad apsisprendusi dėl tokio dalyko, vėliau neliktum įskaudinta
Sėkmės
prieš pora savaičių buvau savo draugės vestuvėse, jos vyras- prancūzas, tikras šaunuolis Vestuvės buvo su visom tradicijom, tai mes, lietuviai nebuvom kažkuo nustebinti, ar sužavėti, o va prancūzams viskas buvo labai netikėta, įdomu ir faina, nes pas juos nieko panašaus nevyksta
smagu as tai ne lietuvoj ir plnuoju vestuves su indu. Smagu. Net neisivaizduociau kad reiketu teketi uz lietuvio
QUOTE(Confused @ 2006 10 18, 23:04)
smagu as tai ne lietuvoj ir plnuoju vestuves su indu. Smagu. Net neisivaizduociau kad reiketu teketi uz lietuvio
o kur tu esi?
Mano geras draugas yra is indijos, gyvena Londione siuo metu. super zmogutis, patinka man indu mentalitetas, ir apskritai visas mastymas..na MB ne is ten, bet irig ne lietuvis (Afrikietis, gyvenantis belgijoije, turi pilietybe), ir tikrai neisivaizduoju dabar savo gyvenimo su lietuviu
tos, kurios su uzsienieciais- negali isivaizduoti gyvenimo su lietuviu.. tos, kurios su lietuviais, negali isivaizduoti gyvenimo su uzsienieciu.. bet turbut teisingiausia butu pasakyti - neisivaizduojam gyvenimo be savo mylimuju.. rasistu, netolerantisku zmoniu, pletku bobuciu visais laikais buvo ir bus. Manau, kad jie yra labai nelaimingi zmones, argi savyje laimingas zmogus galetu savo gyvenima svaistyti neapykantai kitiems?
QUOTE(saulėgrįža @ 2006 11 27, 17:45)
tos, kurios su uzsienieciais- negali isivaizduoti gyvenimo su lietuviu.. tos, kurios su lietuviais, negali isivaizduoti gyvenimo su uzsienieciu.. bet turbut teisingiausia butu pasakyti - neisivaizduojam gyvenimo be savo mylimuju.. rasistu, netolerantisku zmoniu, pletku bobuciu visais laikais buvo ir bus. Manau, kad jie yra labai nelaimingi zmones, argi savyje laimingas zmogus galetu savo gyvenima svaistyti neapykantai kitiems?
Musu vestuves jau praejo, galiu pasakyti, maniskis buvo labai suzavetas. Jo gimine negalejo dalyvauti, bet jis man sake, kad lietuviai yra tokie faini zmones, kad jis net pamirso, jog jo seimos nera salia. Pas mus buso tradiciskos leituvos vestuves, dvi dienos ir t.t.
Tuoktis reikia iš meilės, o ne dėl to, kad kažkas tai vizą gautų. Gal gavus vizą, baigsis meilė?
Bent jau as tai nelabai supratau, prie ko cia internacionalines vestuves ir vizos gavimas?
man rodos zmones, kurie noretu pasididziuoti tuo, kad esa rasistai (kaip kad teko skaityti antraja ar treciaja zinute), ar panagrineti priezastis, 'vertusias' lietuvaites tuoktis su uzsienieciais, turetu rasyti i atskira tam skirta tema. mes cia diskutuojam apie internacionalines vestuves, o ne vizas ar rasizmo apraiskas
as irgi tikiuosi busima vyra nustebinti turtingomis lietuviskomis tuoktuviu tradicijomis, nors jis jau ir taip didziuojasi ir manimi, ir Lietuva, ir musu kultura o as didziuojuosi juo- ir kaip vyru, ir zmogumi. tam, kad butume kartu tenka paaukoti daug ir buti labai stipriems.
tad linkiu stiprybes visoms, nepabijojusioms eiti "pries veja", nepabijojusioms gyventi savo gyvenima, sekti meile
tai nera taip paprasta, kaip gali atrodyti pasaliniam..
man rodos zmones, kurie noretu pasididziuoti tuo, kad esa rasistai (kaip kad teko skaityti antraja ar treciaja zinute), ar panagrineti priezastis, 'vertusias' lietuvaites tuoktis su uzsienieciais, turetu rasyti i atskira tam skirta tema. mes cia diskutuojam apie internacionalines vestuves, o ne vizas ar rasizmo apraiskas
as irgi tikiuosi busima vyra nustebinti turtingomis lietuviskomis tuoktuviu tradicijomis, nors jis jau ir taip didziuojasi ir manimi, ir Lietuva, ir musu kultura o as didziuojuosi juo- ir kaip vyru, ir zmogumi. tam, kad butume kartu tenka paaukoti daug ir buti labai stipriems.
tad linkiu stiprybes visoms, nepabijojusioms eiti "pries veja", nepabijojusioms gyventi savo gyvenima, sekti meile
tai nera taip paprasta, kaip gali atrodyti pasaliniam..
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2006 11 27, 21:17)
Tuoktis reikia iš meilės, o ne dėl to, kad kažkas tai vizą gautų. Gal gavus vizą, baigsis meilė?
O tai kas sake, kad mes ne is meiles, o del vizos tuokiames? Ar kuri nors apie tai kalbejo?
Taigi taigi.. kas gi sake?
cia turbut bus prabiles polinkis visur ir visame kame izvelgti neigiamus dalykus..
o tie pozityvus... ech, bala ju nemate
Papildyta:
cia turbut bus prabiles polinkis visur ir visame kame izvelgti neigiamus dalykus..
Papildyta:
juokas paeme pamacius savo postus.. lyg kokia pamokslininke buciau su savo TAIGI TAIGI..
Papildyta:
Papildyta:
juokas paeme pamacius savo postus.. lyg kokia pamokslininke buciau su savo TAIGI TAIGI..
Labas merginos, žėkit, turiu klausimuką...
Nebūtinai apie internacionalines vestuves kalba eina, bet kiek laiko turi praietį nuo oficialių skyrybų, kad paskaiu vėl būtų galima tuoktis?
Nebūtinai apie internacionalines vestuves kalba eina, bet kiek laiko turi praietį nuo oficialių skyrybų, kad paskaiu vėl būtų galima tuoktis?
as tai lietuve, o mano busimasis vyras - amerikietis. moka lietuviskai pasakyt labas, as tave myliu, dar kazka, bet tai tuom ir baigias. mano tevai ir visa gimine angliskai ne bumbum. kai kurie draugai moka, sesuo su broliu gali pabandyt.... esu pasimetus. ka daryt? galvoju, gal verteja samdyt? net nezinau..... kaip jus manot?