o gal kas zinot kam buvo tokia situacija:Lietuve su italu,kur rast verteja ir t.t.as tai visa vakara liezuviu nemalsiu ir neversiu kas kur ir ka pasake, tai isprotesiu!
QUOTE(grange @ 2004 12 11, 13:57)
man tai labai fainai, kai isteka pvz lietuve ir koks juodukas....labai grazu
heheh net keista... pati savo zodzius cituoju ir po daugiau nei metu mano nuomone nepasikeite, ka rasiau tada... Ir tuo metu net netukiua, kad mano draugas kada nors bus juodukas.. apie vestuves kalbeti anskti.. bet kartias pasvajoju...
QUOTE(ewerra @ 2005 01 08, 22:24)
O tie juodziai tai tiek velniu prisveite, tokie grubus ir nekulturingi, ypac afrikieciai, ir jokia cia egzotika.
nesutinku. matyt tik tau blogi pasitaiko... Kaip ir visur yra svelniu, geru ir rupestingu zmoniu, yra ir grubiu bei nekulturingu..
QUOTE(Kulia @ 2005 12 10, 15:42)
as su savo vyru (afrikietis) kartu jau beveik 3,5 metu ir neuzka gyvenime nenoreciau kito Rinkausi ne pagal grozi, bet pagal prota!Bet tai aisku nereiskia kad mano vyras negrazus, jis man pats graziausias
faina skaityti tokius zodzius.... As ir savo drauga (juodaodis)isimylejau ne is to, kaip jis atrodo, nes dar nebuvau net foto maciusi, o is proto, is to, kaip jis sneka, elgiasi su manimi...
Laukiu nesulaukiu musu susitikimo
As pati uz uzsieniecio niekada netekeciau,juolab uz kitos rases atsotvo,nes perdaug skirtingi zmones,gal siek tiek esu rasiste juoduku atzvligiu,bet ne tas esme (nesu labai kategoriska ).esme ta,kad skyrybu tarp internacionaliniu poru pasitaiko manau lygiai tiek pat (gal net kiek maziau,nes internacionalines poros tolerantiskesnes kazkiek),kiek ir tarp tos pacios tautybes poru...na,manau,yra dvi puses - vien katik isdesciau o siaip esu grieztai nusistacius pries arabo - lietuves santuokas,ka tos panos galvoja,neisivaizduoju,nes tampa paprasciausiomis vergemis,gal ne is kart,bet palaipsniui,gimus vaikams,praranda savo individualybe...liudna
Taip tiesa,kad skirtingi zmones...bet manau,kad cia butu galima gincytis be galo,visa gyvenima.Sako,priesingybes traukia Manau svarbiausia du zmogiukai viens kita supranta,viens kita papildo,viens kita myli,sutaria,susitaiko viens su kito blogom savybem ir t.t.jiems gera kartu ir nesvarbu jis juodas ar geltonas,cia spalva nieko nereiskia.Gali buti ir lietuvio vyro verge.Ir lietuvis gali tave dauzyt ir elgtis kaip nori...bet uz arabo as ir netekeciau.Nesu pries tas merginas kurios su jais
QUOTE(IevaIevute @ 2006 04 07, 09:50)
As pati uz uzsieniecio niekada netekeciau,juolab uz kitos rases atsotvo,nes perdaug skirtingi zmones,gal siek tiek esu rasiste juoduku atzvligiu,bet ne tas esme (nesu labai kategoriska ).esme ta,kad skyrybu tarp internacionaliniu poru pasitaiko manau lygiai tiek pat (gal net kiek maziau,nes internacionalines poros tolerantiskesnes kazkiek),kiek ir tarp tos pacios tautybes poru...na,manau,yra dvi puses - vien katik isdesciau o siaip esu grieztai nusistacius pries arabo - lietuves santuokas,ka tos panos galvoja,neisivaizduoju,nes tampa paprasciausiomis vergemis,gal ne is kart,bet palaipsniui,gimus vaikams,praranda savo individualybe...liudna
O tu pati esu su musulmonu draugavus? Ar kalbi siaip sau, nieko nezinodama?
Jaunoji ruse, jaunikis lietuvis. Jaunoji ir jos gimines nesupranta lietuviskai. Mes pirsliai. gal kas gali duoti kokiu nors patarimu. Islydint jaunuosius is namu zodzius kokia kalba kalbeti? Jaunikis rusiskai supranta.
QUOTE(JulijaS @ 2005 08 03, 10:39)
Labutis.
Esu labai pasimetusi. Aš rusakalbė, mano sužadėtinis - lietuvis. Jisai nori daryti vestuves lietuvių kalba, o aš - ir rusų, ir lietuvių, nes ne visi mano giminaičiai supranta lietuviškai. Tik ne labai įsivaizduoju, kaip tai organizuoti (sinchroniško vertimo nenoriu).
Gal pas ką buvo tokia situacija... Padėkite, patarkite....
Esu labai pasimetusi. Aš rusakalbė, mano sužadėtinis - lietuvis. Jisai nori daryti vestuves lietuvių kalba, o aš - ir rusų, ir lietuvių, nes ne visi mano giminaičiai supranta lietuviškai. Tik ne labai įsivaizduoju, kaip tai organizuoti (sinchroniško vertimo nenoriu).
Gal pas ką buvo tokia situacija... Padėkite, patarkite....
Bet gi visi lietuviai moka rusu kalba Ir dainu daug moka rusisku. Nemanau kad tai didele problema.
O pas truputi sudetingiau. Dalis sveciu lietuviai, kita dalis tik vokiskai supranta, o dar kita dalis isvis tik persiskai Manau bus tikrai labai linksma, kai vini kitu nesupras
QUOTE(hamid @ 2006 05 13, 10:39)
Bet gi visi lietuviai moka rusu kalba Ir dainu daug moka rusisku. Nemanau kad tai didele problema.
O pas truputi sudetingiau. Dalis sveciu lietuviai, kita dalis tik vokiskai supranta, o dar kita dalis isvis tik persiskai Manau bus tikrai labai linksma, kai vini kitu nesupras
cia gali buti didele problema, jeigu vieni is ju "uzkieteje" lietuviai arba rusai.... pas mus irgi bus misri santuoka, as lietuve, jis rusas, bet kazkaip suderinsim. radom toki "maisyta" muzikanta, jis ir ll ir ru be akcento kalba bet programa ves lietuviskai, juk Lietuvoj esam
Labai sutinku !!!
Tai ka televizorius rodo ir laikrascia raso yra tik pavienes istorijos, kiek seimu yra sekmingai ir laimingai susikure gyvenimus .
Ir dar...niekada nereikia sakyti niekada...nes niekas nezino ka yra paruoses tau gyvenimas
Tai ka televizorius rodo ir laikrascia raso yra tik pavienes istorijos, kiek seimu yra sekmingai ir laimingai susikure gyvenimus .
Ir dar...niekada nereikia sakyti niekada...nes niekas nezino ka yra paruoses tau gyvenimas
mamytes, labai reiketu jusu pagalbos.
organizuoju vienai labai fainai jaunajai istekesianciai uz airio vestuves ir labai noreciau i jas imaisyti ir airisku tradiciju. Noreciau padaryti svente, kuri butu idomi tiek jaunosios, tiek jaunojo sveciams
Gal zinote kokios airiskos tradicijos vestuvese?
aciu uz bet kokia info. Ypac domintu senosios, dar nesuniveliuotos tradicijos
organizuoju vienai labai fainai jaunajai istekesianciai uz airio vestuves ir labai noreciau i jas imaisyti ir airisku tradiciju. Noreciau padaryti svente, kuri butu idomi tiek jaunosios, tiek jaunojo sveciams
Gal zinote kokios airiskos tradicijos vestuvese?
aciu uz bet kokia info. Ypac domintu senosios, dar nesuniveliuotos tradicijos
Sveiki, norėčiau sužinot gal kas tekėjot už kitataučio dėl to, kad jis gautų vizą i Europą? Turiu mylimą žmogų ir noriu išsivežti jį į Europą, jam lb sunku gauti vizą ir vienintelis greitas būdas, kurį matau tai vestuvės