grange, 11 Gru 2004 - 13:57, parašė:
grange, 11 Gru 2004 - 13:57, parašė: ![]()
man tai labai fainai, kai isteka pvz lietuve ir koks juodukas....labai grazu

heheh net keista... pati savo zodzius cituoju ir po daugiau nei metu mano nuomone nepasikeite, ka rasiau tada... Ir tuo metu net netukiua, kad mano draugas kada nors bus juodukas.. apie vestuves kalbeti anskti.. bet kartias pasvajoju...

ewerra, 08 Sau 2005 - 22:24, parašė:
ewerra, 08 Sau 2005 - 22:24, parašė: ![]()
O tie juodziai tai tiek velniu prisveite, tokie grubus ir nekulturingi, ypac afrikieciai, ir jokia cia egzotika.

Kulia, 10 Gru 2005 - 15:42, parašė:
Kulia, 10 Gru 2005 - 15:42, parašė: ![]()
as su savo vyru (afrikietis) kartu jau beveik 3,5 metu ir neuzka gyvenime nenoreciau kitoRinkausi ne pagal grozi, bet pagal prota!Bet tai aisku nereiskia kad mano vyras negrazus, jis man pats graziausias
![]()
as su savo vyru (afrikietis) kartu jau beveik 3,5 metu ir neuzka gyvenime nenoreciau kito

Laukiu nesulaukiu musu susitikimo

IevaIevute, 07 Bal 2006 - 09:50, parašė:
IevaIevute, 07 Bal 2006 - 09:50, parašė: ![]()
As pati uz uzsieniecio niekada netekeciau,juolab uz kitos rases atsotvo,nes perdaug skirtingi zmones,gal siek tiek esu rasiste juoduku atzvligiu,bet ne tas esme (nesu labai kategoriska
).esme ta,kad skyrybu tarp internacionaliniu poru pasitaiko manau lygiai tiek pat (gal net kiek maziau,nes internacionalines poros tolerantiskesnes kazkiek),kiek ir tarp tos pacios tautybes poru...na,manau,yra dvi puses - vien katik isdesciau
o siaip esu grieztai nusistacius pries arabo - lietuves santuokas,ka tos panos galvoja,neisivaizduoju,nes tampa paprasciausiomis vergemis,gal ne is kart,bet palaipsniui,gimus vaikams,praranda savo individualybe...liudna

O tu pati esu su musulmonu draugavus? Ar kalbi siaip sau, nieko nezinodama?

JulijaS, 03 Rug 2005 - 10:39, parašė:
JulijaS, 03 Rug 2005 - 10:39, parašė: ![]()
Labutis.
Esu labai pasimetusi. Aš rusakalbė, mano sužadėtinis - lietuvis. Jisai nori daryti vestuves lietuvių kalba, o aš - ir rusų, ir lietuvių, nes ne visi mano giminaičiai supranta lietuviškai. Tik ne labai įsivaizduoju, kaip tai organizuoti (sinchroniško vertimo nenoriu).
Gal pas ką buvo tokia situacija... Padėkite, patarkite....
Esu labai pasimetusi. Aš rusakalbė, mano sužadėtinis - lietuvis. Jisai nori daryti vestuves lietuvių kalba, o aš - ir rusų, ir lietuvių, nes ne visi mano giminaičiai supranta lietuviškai. Tik ne labai įsivaizduoju, kaip tai organizuoti (sinchroniško vertimo nenoriu).
Gal pas ką buvo tokia situacija... Padėkite, patarkite....

Bet gi visi lietuviai moka rusu kalba

O pas truputi sudetingiau. Dalis sveciu lietuviai, kita dalis tik vokiskai supranta, o dar kita dalis isvis tik persiskai

hamid, 13 Geg 2006 - 10:39, parašė:
hamid, 13 Geg 2006 - 10:39, parašė: ![]()
Bet gi visi lietuviai moka rusu kalbaIr dainu daug moka rusisku. Nemanau kad tai didele problema.
![]()
O pas truputi sudetingiau. Dalis sveciu lietuviai, kita dalis tik vokiskai supranta, o dar kita dalis isvis tik persiskaiManau bus tikrai labai linksma, kai vini kitu nesupras
![]()
![]()
![]()
Bet gi visi lietuviai moka rusu kalba

O pas truputi sudetingiau. Dalis sveciu lietuviai, kita dalis tik vokiskai supranta, o dar kita dalis isvis tik persiskai

cia gali buti didele problema, jeigu vieni is ju "uzkieteje" lietuviai arba rusai....

Tai ka televizorius rodo ir laikrascia raso yra tik pavienes istorijos, kiek seimu yra sekmingai ir laimingai susikure gyvenimus .
Ir dar...niekada nereikia sakyti niekada...nes niekas nezino ka yra paruoses tau gyvenimas

organizuoju vienai labai fainai jaunajai istekesianciai uz airio vestuves ir labai noreciau i jas imaisyti ir airisku tradiciju. Noreciau padaryti svente, kuri butu idomi tiek jaunosios, tiek jaunojo sveciams

Gal zinote kokios airiskos tradicijos vestuvese?
aciu uz bet kokia info. Ypac domintu senosios, dar nesuniveliuotos tradicijos