Nu merginos ir prisiskaiciau cia as........Kazkodel jauciu, kad atejo laikas ir man papasakoti savo istorija......Taciau pirmiausiai noreciau pasakyti, kad dabar esu labai laimingai istekejusi, turiu nuostabu vyra lietuvi ir jaukius namus

.
Pries kokius sesis metus isvykau atostogauti i Ispanija ir ten pirma karta is arti pamaciau juodaodzius, tada nieko apie juos dar nezinojau ir tai man buvo tikra egzotika. Nezinau ar tai buvo likimas ar tiesiog atsitiktinumas, bet vienas toks labai isvaizdus, aukstas ir raumeningas juodukas-gelbetojas mane uzkalbino.....(dabar tos dienos as nebenoriu net prisiminti....

) tada pamaniau, kad tai bus tiesiog grazus kurortinis romamas, taciau viskas taip paprastai nesibaige...po daugelio neapsakomo grozio laisku ir skambuciu (ir telefoniniu saskaitu po 500Lt

) jis pasirode Vilniaus oro uoste.......O toliau buvo isnuomotas prabangus butas senamiestyje, vazinejimas tik taksi (nes nejauku buvo viesajame transporte) dovanos, geles........Ir toks neapsakomas jausmas........MEILE.......Visiems skelbiau apie savo nepaprasta gyvenima...Viskas buvo taip rimta, kad supazindinom tevus pradejom kalbeti apie bendra ateiti. Po kokiu metu as isvykau gyventi i Ispanija. Kas vyko toliau tai nemanau jog verta pasakoti, buvo ir geru dalyku ir blogu, pradejom labai pyktis, dar po kokiu metu jis eme ilgetis savo gimtosios Afrikos ir ikalbineti mane ten vaziuoti (nors mes buvome susitare, kad gyvensime tik Europoje)Ispanijoje teko pazinti ir kitu maisytu poru, bet deja visu ju likimas buvo tas pats......Viena liko gatveje su mazu vaiku tik todel, kad viena grazia diena nesutvarke namu...kita buvo palikta,nes jo draugai eme juoktis is merginos kuno sudejimo ( o meile pas visas poras buvo OHOHO!!!! tik ir kalbedavo apie tai kokie jie visi laimingi) o mano atveju baigesi taip: pareiskimas Ispanijos policijoje del sumusimo ir lektuvo bilietas i viena puse.....namo........Taigi merginos, gerai pagalvokite prie zengdamos tokius zingsnius....sekmes....