Na, mano vestuves irgi internacionalines buvo Vyresnioji karta per daug nesusishneka, tik shypsosi vieni kitiems ir viska rodo pirshtais, aiskina visokiais zenklais ir mimikom
Mano sheima jau prasilauze su anglu kalba (sesuo ir tetis visada kalbejo, mama po truputi gereja ), bet va uosvija tai vargu ar kada ishmoks lietuvishkai
mano vestuves irgi buvo internacionalios, nes tekejau Olandijoj: viskas buvo baisiai fainai, tik reikejo tevukus truputi priziuret, nes manishkiai nelabai anglishkai kalba, o ir mano vyro seneliai ir tete nelabai jau shnekus ta kalba. Bet kazhkaip viskas gerai buvo, nes pas juos ten internacionalios santuokos labai iprastas dalykas.
QUOTE(grange @ 2004 12 11, 13:58)
man tai labai fainai, kai isteka pvz lietuve ir koks juodukas....labai grazu
jeigu tik zmones myli vienas kita tai zinoma, kad grazu
siaip as anksciau kai buvau jaunesne (19-20 metu) irgi maniau, kad internacionalins vestuves super super bet pasivazinejus po uzsienius ir pabendravus supratau, kad yra ir tamsioji to medalio puse
esu istekejusi uz lietuvio (sia vasara) ir tuo tik dziaugiuosi manau, kad savaja dalele jau radau
ash irgi visom rankom UZH!!!!!!!!!!!
musu vestuves buvo Lietuvoje!
http://www.bite.lt/p...276-=(919603576
musu vestuves buvo Lietuvoje!
http://www.bite.lt/p...276-=(919603576
As pati niekada nenorejau vyro uzsieniecio . Labai daug skirtumu... Bet tai tik mano nuomone O jei kam pavyksta,tai galiu tik pasidziaugt
Pati labai gerai pazistu viena nigerieti,kuris rugsejo menesi vede lietuvaite ir dabar abu gyvena Anglijoj
Kulia, labai gaila,kad prastai matosi suknele Bet kiek matosi, tai labai ispudinga
Sekmes visoms internacionalinems seimoms!
Pati labai gerai pazistu viena nigerieti,kuris rugsejo menesi vede lietuvaite ir dabar abu gyvena Anglijoj
Kulia, labai gaila,kad prastai matosi suknele Bet kiek matosi, tai labai ispudinga
Sekmes visoms internacionalinems seimoms!
jo, turi sutapti daugelis dalyku, nors is pradziu atrodo ir nereiksmingi dalykai, bet po to gali buti konfliktu
as tai visada kazkodel galvojau kad mano vyras bus uzsienietis pamatysim kaip cia bus, negali zinoti
mano drauge neseniai pagimde nuostabia tamsiaode dukra, jau tokia grazute, garbanoti plaukai,nes vyras jos juodukas grazu
as tai visada kazkodel galvojau kad mano vyras bus uzsienietis pamatysim kaip cia bus, negali zinoti
mano drauge neseniai pagimde nuostabia tamsiaode dukra, jau tokia grazute, garbanoti plaukai,nes vyras jos juodukas grazu
uz ar pries? cia ziurint ka sversi. pacios vestuves is smagumo ir grazumo puses internacionalines gal ir tikrai daug pliusu turi. bet jei galvot apskritai apie santuoka internacionaline, kai skiriasi paprociai ir religija, tai siulyciau labai gerai apgalvot.. paprastai merginos buna galva pametusios, jaunos, pilnos ideju, kad meile viska nugales ir linkusios paaukoti save kaip zmogu ir kaip asmenybe vardan to vyro paprociu ir religijos.
mano drauge istekejusi uz arabo. nezinau, ka galvojo tikedama, buvo matyt noras didziausias but mylimai ir viskas. dar cia egzotika uz arabo, lietuviai tipo prasti, nors su lietuviu net nebande draugaut niekada. gyveno jie lietuvoj, nes jis cia mokesi. gal ir nieko buvo. tik su laiku pradejo matytis, kad save kaipa smenybe ji praranda, nebeliko zmogaus, liko kazkieno tai zmona - paaukojusi viska del vyro. dabar pagimde dukra, tai tas arabas musulmonas net galvoja isvezti jas i islamiska sali, nes matot pas mus mergaite musulmone sunku augint bus. kai pagalvoji, tai kaip gaila tos tik gimusios mergytes.. o vat motina cia balso neturi. viskas bus taip, kaip vyras nuspres, net lietuvisko ar bent jau tarptautinio vardo duoti negalima, tik arabiska. Kazin, ar apie toki gyvenima ji galvojo tekedama.
As aisku nekalbu apie tokias poras, kai sutampa pasauleziura, religija ir netgi konservatyvizmas ar modernizmas. Tuometjau bendrom jegom ir su meile tokios poros issilaiko, kuria seimas ir viskas ten gerai, tautybe vaidmens nevaidina didelio. Bet vien tik aklai uzsienieciais zavetis, svaigti apie tai, tai ne vienai nepatarciau.
mano drauge istekejusi uz arabo. nezinau, ka galvojo tikedama, buvo matyt noras didziausias but mylimai ir viskas. dar cia egzotika uz arabo, lietuviai tipo prasti, nors su lietuviu net nebande draugaut niekada. gyveno jie lietuvoj, nes jis cia mokesi. gal ir nieko buvo. tik su laiku pradejo matytis, kad save kaipa smenybe ji praranda, nebeliko zmogaus, liko kazkieno tai zmona - paaukojusi viska del vyro. dabar pagimde dukra, tai tas arabas musulmonas net galvoja isvezti jas i islamiska sali, nes matot pas mus mergaite musulmone sunku augint bus. kai pagalvoji, tai kaip gaila tos tik gimusios mergytes.. o vat motina cia balso neturi. viskas bus taip, kaip vyras nuspres, net lietuvisko ar bent jau tarptautinio vardo duoti negalima, tik arabiska. Kazin, ar apie toki gyvenima ji galvojo tekedama.
As aisku nekalbu apie tokias poras, kai sutampa pasauleziura, religija ir netgi konservatyvizmas ar modernizmas. Tuometjau bendrom jegom ir su meile tokios poros issilaiko, kuria seimas ir viskas ten gerai, tautybe vaidmens nevaidina didelio. Bet vien tik aklai uzsienieciais zavetis, svaigti apie tai, tai ne vienai nepatarciau.
Pritariu VilkeiS
Labai keistai atrodo merginos, kurios kelia visas rankas uz ir ploja tai minciai teketi uz uzsieniecio... Egzotika? Vien del to aukoti save ir pasmerkti save nezinia kam? tai mazu maziausia kvaila ir neatsargu.. As suprantu tas, kur gal buvo uzsieny, isimylejo koki uzsienieti, artima savo kultura, istekejo... Bet ieskoti vyro butent ne lietuvio, tiketi kokiu italu ar prancuzu skiedalais, tuo labiau per daug negalvoti prasidedant su arabu ar juodaodziu... - sorry, bet niekada nelaiminsiu ir nesuprasiu tokiu dalyku.
Neisizeiskit tos, kurios turit vyra ne lietuvi. Cia daugiau perspejimas kitoms del galimu krastutiniu atveju, apie koki rase VilkeS. Mes, matyt, zymiai jautriau i tai reaguojam, nes praradom tikrai gera drauge, kuri istekejo uz uzsieniecio..
Labai keistai atrodo merginos, kurios kelia visas rankas uz ir ploja tai minciai teketi uz uzsieniecio... Egzotika? Vien del to aukoti save ir pasmerkti save nezinia kam? tai mazu maziausia kvaila ir neatsargu.. As suprantu tas, kur gal buvo uzsieny, isimylejo koki uzsienieti, artima savo kultura, istekejo... Bet ieskoti vyro butent ne lietuvio, tiketi kokiu italu ar prancuzu skiedalais, tuo labiau per daug negalvoti prasidedant su arabu ar juodaodziu... - sorry, bet niekada nelaiminsiu ir nesuprasiu tokiu dalyku.
Neisizeiskit tos, kurios turit vyra ne lietuvi. Cia daugiau perspejimas kitoms del galimu krastutiniu atveju, apie koki rase VilkeS. Mes, matyt, zymiai jautriau i tai reaguojam, nes praradom tikrai gera drauge, kuri istekejo uz uzsieniecio..
Na, as irgi turiu drauge, kuri istekejo uz juoduko. Meile ir susizavejimas praejo, o liko tik grazi dukryte Jie dar gyvena kartu, bet ji jau nori viska baigti. Per daug nesusipratimu tarp ju buvo. Tokiu kaip vaiku auklejimas (jie vaikus auklet pradeda nuo 5 metu. Iki to laiko leidziama daryti kas sauna i galva), maisto gaminimas, laisvalaikis ir pan.
Cia zinoma daug nuo pacio zmogaus priklauso, bet is vaikystes atsinestu normu niekas nepakeis, vis tik jos anksciau ar veliau islenda...
Cia zinoma daug nuo pacio zmogaus priklauso, bet is vaikystes atsinestu normu niekas nepakeis, vis tik jos anksciau ar veliau islenda...
Tikrai pritariu tai pozicijai, kad merginos tekedamos uz musulmonu pasmerkia save ir savo vaikus vergiu- kaliniu daliai. kad ir koks jis geras bus, bet galvoje turi tik Korano nuostatas. o moteris yra daiktas prie vyro buities, o jei dar balta, tai svajones issipildymas.
kuri laika gyvenau Olandijoj ir maciau kaip baisiai atrodo musulmonu zmonos, jos net i moteris nepanasios! o beje, is paciu arabu girdejau, kad daugiau nei puse ju yra gejai arba tvirkina jaunus berniukus. taigi isvada aiski, musulmonu -arabu net arti prisileist nereik.
kuri laika gyvenau Olandijoj ir maciau kaip baisiai atrodo musulmonu zmonos, jos net i moteris nepanasios! o beje, is paciu arabu girdejau, kad daugiau nei puse ju yra gejai arba tvirkina jaunus berniukus. taigi isvada aiski, musulmonu -arabu net arti prisileist nereik.
QUOTE(grange @ 2004 12 11, 13:58)
man tai labai fainai, kai isteka pvz lietuve ir koks juodukas....labai grazu
kas cia faino, nebent bobute neranda normalaus tautiecio, o negruj tai manau tas pac, ar zebras, ar liute, ar kokia gyslota lietuvie... zodziu galertu turet daugeu savigarbos pradaznos skuros turet nebent ju sheimynine padetis susiveda y ragus ir galus... tada patyliu
Na ir as bajariuka papasakosiu. Dirbom aerouoste Anglijoj, o ten afganistanieciu ie irakieciu apstu. Tai ir man teko laime prisiklausyti pasakisku pazadu. Nors ir visi ten zinojo kad gyvenau su vaikinuku (dabar jau vyras) lietuviuku , vienas mane seke koki menesiuka gal net ne tiek. Vienakatr pakviecia jis per pertrauka mane pasisneketi ir deste istorija------ jis mane myli mes susituoktume, kaip ir kur gyventume,
vienu zo viska iki smulkmenu susigalvojes. As paklausiau ar nors mano varda zinai Sakiau, tada ,reiks plaukus dazyt juodai del sventos ramybes
O tie juodziai tai tiek velniu prisveite, tokie grubus ir nekulturingi, ypac afrikieciai, ir jokia cia egzotika. Tenka su jais susidurti kiekviena dienele. Jau geriau be ju
vienu zo viska iki smulkmenu susigalvojes. As paklausiau ar nors mano varda zinai Sakiau, tada ,reiks plaukus dazyt juodai del sventos ramybes
O tie juodziai tai tiek velniu prisveite, tokie grubus ir nekulturingi, ypac afrikieciai, ir jokia cia egzotika. Tenka su jais susidurti kiekviena dienele. Jau geriau be ju