Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės su užsieniečiu

QUOTE(grange @ 2007 05 09, 14:37)
skirtingų odų ne? bet skirtingų tautybių taip?  lotuliukas.gif  tai ką odos spalva keičia tada? ar tu čia tik prieš Afrikiečius?

ne tik afrikieciu oda nebalta mirksiukas.gif na kuo didesnis odos skirtumas, dazniausiai ir salys toliau viena nuo kitos, o tuo atveju ir kulturu skirtumas didesnis ir t.t. na, bet tai tik mano nuomone mirksiukas.gif

QUOTE(ruta_zalia @ 2007 05 10, 06:03)
galvoju ir labai gerai galvoju ir issakau savo nuomone. Man atrodo tik savo nuomonei issakyti visi cia ir susirenka.

tai gal pateiksi sarasiuka, kuriose salyse tik turtingi vyra gyvena. ir kokie vyrai tada lietuvaiciai g.gif
reiktu atsimerkti, o tada pamatytum, kad kiekvienoj saly yra turtingu ir biednu zmoniu, o teketi uz turtingo ar biedno tai tavo pacios pasirinkimas, turiu ne viena drauge, kuri istekejo uz labai piniguoto lietuvaicio, ar tu jau juos prie uzsienieciu tada priskiri biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo china: 12 gegužės 2007 - 12:57
QUOTE(china @ 2007 05 12, 14:55)
tai gal pateiksi sarasiuka, kuriose salyse tik turtingi vyra gyvena. ir kokie vyrai tada lietuvaiciai g.gif
reiktu atsimerkti, o tada pamatytum, kad kiekvienoj saly yra turtingu ir biednu zmoniu, o teketi uz turtingo ar biedno tai tavo pacios pasirinkimas, turiu ne viena drauge, kuri istekejo uz labai piniguoto lietuvaicio, ar tu jau juos prie uzsienieciu tada priskiri biggrin.gif

na ir piktumas. Lietuvis ir yra lietuvis, kalbame apie uzsieniecius. Nepastebejau, kad kuri nors isteketu uz uzsieniecio vyro, kurio turtas butu mazesnis negu pacios nuotakos, visi paprastai buna turtingesni. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 05 14, 13:05)
na  ir piktumas. Lietuvis ir yra lietuvis, kalbame apie uzsieniecius. Nepastebejau, kad kuri nors isteketu uz uzsieniecio vyro, kurio turtas butu mazesnis negu pacios nuotakos, visi paprastai buna turtingesni.  g.gif

Tikriausiai gyvenate tarp tam tikro sluoksnio žmonių. Mano sutiktos dauguma teka iš meilės, jų vyrai yra normalios socialinės padėties, turtuoliais nepavadinčiau g.gif Aš ir už lietuvio tekėdama žiūrėčiau, kad nebūtų didesnis vargšas nei aš, nes pražūsim abu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 05 14, 13:05)
na  ir piktumas. Lietuvis ir yra lietuvis, kalbame apie uzsieniecius. Nepastebejau, kad kuri nors isteketu uz uzsieniecio vyro, kurio turtas butu mazesnis negu pacios nuotakos, visi paprastai buna turtingesni.  g.gif

is kur tas poziuris ,kad visi uzsieniecia turtuoliai, o merginos su jai tik del pinigu doh.gif
daugelyje saliu pragyvenimo lygis didesnis, todel uzsienieciams cia viskas atrodo pigu ir jie gali sau leistio daugiau , nei kitoj saly, gal ir todel susiformuoja toks paziuris, kad visi milijonieriai. deja taip nera mirksiukas.gif
gaila, kad dar vis i mergeina, kuri teka uz uzsieniocio ziurima ,kaip i parsidavele 4u.gif
MB ussienietis, mes lygeverciai partneriai, uzdirbame panasiai, abu issilavine ir turime gerus darbus ir manau ,kad tokiu poru tikrai daug yra.
o duskusijos apie odos spalva man visai juokingos pasirode, na cia labai panasu,kodel vyras melynom akim geresnis uz rudom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaiciuke @ 2007 05 14, 22:40)
o duskusijos apie odos spalva man visai juokingos pasirode, na cia labai panasu,kodel vyras melynom akim geresnis uz rudom  lotuliukas.gif

new_russian.gif tai aiškiais, rudaakiai ne tokie turtingi, ir gal lietuvaitės ne taip žiūri, visgi pratusios prie mėlynakių lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu čia aišku joke mirksiukas.gif

MB irgi paprastas eilinis žmogelis, daug keliaujantis ir besikraustantis iš vienos vietos į kitą, todėl nei pilių, nei vilų ant Atlanto vandenyno kranto, nei mersedes benz garaže neturi, bet turi labai gražias rudas akis, grabanotus juodus ž, kaip lietuviška juoda duona plaukus, šokoladinę odą ir be proto gerą širdį, švelnias rankas, ir puikų humoro jausmą, ir smegenų galvoj, už ką ji be proto myliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 26 gegužės 2007 - 18:58
Kaip čia pasakius aš prieš. Ne dėl pačių jų, o dėl jų vaikų- sunku vaikeliams nei prie vienų nepripranta, nei prie kitų verysad.gif toks vaikelis visur svetimasIr nesakykite kad ne galime skiesti kiek norime apie toleranciją, bet Lietuvoje tai nėra dar yprastas dalykas, ir vaikui bus sunku.
Aš taip pat prieš santuokas su kitas tradicijas turinčiais žmonėmis- ta prasme kitataučiais. Sunku iš tikro apsiprasti su svetimomis tradicijomis. Nors pasižiūrint iš kitos pusės, jei tauoje neatsiras šviežio kraujo ji palaipsniui išmirs. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 05 26, 22:36)
Kaip čia pasakius aš prieš. Ne dėl pačių jų, o dėl jų vaikų- sunku vaikeliams nei prie vienų nepripranta, nei prie kitų  verysad.gif  toks vaikelis visur svetimas Ir nesakykite kad  ne galime skiesti kiek norime apie toleranciją, bet Lietuvoje tai nėra dar yprastas dalykas, ir vaikui bus sunku.
Aš taip pat prieš santuokas su kitas tradicijas turinčiais žmonėmis- ta prasme kitataučiais. Sunku iš tikro apsiprasti su svetimomis tradicijomis. Nors pasižiūrint iš kitos pusės, jei tauoje neatsiras šviežio kraujo ji palaipsniui išmirs. lotuliukas.gif

Tai ne visada juk mišrios poros Lietuvoje gyvena, o jei gyveni kosmopolitiškoje šalyje, pritampi, nes ten nesijauti KITOKS mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 05 07, 13:26)
Ne ne ir dar karteli ne. Mano nuomone tik tokia. Juk svetima kultura, paprociai, na o jeigu dar ir religija tai jau is viso siaubas. Isteka lietuvaites uz tu uzsienieciu su pinigu maisais ir tupi po ju padais, o jeigu issiskiria tai ir vaiku netenka. Tada prasideda asaros per visas TV laidas, net juokas kartais pradeda imti, visai negaila. Juk labai saunus ir musu lietuvaiciai vyrukai, gal tik musu merginu reikalavimai nerealus.

tikrai labai jau drastiskai cia reiski savo nuomone, neisitikinus iki galo, o tie lietuviski vyrukai tai nevisi jau tokie saunus kaip tu sakai, draugavau as su lietuviu 5 metus ir mano busimasis vyras yra uzsienietis, taigi turiu su kuo palyginti ir zinau kuris variantas geresnis, bet as nedrisciau teigti, kad uzsienieciai geresni uz lietuvius vien is savo skaudzios patirtis, taigi ir tu gelai sakyti, kad yra tik taip ir nekitaip
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2007 05 26, 19:58)
new_russian.gif tai aiškiais, rudaakiai ne tokie turtingi, ir gal lietuvaitės ne taip žiūri, visgi pratusios prie mėlynakių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu čia aišku joke  mirksiukas.gif 

MB irgi paprastas eilinis žmogelis, daug keliaujantis ir besikraustantis iš vienos vietos į kitą, todėl nei pilių, nei vilų ant Atlanto vandenyno kranto, nei mersedes benz  garaže neturi, bet turi labai gražias rudas akis, grabanotus juodus ž, kaip lietuviška juoda duona plaukus, šokoladinę odą ir be proto gerą širdį, švelnias rankas, ir puikų humoro jausmą, ir smegenų galvoj, už ką ji be proto myliu  wub.gif

drinks_cheers.gif as kaip savo kolegom darbe iki pamelynavimo bandziau isaiskinti, kodel as vis delto dirbu ir nevairuoju mercides, tai jie man sako tai negi tikrai jis neturi daug pinigu , nu sakau tikrai neeeee, galbut jis siek tiek turtingesnis nei vidutinis lietuvis, bet nei namo net buto nuosavo neturi, o as dirbu tam, kad save is laikyti ir dar inesciau pinigu i musu bendra buiti, tai galiausiai jie padare isvada, kad as fool.gif tipo, kam teketi uz uzsieniecio ubago, jau tada geriau uz ubago lietuvio, nu man tai zema net kalbet su tokias zmonemis doh.gif
Atsakyti
jolanita, žiauru, kai susiduri su tokiais žmonėm doh.gif Suprantu tave.
Atsakyti
[quote=jolanita,2007 05 27, 16:25]
tikrai labai jau drastiskai cia reiski savo nuomone, neisitikinus iki galo, o tie lietuviski vyrukai tai nevisi jau tokie saunus kaip tu sakai, draugavau as su lietuviu 5 metus ir mano busimasis vyras yra uzsienietis, taigi turiu su kuo palyginti ir zinau kuris variantas geresnis, bet as nedrisciau teigti, kad uzsienieciai geresni uz lietuvius vien is savo skaudzios patirtis, taigi ir tu gelai sakyti, kad yra tik taip ir nekitaip
Papildyta:

Visiskai ne drastiskai, o realiai. Kaip galima ramiai reaguoti tokius dalykus. Giminaite isvyko padirbeti i Vokietija, susipazino su kazkokiu vokieciu 13 metu vyresniu, parskrido kaip ant sparnu tiesiu taikymu skyrybos, uz mergaites, kuriai dar tik 2.5 metuku ir i Vokietija..... doh.gif Tai cia Jums normalu???? Ydomu kaip tas vaikelis ten gyvens, kaip reaguos i ja vokietis, kaip ja aukles, kokia kalba ji kalbes ir kada pamatys tikraji teti, senelius ir t.t..... Butu issiskyrusi ir likusi Lietuvoje, bent jau tetis dukrele galetu matyti kas savaitgali, o dabar kas???
O vyras buvo geras, ramus, kulturingas, ne alkoholikas, pasilikes vienas dukryte augino, leido zmonai isvykti. Tai kokio dar reikia vyro lietuvio? Ir kas ja suzavejo is vokietuko puses - tik EUR.
Atsakyti
Bet tai nereiškia, kad visos taip ir daro doh.gif
Atsakyti
[quote=ruta_zalia,2007 05 27, 18:06]
[quote=jolanita,2007 05 27, 16:25]
Papildyta:
Visiskai ne drastiskai, o realiai. Kaip galima ramiai reaguoti tokius dalykus. Giminaite isvyko padirbeti i Vokietija, susipazino su kazkokiu vokieciu 13 metu vyresniu, parskrido kaip ant sparnu tiesiu taikymu skyrybos, uz mergaites, kuriai dar tik 2.5 metuku ir i Vokietija..... doh.gif Tai cia Jums normalu???? Ydomu kaip tas vaikelis ten gyvens, kaip reaguos i ja vokietis, kaip ja aukles, kokia kalba ji kalbes ir kada pamatys tikraji teti, senelius ir t.t..... Butu issiskyrusi ir likusi Lietuvoje, bent jau tetis dukrele galetu matyti kas savaitgali, o dabar kas???
O vyras buvo geras, ramus, kulturingas, ne alkoholikas, pasilikes vienas dukryte augino, leido zmonai isvykti. Tai kokio dar reikia vyro lietuvio? Ir kas ja suzavejo is vokietuko puses - tik EUR.
nu zinai, kaip danguje taip ir ant zemes ir niekseliu vyru visur yra, labai tikiuosi, kad del sito vyro neteks man islieti tiek asaru, kiek liejau del lietuvio, o del vaiku skyrybu atveju, tai tam ir yra sudaromos vedybu sutartys, beje mes kol kas gyvenam Lietuvoj ir artimiausiu metu zadam tai daryti, negalvok kad as esu uzsidejusi rozinius akinius ir negirdziu ir nematau, kaip aplinkui dedas tokie dalykai, taigi mes jau esam ir apie tai pakalbeja ir galvojam pasirasyti tokia sutarti, kaip ir minejau, nei viens turtu dideliu neturi, bet del vaiku ateities verta ta padaryti
[/quote]

Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 05 27, 15:32)
jolanita, žiauru, kai susiduri su tokiais žmonėm doh.gif Suprantu tave.

dziaugiuosi, kad atsiranda tokiu kas supranta ax.gif
Atsakyti