[quote=ruta_zalia,2007 05 27, 18:06]
[quote=jolanita,2007 05 27, 16:25]
tikrai labai jau drastiskai cia reiski savo nuomone, neisitikinus iki galo, o tie lietuviski vyrukai tai nevisi jau tokie saunus kaip tu sakai, draugavau as su lietuviu 5 metus ir mano busimasis vyras yra uzsienietis, taigi turiu su kuo palyginti ir zinau kuris variantas geresnis, bet as nedrisciau teigti, kad uzsienieciai geresni uz lietuvius vien is savo skaudzios patirtis, taigi ir tu gelai sakyti, kad yra tik taip ir nekitaip
Papildyta:
Visiskai ne drastiskai, o realiai. Kaip galima ramiai reaguoti tokius dalykus. Giminaite isvyko padirbeti i Vokietija, susipazino su kazkokiu vokieciu 13 metu vyresniu, parskrido kaip ant sparnu tiesiu taikymu skyrybos, uz mergaites, kuriai dar tik 2.5 metuku ir i Vokietija.....
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
Tai cia Jums normalu???? Ydomu kaip tas vaikelis ten gyvens, kaip reaguos i ja vokietis, kaip ja aukles, kokia kalba ji kalbes ir kada pamatys tikraji teti, senelius ir t.t..... Butu issiskyrusi ir likusi Lietuvoje, bent jau tetis dukrele galetu matyti kas savaitgali, o dabar kas???
O vyras buvo geras, ramus, kulturingas, ne alkoholikas, pasilikes vienas dukryte augino, leido zmonai isvykti. Tai kokio dar reikia vyro lietuvio? Ir kas ja suzavejo is vokietuko puses - tik EUR.
nu zinai, kaip danguje taip ir ant zemes ir niekseliu vyru visur yra, labai tikiuosi, kad del sito vyro neteks man islieti tiek asaru, kiek liejau del lietuvio, o del vaiku skyrybu atveju, tai tam ir yra sudaromos vedybu sutartys, beje mes kol kas gyvenam Lietuvoj ir artimiausiu metu zadam tai daryti, negalvok kad as esu uzsidejusi rozinius akinius ir negirdziu ir nematau, kaip aplinkui dedas tokie dalykai, taigi mes jau esam ir apie tai pakalbeja ir galvojam pasirasyti tokia sutarti, kaip ir minejau, nei viens turtu dideliu neturi, bet del vaiku ateities verta ta padaryti
[/quote]
Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 05 27, 15:32)
jolanita, žiauru, kai susiduri su tokiais žmonėm
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
Suprantu tave.
dziaugiuosi, kad atsiranda tokiu kas supranta
Musu uzduotis-suciupti laimes stebukla, kuri mums siuncia Dievas (A. Grun)