QUOTE(ruta_zalia @ 2007 05 07, 13:26)
Ne ne ir dar karteli ne. Mano nuomone tik tokia. Juk svetima kultura, paprociai, na o jeigu dar ir religija tai jau is viso siaubas. Isteka lietuvaites uz tu uzsienieciu su pinigu maisais ir tupi po ju padais, o jeigu issiskiria tai ir vaiku netenka. Tada prasideda asaros per visas TV laidas, net juokas kartais pradeda imti, visai negaila. Juk labai saunus ir musu lietuvaiciai vyrukai, gal tik musu merginu reikalavimai nerealus.
ir dar viena TV auka, kuri mato tik blogas puses...
Bet jums gerai ,jūs būkit su tais lietuvaičiais... tik vat nervina,kai sako, kad jau su užsieniečiais, tai dėl poinigų.. juk ir ten žmonės normalūs būna ir be pinigų ir be turtų.. tai reikšias tarpo jų jausmų būti negali .. labai jau žiūri iš vienos varpinės..
QUOTE(tasha @ 2007 05 07, 02:02)
Mano drauge svajojo apie juoda vyra, kai eme su vienu susitikineti iki debesu buvo pakilusi, o kai patojo jis jai liepe aborta darytis, ji nusprende vaikuti gimdyti, tai jis ir jo brolis ja tol dauze, kol ji nualpo ir savaime aisku vaikuti prarado.Sakiau jai kreptis i policija, bet jis ligonineje pasirode ir pagrasino, kad gyva neliks jai ji apkaltins.
Na, būtų tavo draugė kokiam gūdžiam LT kaime apsigyvenusi, dar ne tokių sutiktų.
Čia nuo žmogaus priklauso, o ne nuo rasės. o tai, kad tavo draugė ,,svajojo apie juodaodį vyrą" ir kai ėmėm su tokiu susitikinėti, ,,iki debesų buvo pakilusi", sorry, bet rodo, pagal ką ji renkasi žmones ir kas jai svarbu santykiuose. jeigu žiūri pirmiausia į tai, koks žmogus, o ne koks jo kūno sudėjimas, cm ar odos spalva, tada nemanau kad kiltų problemų dėl kažkokių menamų rasės savybių.
Pati visa laika kalbejau, kad nesvarbu kokios rases zmogus, daugybe mano draugu lietuvoje buvo rasistai, o as visus gindavau ir argumentuodavau. Deja pagyvenus anglijoje 3 metus, mano nuomone pasikeite.Ir del to patys juodukai kalti, gyvenau Londone metus, dirbau Heathrow, kas londona nors kiek zino, tai supras apie as kalbu Hanslow west beveik vien juodu, musulmonu ir indusu rajonas. Tai gi visko prisiziurejau. Maniau, vis tik as juk visu juoduliu nepazystu, tai nespresiu pagal kelis simtus, kurios sutikau. Vis dar turejau jiems pateisinimu. Dabar jau du metus gyvenu Bristolyje, vel gi, kas zino anglijos istorija, tai zino, kad visi vergai pirma buvo vezami cia, o po to jau i visa europa. Tai gi labai jau glaudziai cia as su tais juoduliais gyvenu. Ir dabar jau galiu drasiai teigti, kad dauguma ju narkomamai, narkotiku prekeviai arba vagys,ar is benefitu( pasalpu)gyvenantys. Kazkas panasaus i cigonus. Vaiku milionus turi, zmonu irgi.Tuokiasi tik del to, kad dokumentus gautu. Pas juos afrikoje vis dar daugpatyste leidziama. Viena mano pazystama juoduke is Nigerijos pasakojo, kad ju yra 24 broliai ir seserys, nes tevas 6 zmonas turi. O jos pacios brolis, nesenai mire anglijoje, tai ji vis dejavo, kas su jo 6 vaikais afrikoje paliktais bus. O cia dar anglijoje kita zmona ir pora vaiku jis paliko.
Tarp kitko Nigerijoje zmona/zmonos negali eiti priekyje vyro, sako, kad tai nepagarba.Tai nabages , kad ir nescios tyse pirkinius is parduotuves, o vyrelis eina sau rankytem muojuodamas pirmas.Tai gi ar norit tokio gyvenimelio??
Tikrai manau, kad svarbu meile, bet vis tik musu kulturos per daug skiriasi, musu issiauklejimas, mentalitetas ir tradicijos. Tai gi preis pasirenkant vyra is treciuju saliu reiktu labai gerai pagalvoti.Is pradziu jie tau aukso kalnus pazades, o po to visa gyvenima, kaip tarnaite busi.
Ai bet ko gi as cia jums pasakoju ir bandau kazka isaiskinti. Kiekvienas zmogus, savo gyvenimo savininkas, tai gi kaip sakoma lietuviu liaudes patarleje : KAIP PASIKLOSI, TAIP IR ISSIMIEGOSI.
Tarp kitko Nigerijoje zmona/zmonos negali eiti priekyje vyro, sako, kad tai nepagarba.Tai nabages , kad ir nescios tyse pirkinius is parduotuves, o vyrelis eina sau rankytem muojuodamas pirmas.Tai gi ar norit tokio gyvenimelio??
Tikrai manau, kad svarbu meile, bet vis tik musu kulturos per daug skiriasi, musu issiauklejimas, mentalitetas ir tradicijos. Tai gi preis pasirenkant vyra is treciuju saliu reiktu labai gerai pagalvoti.Is pradziu jie tau aukso kalnus pazades, o po to visa gyvenima, kaip tarnaite busi.
Ai bet ko gi as cia jums pasakoju ir bandau kazka isaiskinti. Kiekvienas zmogus, savo gyvenimo savininkas, tai gi kaip sakoma lietuviu liaudes patarleje : KAIP PASIKLOSI, TAIP IR ISSIMIEGOSI.
QUOTE(tasha @ 2007 05 07, 20:35)
Pas juos afrikoje vis dar daugpatyste leidziama.
Tarp kitko Nigerijoje zmona/zmonos negali eiti priekyje vyro, sako, kad tai nepagarba.
Tarp kitko Nigerijoje zmona/zmonos negali eiti priekyje vyro, sako, kad tai nepagarba.
*****. mini ant skaudžių vietų..nu sakau,gaila, kad turėjai bloą patirtį, bet negi galvoji, kad dabar aš ,ar kas kitas pakeism nuomonę, kad tau taip nepavyko..ir...
keli punktai..
Jei taip gerai žinai istoriją, tai biški klysti, nes ne VISOSE AFRIKOS šlayse, o jų ,kaip žinai yr daug, leidžiama daugpatystė, kaip ir ne visi jie yra musulmonai, ir kaip ne visi turi po kelias šeimas.....
o apie Nigeriją to negirdėjau, turiu druagą ten, reiks paklaust
QUOTE(tasha @ 2007 05 07, 19:35)
Pati visa laika kalbejau, kad nesvarbu kokios rases zmogus, daugybe mano draugu lietuvoje buvo rasistai, o as visus gindavau ir argumentuodavau. Deja pagyvenus anglijoje 3 metus, mano nuomone pasikeite.Ir del to patys juodukai kalti, gyvenau Londone metus, dirbau Heathrow, kas londona nors kiek zino, tai supras apie as kalbu Hanslow west beveik vien juodu, musulmonu ir indusu rajonas. Tai gi visko prisiziurejau. Maniau, vis tik as juk visu juoduliu nepazystu, tai nespresiu pagal kelis simtus, kurios sutikau. Vis dar turejau jiems pateisinimu. Dabar jau du metus gyvenu Bristolyje, vel gi, kas zino anglijos istorija, tai zino, kad visi vergai pirma buvo vezami cia, o po to jau i visa europa. Tai gi labai jau glaudziai cia as su tais juoduliais gyvenu. Ir dabar jau galiu drasiai teigti, kad dauguma ju narkomamai, narkotiku prekeviai arba vagys,ar is benefitu( pasalpu)gyvenantys. Kazkas panasaus i cigonus. Vaiku milionus turi, zmonu irgi.Tuokiasi tik del to, kad dokumentus gautu. Pas juos afrikoje vis dar daugpatyste leidziama. Viena mano pazystama juoduke is Nigerijos pasakojo, kad ju yra 24 broliai ir seserys, nes tevas 6 zmonas turi. O jos pacios brolis, nesenai mire anglijoje, tai ji vis dejavo, kas su jo 6 vaikais afrikoje paliktais bus. O cia dar anglijoje kita zmona ir pora vaiku jis paliko.
jo, cia gera tema diskusijoms kol Lt gyvenau, maniau esanti ir tolerantiska, ir jau tikrai ne rasiste, bet paprasta kalbeti kol nesusiduri su tuo, zinoma ne visi jie vienodi, bet visumoj tai jie tiesiog kito pasaulio gyventojai (juk taip ir yra), mano asmenine nuomone apie juodulius laaaabai neigiama
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 05 07, 11:26)
Ne ne ir dar karteli ne. Mano nuomone tik tokia. Juk svetima kultura, paprociai, na o jeigu dar ir religija tai jau is viso siaubas. Isteka lietuvaites uz tu uzsienieciu su pinigu maisais ir tupi po ju padais, o jeigu issiskiria tai ir vaiku netenka. Tada prasideda asaros per visas TV laidas, net juokas kartais pradeda imti, visai negaila. Juk labai saunus ir musu lietuvaiciai vyrukai, gal tik musu merginu reikalavimai nerealus.
galvok panele ka rasai, nuo tautybes pinigu kiekis tikrai nepriklauso
QUOTE(bride @ 2007 05 07, 12:24)
Na, būtų tavo draugė kokiam gūdžiam LT kaime apsigyvenusi, dar ne tokių sutiktų.
beja, lietuviu tauta labai daznai yra sulyginama su negrais ir t.t. ir labai aisku, nes panasumu tikrai daug yra ir apie kultura as isvis patylesiu, prasom nesupykti, nesakau, kad visi vienodi
QUOTE(M & G @ 2007 05 07, 18:39)
Be to, visi pabuvę anglijoj susidaro neteisingą nuomonę, gi ten šiukšlynas. Nesuprantu, kaip jie leido visam šitam atsitikti
aha, o idomu kodel siukslynas, nes suvaziuoja visu saliu atmatos(velgi, prasom nesuprsti neteisingai, nes tikrai labai "normaliu" atvaziavusiu daug irgi yra) nors pati esu lietuvaite, bet, lietuviai ten tikrai dideli siukslyna padaro ir kam nors pasisakyti, kad esu lietuve tikrai nera malonu. jau nekalbu apie lietuvaicius orouoste, kaip laukiniu banda.
taip, kad rasydamos apie negrus galvokit ir apie savo tauta
p.s. nors as pati skirtingu odu zmoniu snatykiams niekada turbut nepritarsiu
Papildyta:
beja, talija, kaip sekasi vestuvems ruostis?
QUOTE(china @ 2007 05 09, 16:29)
p.s. nors as pati skirtingu odu zmoniu snatykiams niekada turbut nepritarsiu
skirtingų odų ne? bet skirtingų tautybių taip? tai ką odos spalva keičia tada? ar tu čia tik prieš Afrikiečius?
QUOTE(grange @ 2007 05 07, 18:46)
*****. mini ant skaudžių vietų..nu sakau,gaila, kad turėjai bloą patirtį, bet negi galvoji, kad dabar aš ,ar kas kitas pakeism nuomonę, kad tau taip nepavyko..ir...
keli punktai..
Jei taip gerai žinai istoriją, tai biški klysti, nes ne VISOSE AFRIKOS šlayse, o jų ,kaip žinai yr daug, leidžiama daugpatystė, kaip ir ne visi jie yra musulmonai, ir kaip ne visi turi po kelias šeimas.....
keli punktai..
Apie Nigerija labai daug per telika maciau,per BBC THREE rode, kaip viena anglijos juoduke uz vyro is Nigerijos ruosesi teketi, kazkas i dienorasti panasu. Tai ji pati juokesi, kad vis pro duris pirma bandydavo eiti, juk civilizuotame pasaulyje vyras moteri praleidzia, o pas juos vyras pirmas eina. Tai graudziai juokinga buvo ziureti, kai pirmas savaites jie abu tarpduryje uzstrigdavo.Ir eiti is paskos ji nebuvo pratusi ir is parduotuves nesulius tysti ir t.t Vienu metu jau maniau, kad ji vis itk persigalvos ir netekes uz jo
Matai daugpatyste ne tik pas musulmonus, pvz. viena pazystu is Kameruno, atrodo gi Prancuzijos kolonija, dauguma krikscionys, o vis tik afrikietiska kultura su vudu ir daugpatyste vis tebegyvuoja Kai dirbau Heathrow teko daugybe ivairiu zmoniu sutikti tai daug girdejau, o dar daugiau maciau.
Mano kelios darbuotojos is juodulio nama nuomuojasi. Tai jis buvo antra sau zmona isitaises tame name ir ne musulmonas jis, o kazkoks ten krikscionis,cia visokiu sektu pilna.Tai pas juos irgi nieko kad vyras kita zmona turi.Tik jos negali abi tame paciame name gyventi. Jis sau antra zmona is Zimbabves atsiveze,su ja tris naktis, su pirma zmona keturias. Vat jums ir gyvenimas O po pusmecio nutare, kad vis tik ji nelabai tinkama ir issiunte ja atgal
Tikiu, kad ir tarp ju yra geru zmoniu, deja ne vieno tokio dar ne sutikti, ne girdeti apie toki/tokia neteko
[quote=china,2007 05 09, 17:29]
galvoju ir labai gerai galvoju ir issakau savo nuomone. Man atrodo tik savo nuomonei issakyti visi cia ir susirenka.
galvoju ir labai gerai galvoju ir issakau savo nuomone. Man atrodo tik savo nuomonei issakyti visi cia ir susirenka.
QUOTE(tasha @ 2007 05 10, 01:50)
Tikiu, kad ir tarp ju yra geru zmoniu, deja ne vieno tokio dar ne sutikti, ne girdeti apie toki/tokia neteko
niu aš tau galiu pasakyti, kad aš sutikau, kaip tik su vienu tokiu draugauju.... nieko blogo nei apie jo šeimą, nei apie jo draugus, su kuriais teko bendrauti, pasakyti negaliu. daugpatystės pas juos nėra, moterį visur praleidžia pirmą, ir pagarba jaučiama ne tik iš mb bet ir iš svetimų.. apie rankos kėlimą kalbos būti negali nu ir t.t.t.t ir turbūt kalbos būti negali, jei būtų, taipo kaip tu nupasakojai, tai nei aš, nei dar n žmonių, kuriuos pažįstų, kurie yra su afrikiečiais, gi nebūtų...
ir aš labai tikiuos, kad man nepasipainios po kojom toks,kuris man ką nors blogą padarys. Būtent Afrikietis. nes kiti kai kurių šalių atstovai, deja, padarė...