Kokia tyla cia
Buvau padarius pertrauka, dabar prisedau ir paziurejau serijas nuo 9 iki 11 labai jau kieta vaidina ta Raile: susidoroja su nusikalteliais, sugeba isgasdint net blogiukus ir siaip - tiesiog viska sugebanti moteriske
dziaugiuosi del Evano, kad jis turi kazka salia, bet...suprantu, kad taip greitai gyvenimo meiles nepasimirsta ir kiekviena karta matant Raile su Kailu Evanui tikrai sunku ypac buvo gaila, kai ji prie visu pasake, kad su juo padare klaida, o dabar su Kailu bando taisyt santykius negailestinga sioj vietoj Raile buvo... Visiskai nevertina, ka del jos Evanas padare/daro ir dar darys isvis kyla klausimas del jos jausmu Evanui bet man visad tas klausimas buvo nes arba ji jam ne itin ka jaucia, arba jaucia, bet ta sugeba nuslept net nuo saves, nes niekaip neissiduoda
Niki suintrigavo su tuo sarasu - kazin, ka su juo darys?
Kailas, kad ir kokia jo praeitis, dabar tikrai stengias del savo seimos - netgi gaila, kad kol kas Raile neleidzia jam grizt namo - bet ja as puikiai suprantu sioj situacijoj
Zodziu, gaila abieju Raile mylinciu vyru
Buvau skaicius, kad planuojama 15 seriju sitam sezone, bet jau kita serija bus finaline idomu tikrai, kaip uzbaigs sezona ir dar su tokia ilga serija
Aaaa, tada aisku
Del trecio sezono dar neaisku, turbut pagal paskutiniu seriju reitingus spres, ar bus tesiamas nors serialas turi gana gerus reitingus
Del trecio sezono dar neaisku, turbut pagal paskutiniu seriju reitingus spres, ar bus tesiamas nors serialas turi gana gerus reitingus
Smagios naujienos - Jennifer Love Hewitt kartu su jos vyra Kaila The Client List vaidinanciu aktorium laukiasi pirmagimio seimos pagausejimas laukiamas lapkriti
Suziurejau 13-15 serijas sezono pabaiga superine buvo daug veiksmo, vietomis net mane Raile gasdino savo veiksmais, o pati pabaiga tai isvis paliko gera intriga - kaip Railei pavyks pasiaiskint Parksu broliukai liko be zado - nesitikejo to is Railes
Aš pasitaupius visą antrą sezoną, reikės prisėst kada nors sužiūrėti
Po kelias serijas daug idomiau ziuret nei po viena bet pabaiga tai isties gera kazin, ka treciam sezone (jei jis bus) papasakos Raile Kailui ir Evanui
Beje, del trecio sezono dar diskutuojama - juk aktore laukiasi, tad gali tekt pakoreguot serialo filmavimo planus
Beje, del trecio sezono dar diskutuojama - juk aktore laukiasi, tad gali tekt pakoreguot serialo filmavimo planus
Mačiau, kad anonsuoja antrą sezoną. Reiks žiūrėt toliau