Įkraunama...
Įkraunama...

The Client list

QUOTE(abiga @ 2013 03 18, 21:26)
Padoriam darbe ji tiek neuzsidirbtu ir taip neatrodytu  schmoll.gif Kuo toliau, tuo Railei tas darbas labiau patinka, mano toks ispudis. Nauja mergina Nikki visai dar vaikas atrodo ir taip pat itraukta jau i ta reikala, kazkaip nemaloniai ziurisi. Tik kad policija anksciau ar veliau ja suseks, jau mina ant kulnu  unsure.gif

is pradziu masciau, kad neigiama poveiki daro toks serialas, bet dabar prisiminiau savo dievinama SOA.. bet ten kazkaip kitaip.. o va sitas man toks be vertybiu..
As jo, tiesa pasakius, ir nepaziurejau, tik fone.. o saule namie plieskia, tai tik klausiau, nes ekrane beveik nesimate nieko lotuliukas.gif Bet ciut nugirdau, kaip ji sake, juk Kailas neteisetus dalykus dare del seimos, kaip ir as.. Tipo cool, nes del seimos..
Nu plempa... kokia to filmo morale? g.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 03 18, 20:26)
Padoriam darbe ji tiek neuzsidirbtu ir taip neatrodytu  schmoll.gif Kuo toliau, tuo Railei tas darbas labiau patinka, mano toks ispudis. Nauja mergina Nikki visai dar vaikas atrodo ir taip pat itraukta jau i ta reikala, kazkaip nemaloniai ziurisi. Tik kad policija anksciau ar veliau ja suseks, jau mina ant kulnu  unsure.gif

vat butent, kad ji ipratus graziai rengtis, tureti pinigeliu, o darbas jai nesukelia neigiamu emociju biggrin.gif anksciau ar veliau Raile tures atsakyt uz tokia veikla unsure.gif dabar ji isijautus, turi vadovaujama darba, labai pasitiki savimi ir netgi per daug sakyciau g.gif

nu bet jei toks darbas patinka, tai tebunie, nera ko tada zmogaus teist biggrin.gif per prievarta niekas juk jos nevare biggrin.gif galejo paprastus masazus daryt ir vsio rolleyes.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 03 18, 20:30)
Nu plempa... kokia to filmo morale? g.gif

Cia be morales tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babrusia: 18 kovo 2013 - 20:41
biggrin.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Kai pagalvoju, nuproteciau as jos vietoj doh.gif bet...seriale viskas taip graziai parodyta, kad atrodo viskas daug paprasciau cool.gif tad, atvirai pasakius, net nesusimasciau, koki pavyzdi rodo g.gif rolleyes.gif to paties pavadinimo filmas sukurtas pagal tikra istorija - niurumu niuruma, nemaloniai nuteike, o ir situacija ten kita - toki darba zmona dirbo, kai su bedarbiu vyru gyveno...Grizdavo nusikalus namo, kad patemptu toki kruvi, pradejo narkotikus vartot blink.gif doh.gif Seriale kitaip - vienisa motina, visad gerai nusiteikusi, darbu nesiskundzia, sexy apatiniais ir rubais tik laksto - grazu ziuret biggrin.gif tik jos vietoj, tiek laiko be vyro budama ir juos kiekviena diena glostinedama, griebciau ta Evana ir griauciau i lova, kad ne cyptelt nespetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik dabar pažiūrėjau pirmo sezono paskutinę seriją. Eina sau, koks suskis tas Kailas! Nemačiau antro sezono, gal pradės reabilituotis, bet vis tiek labai norėčiau, kad Railė su Evanu būtų wub.gif

user posted image
Atsakyti
Twiggy, labai rekomenduoju antra sezona paziuret, jau 3 serijos yra mirksiukas.gif as anglu kalba ziuriu ax.gif ne viska suprantu, bet man kadangi esme paziuret, kaip Railei su Evanu sekas, tai tiek tikrai "pagaunu" biggrin.gif bet jauciu, kad labai su jais abiem uztampys... doh.gif ir dar klausimas - ar kartais nepraras ne vieno is Parksu Raile, kai jie suzinos, kuo ji uzsiima doh.gif Railes vietoj mesciau ta Kaila doh.gif per ji vien tik bedos...

Atsakyti
Žiūrėsiu, būtinai, mąstau susirasti titrus angliškus, bus paprasčiau žiūrėti smile.gif
Atsakyti
Man irgi praverstu toks dalykelis g.gif ax.gif kartais kaip suskelia ka greituke doh.gif nepagaunu minties doh.gif
-----
wub.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Negaliu nepasidalint ax.gif sios dainos man seniai nuostabios, o seriale ir su labai graziomis akimirkomis asociuojasi wub.gif
The Civil Wars - Poison & Wine - Railes pokalbis telefonu su Evanu po bucinio
Missy Higgins - Where I Stood- bucinio scenos metu skambejo:
Cause i dont know who i am, who i am without you
All i know is that i should
And i dont know if i could stand another hand upon you
All i know is that i should
Cause she will love you more than i could
She who dares to stand where i stood

Lucie Silvas - Roots- 2x03 pabaigoje Railes ir Evano scenoje skambeje zodziai:
Roots that run that deep
pain that you don't see..
anyone could look around,
think all is well above the ground,
I could pull them up but they're all that's left,
and I'm not ready…to lose you yet.

Tik kazkaip paskutine daina gana liudnai nuskambejo kontekste unsure.gif g.gif lyg nieko gero nezadetu g.gif na, bet cia jau gal per daug analiziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babrusia: 26 kovo 2013 - 08:38
Aš ir žiūriu, bet praeitą savaitgalį per TV1 pasigedau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 27, 11:09)
Aš ir žiūriu, bet praeitą savaitgalį per TV1 pasigedau...  unsure.gif

per TV jau neberodys ax.gif rode tik 1 sezona (10 seriju), antras prasidejo tik kovo men., tad ji tik online galima pamatyt ax.gif
Atsakyti
Reikės ieškoti. Geriausia būtų su titrais lietuviškais. Filmai.in yra?
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 27, 11:29)
Reikės ieškoti. Geriausia būtų su titrais lietuviškais. Filmai.in yra?

nea, filmai.in nera - ten ikeldavo tik tada, kai TV1 su vertimu parodydavo, tad dabar be sansu greit sulaukt doh.gif
anglu kalba visos serijos yra cia - http://www_watch-tvs...he-Client-List/

2 sezone planuojama 15 seriju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babrusia: 27 kovo 2013 - 12:48