Įkraunama...
Įkraunama...

The Client list

nu grizo grizo doh.gif butu buve per gerai, jei nebutu grizes biggrin.gif
Atsakyti
is pat ryto paziurejau 2x01 serija, kuri vakar pasirode bigsmile.gif jau kaip nekantrauju sekancia pamatyt bigsmile.gif daug veiksmo thumbup.gif

cia 2x01 serija, tik anglu kalba: http://www_putlocker...61D8E0F5E65AEE#
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 03 11, 08:54)
is pat ryto paziurejau 2x01 serija, kuri vakar pasirode bigsmile.gif jau kaip nekantrauju sekancia pamatyt bigsmile.gif daug veiksmo thumbup.gif

per kur tu ja ziurejai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 03 11, 09:54)
per kur tu ja ziurejai?  g.gif

cia dar radau http://www.novamov.c...v=f8ab8bdf77cd8 (tik reklama reikia uzdaryt ir rodys biggrin.gif )

nu bet gaila man Evano doh.gif kai jau atrode, kad viskas taip arti, tuoj bus su Raile, tai eme ir grizo Kailas doh.gif kaip TVD Deimos amzinai gaila, taip cia Evano doh.gif
Atsakyti
Idomiausia sioj istorijoj, kad jie broliai, ne siaip du vyrai - konkurentai. Railes sirdis prie Ewano linksta, bet yra dar vaikai, pareigos jausmas. Ziuredama siandienos serija pagalvojau, kad kaip atsidurusi tokioj situacijoj, ji labai pasitiki savimi smile.gif
Atsakyti
As Railes vietoj tikrai nebuciau Dzordzai (ar kaip ten ta salono savininke ax.gif ) tokio pasiulymo pateikus schmoll.gif apskritai, su tuo salonu Raile ziauriai rizikuoja doh.gif nemanau, kad kada nors suzinojes "tobulas vaikinas Evanas" (taip uzsienio komentaruose vadinamas biggrin.gif ) "apsidziaugs" del tokios Railes veiklos unsure.gif o kad anksciau ar veliau suzinos, tai faktas doh.gif
---------
wub.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babrusia: 11 kovo 2013 - 21:59
Perziurejau 2x02 serija bigsmile.gif Raile kuo toliau, tuo labiau i bedas klimpsta doh.gif
Atsakyti
o jau buvo bucinys? biggrin.gif
Atsakyti
Žalia Rūta lotuliukas.gif buvo jau biggrin.gif beeeeet... lotuliukas.gif cia kaip su DE - pirmas bucinys wub.gif tada laukiam aaaaantro... Tai va, laukiu dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babrusia: 18 kovo 2013 - 09:15
As vakar buvau vietoj radijos isijungus, o pries miega viena serija paziejau, atrodo - 6.
Bet man nepriimtina mintis serialo, kad kuo daugiau vargsei moteriai verstis, lieka tik.. vyru tenkinimas.. Na cia ji pati taip sake.
Atsakyti
Na, pasiteisinimas tai tikrai nekoks schmoll.gif
Atsakyti
Padoriam darbe ji tiek neuzsidirbtu ir taip neatrodytu schmoll.gif Kuo toliau, tuo Railei tas darbas labiau patinka, mano toks ispudis. Nauja mergina Nikki visai dar vaikas atrodo ir taip pat itraukta jau i ta reikala, kazkaip nemaloniai ziurisi. Tik kad policija anksciau ar veliau ja suseks, jau mina ant kulnu unsure.gif
Atsakyti