Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškiečiai

QUOTE(nataliuncik @ 2013 02 09, 23:29)
mažoji apkurto, galvojom adenoidai, ne...nuo slogos pasekmės, tai paguldė į alergologinį, ieškojo kam dar alergiška, na ir kitus tyrimus darė

Koks siaubas. blink.gif Na bet ir ligos šiais laikais, su visokiomis pasekmėmis. g.gif
Mes su caraičiu irgi namuose sėdim. Kosėjimas kaip lojimas kelias dienas buvo , bet dabar jau lyg ir nieko darosi.
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 02 09, 19:12)
Iškarto matosi kas turi daug laisvo laiko  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ligoniukai gydykites....
o as jau rytoj liepa i darzeli isleisiu ir planas ka nuveikti gero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 02 10, 15:58)
ne  verysad.gif reikia laiko,gydymo, procedūrų, jei nepadės-operacijos

Ojej,eina sau unsure.gif

Aš dar ryt Urtę palaikysiu naie,bet antradienį jau eis darželin.Užgavėnės bus,nori sudalyvaut.Nors man visai smagu su jom abiem buvo visą savaitę biggrin.gif
Atsakyti
labas pleputes biggrin.gif
mes irgi eisim i darzeli po dvieju savaiciu buvimo namie ax.gif . Nors kosulys dar yra, ir labai man nepatinka. Jauciu savaites gale teks papildomai apsilankyti pas daktara, kad patikrintu.
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2013 02 10, 20:26)
Ojej,eina sau  unsure.gif

Aš dar ryt Urtę palaikysiu naie,bet antradienį jau eis darželin.Užgavėnės bus,nori sudalyvaut.Nors man visai smagu su jom abiem buvo visą savaitę  biggrin.gif

tikiu kad smagu tik mamai darbo dvigubai daugiau....
ziuriu kada rodys filma Vienas Valentinas, visai nieko butu paziureti, teks ieskoti kompanjones arba ieskoti kas vaikus priziures ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai berašiau blush2.gif

Nataliuncik dukrytei 4u.gif

Aruncikai, labai užjaučiu dėl brolio 4u.gif

O mes po truputį, sūnelius po ilgos pertraukos išleidau į daržiuką, tai tinginiauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2013 02 11, 09:37)

O mes po truputį, sūnelius po ilgos pertraukos išleidau į daržiuką, tai tinginiauju  ax.gif

bigsmile.gif oooooooooooo kokia pražuvėlė atsirado thumbup.gif
Žiūriu,kad sveikinti reikia bigsmile.gif Nu fainai wub.gif Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O tu darban neini,ilsiesi? ax.gif
Atsakyti
Neraite, didžiausi sveikinimai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2013 02 11, 10:06)
bigsmile.gif oooooooooooo kokia pražuvėlė atsirado  thumbup.gif
Žiūriu,kad sveikinti reikia  bigsmile.gif  Nu fainai  wub.gif  Imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O tu darban neini,ilsiesi? ax.gif

Ačiū 4u.gif
O į darbą neinu, dar atostogauju, nes buvo problemų su vyresnėlio sveikata, o dabar jau neverta grįžti porai mėnesių ax.gif

QUOTE(aruncikas @ 2013 02 11, 10:33)
Neraite, didžiausi sveikinimai.  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2013 02 11, 10:40)
Ačiū  4u.gif
O į darbą neinu, dar atostogauju, nes buvo problemų su vyresnėlio sveikata, o dabar jau neverta grįžti porai mėnesių  ax.gif
Ačiū  4u.gif

Nu faina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2013 02 11, 10:45)
Nu faina  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip tavo mažoji? Jau gal vaikščiot nori?
Atsakyti
Valioo namuciai nauji!!! 4u.gif biggrin.gif
Nataliuncik ,sveikit greiciau 4u.gif Mes irgi praeita sav.sirgom,,kazkoks virusas su 40tem apsilanke,pabuvo kelias dienas ir isejo..Bet streso uzteko pirmom parom..tikiuosi,daugiau fintu neturesim tokiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ateliov: 11 vasario 2013 - 11:43