QUOTE(Melynruge @ 2013 02 24, 13:19)
Mergaitės vardas Latika
kazkada kazkokiam seriale buvo Latika, tai matyt mamom patiko vardo skambesys, gi buna tokiu serialiniu vardu (kas man ne ypac patinka). Buvo serialas apie Alondra, pasirodo, jau ir mergyte nemaza LT tokiu vardu yra.
QUOTE(tuticiukas @ 2013 02 26, 20:38)
Vitė
gal tevaqi apie sunu svajojo
QUOTE(kregždutė @ 2013 03 01, 12:20)
Ką tik perskaičiau man negirdėtą vardą - Jėzualda
cia tai tevai religiniai fanatikai, itariu... Gal galvoja taip sau kelia i dausas uzsitikrint
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 03 02, 11:46)
Gali būti, bet tam yra antras, trečias, dešimtas pasimatymas Vis tiek išlenda galai, o jei moki perprasti žmogų, tai tie galai pokalbių metu išlenda labai greitai. Pvz važiuoji kartu su juo prabangiu automobiliu, o į kiekvieną pasimatymą ateina vis su tais pačiais a la prabangiais garsių prekės ženklų drabužiais, o kolonėlėje pilasi kuro ne pilną baką, o už 20-50 litų. Ir visokios smulkmenos, kur neretai vyrai per kvaili, kad mokėtų paslėpti. Ypač pasakoriai.
O dėl išlaidų. Lai jis skolinasi, bet žinai, man pasiūlymas susimokėti už save pirmo ar paskesnio pasimatymo metu, tai būtų paskutinis pasimatymas, be skrupulų. Ir man dzin kas jis per vienas, nors ir magnatas ar oligarchas, kuris sugalvotų mane patikrinti ar ką. Man jis būtų tiesiog menkysta. Neturi už ką vaišinti simpatijos, tai nekviesk į tas vietas, kur reikės ir jai išlaidauti. Labai juk paprasta. O pasikviesti kažkur ir vaidinti šou, kam to reikia? Gal aš nesu pasiruošusi papildomom išlaidom, gal man kiekvienas kavos puodelis yra prabanga. Ar tas vyrukas apskritai apie tai galėtų pagalvoti? Ne. Jis savanaudis ir menkysta.
O dėl išlaidų. Lai jis skolinasi, bet žinai, man pasiūlymas susimokėti už save pirmo ar paskesnio pasimatymo metu, tai būtų paskutinis pasimatymas, be skrupulų. Ir man dzin kas jis per vienas, nors ir magnatas ar oligarchas, kuris sugalvotų mane patikrinti ar ką. Man jis būtų tiesiog menkysta. Neturi už ką vaišinti simpatijos, tai nekviesk į tas vietas, kur reikės ir jai išlaidauti. Labai juk paprasta. O pasikviesti kažkur ir vaidinti šou, kam to reikia? Gal aš nesu pasiruošusi papildomom išlaidom, gal man kiekvienas kavos puodelis yra prabanga. Ar tas vyrukas apskritai apie tai galėtų pagalvoti? Ne. Jis savanaudis ir menkysta.