Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs ir negirdėti vardai

QUOTE(Melynruge @ 2013 02 24, 13:19)
Mergaitės vardas Latika g.gif 

kazkada kazkokiam seriale buvo Latika, tai matyt mamom patiko vardo skambesys, gi buna tokiu serialiniu vardu (kas man ne ypac patinka). Buvo serialas apie Alondra, pasirodo, jau ir mergyte nemaza LT tokiu vardu yra.

QUOTE(tuticiukas @ 2013 02 26, 20:38)

gal tevaqi apie sunu svajojo g.gif

QUOTE(kregždutė @ 2013 03 01, 12:20)
Ką tik perskaičiau man negirdėtą vardą - Jėzualda  rolleyes.gif

cia tai tevai religiniai fanatikai, itariu... blink.gif Gal galvoja taip sau kelia i dausas uzsitikrint g.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 03 02, 11:46)
Gali būti, bet tam yra antras, trečias, dešimtas pasimatymas 4u.gif Vis tiek išlenda galai, o jei moki perprasti žmogų, tai tie galai pokalbių metu išlenda labai greitai. Pvz važiuoji kartu su juo prabangiu automobiliu, o į kiekvieną pasimatymą ateina vis su tais pačiais a la prabangiais garsių prekės ženklų drabužiais, o kolonėlėje pilasi kuro ne pilną baką, o už 20-50 litų. Ir visokios smulkmenos, kur neretai vyrai per kvaili, kad mokėtų paslėpti. Ypač pasakoriai.

O dėl išlaidų. Lai jis skolinasi, bet žinai, man pasiūlymas susimokėti už save pirmo ar paskesnio pasimatymo metu, tai būtų paskutinis pasimatymas, be skrupulų. Ir man dzin kas jis per vienas, nors ir magnatas ar oligarchas, kuris sugalvotų mane patikrinti ar ką. Man jis būtų tiesiog menkysta. Neturi už ką vaišinti simpatijos, tai nekviesk į tas vietas, kur reikės ir jai išlaidauti. Labai juk paprasta. O pasikviesti kažkur ir vaidinti šou, kam to reikia? Gal aš nesu pasiruošusi papildomom išlaidom, gal man kiekvienas kavos puodelis yra prabanga. Ar tas vyrukas apskritai apie tai galėtų pagalvoti? Ne. Jis savanaudis ir menkysta.

Atsakyti
Mėnulis ir Rosara

QUOTE(Leksa @ 2013 03 02, 15:15)
cia tai tevai religiniai fanatikai, itariu...  blink.gif Gal galvoja taip sau kelia i dausas uzsitikrint  g.gif

na,bent jau aš šitą vardą perskaičiau čia, Tai moteris gimusi 1941 metais. Manęs visai nestebina toks vardas žiant to meto Lietuvos istoriją wink.gif tiek Emilija, tiek Jėzualda labai kaip saknat pagal tam tikrą,tuo metu susiklosčiusią situaciją...

Atsakyti
Tulė
Atsakyti
QUOTE(Melynruge @ 2013 02 24, 13:19)
Mergaitės vardas Latika g.gif  tik kur kirtis nežinau ax.gif pasirodo, Lietuvoje netgi 5 užregistruotos.

Turbūt filmo "Lūšnynų miliojonierius" įtaka g.gif
Atsakyti
Mėnulis Šimkevičius, turbūt vienas keisčiausių man girdėtų vardų g.gif
Atsakyti
iš spaudos - Dolirena, Tercizijus.
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2013 03 03, 12:31)

Estiškas vardas, dažnumu panašus kaip Lietuvoje pvz. Gabija
Atsakyti
Pas dukrytę grupėje darže -
KALISTA
...kiek kart girdžiu, tiek keistokai skamba.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynruge @ 2013 02 12, 14:16)

ar ne paprasčiau būtų pavadėlis ir tiek. Pavadys?
Atsakyti
QUOTE(Jolantele1717 @ 2013 03 04, 21:16)
KALISTA

Gal cia tik as sugadinta, bet pirma mintis- kale doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantele1717 @ 2013 03 04, 22:16)
KALISTA

Ko gero tėvam patiko serialas apie advokatus
http://en.wikipedia....lista_Flockhart
Atsakyti
Perpetua doh.gif
Atsakyti