Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs ir negirdėti vardai

QUOTE(muminukas @ 2013 06 19, 07:51)
gerai nenugirdo Leonido  biggrin.gif

Tikrai yra toks vardas - http://pilietis.delf...e.d?id=48217521 minimas paskutiniame sakinyje.
Atsakyti
Gobrielijus! Ne GAbrielijus, o GObrielijus... kazkaip nelimpa man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(salve regina @ 2013 09 10, 09:48)
LIUČIKAS.Girdėjau per Šiluvos atlaidus taip berniuką pašaukiant("Liučik, chodz tutaj").

Tai spindulelis isvertus i lt kalba. Juk buna kad savo vaikucius ne tik mazybiniais vardukais vadina, bet ir saulytem, zuikuciais ir t.t.
Atsakyti
Suaugusi moteris Didona
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 09 10, 22:10)
Tai spindulelis isvertus i lt kalba. Juk buna kad savo vaikucius ne tik mazybiniais vardukais vadina, bet ir saulytem, zuikuciais ir t.t.

jei jau sake "chodz tutaj", tai vardas tada normalus ir Lenkijoj gan populiarus LIUCJAN. Tai kreipesi vardu, o ne spinduleliu. O spindulys lenkiskai promień.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 15 rugsėjo 2013 - 12:20
QUOTE(zuvixxe @ 2013 09 10, 13:46)
Gobrielijus! Ne GAbrielijus, o GObrielijus... kazkaip nelimpa man schmoll.gif

Buna tokiu, kur viena raide sugalvoja pakeist, ir "sedevras" -- girdejau kazkada Simanas, Ernoldas, Ingre, Oleksandras...
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 09 15, 21:56)
Buna tokiu, kur viena raide sugalvoja pakeist, ir "sedevras" -- girdejau kazkada Simanas, Ernoldas, Ingre, Oleksandras...

Simanas buvo mano močiutės dėdė, taigi jam dabar kokie 140 m. būtų, Simanas-Simono variantas.
Oleksandras, -a - ukrainietiškas Aleksandro variantas.
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2013 09 06, 19:29)
Mefodija  g.gif

Graikiško vardo Metodie rusiškos formos moteriškasis variantas. Broliai Kirilas ir Metodijus - stačiatikių šventieji, slaviškosios abėcėlės kūrėjai (IX a.)
Sankt Peterburge gyvena sparčiai populiarėjantis moldavų tautybės rusų dainininkas Metodie Bužor (Bujor).
Atsakyti
Vilmeta
Atsakyti
žiūrėjau vienos mokyklos tinklalapį, tai tokie įdomesni vardai: Saliuta, Jūras, LAisvūnė.
Atsakyti
Vaiko grupėj yra Gutjera.
Atsakyti
Eimenė

QUOTE(muminukas @ 2013 09 17, 15:25)
žiūrėjau vienos mokyklos tinklalapį, tai tokie įdomesni vardai: Saliuta, Jūras, LAisvūnė.

o tas įdomumas-tai gražu ar ne? aš pažįstu kelis Jūrus,o Laisvūnes irgi kelias,trai man kažkaip normaliai,nei keista,nei įdomu smile.gif

QUOTE(Gris @ 2013 09 17, 20:54)
Vaiko grupėj yra Gutjera.

kelintų gimimo? draugės mergaitė gimė 2008 sausį,tai palatos kaiminka sakė,kad pavadins dukrytę Gutjera.
Atsakyti