Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs ir negirdėti vardai

QUOTE(*Kvietkutea* @ 2013 07 28, 23:49)
Man tai dar labai gražus vardas Smiltė  thumbup.gif  thumbup.gif  ką manot?  g.gif

Bet jis tikrai nėra retas...
Ir šiaip - kol maža, tai Smiltė, o jei suaugusi bus stambi, na kokia ji Smiltė.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2013 07 28, 23:49)
Man tai dar labai gražus vardas Smiltė  thumbup.gif  thumbup.gif  ką manot?  g.gif

http://www.supermama...howtopic=460559

Ši tema yra apie retus vardus.
Atsakyti
Aivilė
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 07 28, 09:06)
Teko pažinoti moterį vardu Balanda..

Balandį vyruką esu girdėjusi.Dar man iš retų vardų"serijos":Metodijus,Eloiza,Krizantas,Jevlampija,Nora,Ėtmė,Anskis.
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 07 28, 09:06)
Teko pažinoti moterį vardu Balanda..

blink.gif Balanda- kalinių žargonu kalėjimo maistas (skysta košė, srėbalas) doh.gif
Atsakyti
Kelintą kartą girdžiu, kad darželyje mama sūnų šaukia - Ievučiu smile.gif Tik nežinau ar jis Ievas ar Ievutis g.gif
Atsakyti
Gilma, Skaidrūnė

QUOTE(Siurbelyte @ 2013 07 31, 15:57)

wub.gif

QUOTE(salve regina @ 2013 08 01, 10:47)
Balandį vyruką esu girdėjusi.Dar man iš retų vardų"serijos":Metodijus,Eloiza,Krizantas,Jevlampija,Nora,Ėtmė,Anskis.

Ėtmės tėvai pamtyt nuo Klaipėdos kraštų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 07 29, 07:02)
Ir šiaip - kol maža, tai Smiltė, o jei suaugusi bus stambi, na kokia ji Smiltė..  rolleyes.gif

man tai tik su smiltpele susije. Isgirstu toki varda ir... iskart grauzikas pries akis isdygsta biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai "susidūriau" su vardu Emėja- žiūrėjau statistikoj- tik 2 tokiu vardu.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 08 06, 00:28)

doh.gif Tereikia sulaukti seses Davėjos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 08 06, 00:28)

Emea - prancūzų kilmės vardas. Matyt, kažkam labai patiko švelnus skambesys ir nutarė prisitaikyt lietuvišką variantą. Man irgi skamba nekaip, ir kaip ėmėja, ir kaip mėmė....
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 07 29, 08:02)
Bet jis tikrai nėra retas...
Ir šiaip - kol maža, tai Smiltė, o jei suaugusi bus stambi, na kokia ji Smiltė..  rolleyes.gif

Smiltė - tai smiltis, labai lietuviška, asocijuojasi su mūsų jūra, kopomis. Ir visai nesisieja su liesa moterimi, labiau - su gamta, nekonrkečiai. Man gražus vardas, tik deja, labai jau dažnas...

Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 08 03, 12:52)
Gilma, Skaidrūnė
wub.gif
Ėtmės tėvai pamtyt nuo Klaipėdos kraštų ax.gif

Bernotas - retas vardas,Domna...
Atsakyti