Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs ir negirdėti vardai

QUOTE(Sunute @ 2013 07 10, 10:15)
Kodėl Jus liūdnai nuteikia? Esate medžioklės ar laukinės gamtos priešininkė? Graikiškas vardas. Lietuviškas atitikmuo gal būtų Medeina/ė.

Dzenete rašė, kad ją liūdnai nuteikia vardai Gailius ir Ašara, o ne Artemidė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 11 liepos 2013 - 14:08
Chloja- gan keistas vardas.dar girdėjau kaip viena močiutė anūką šaukė Enskiu g.gif
Atsakyti
Vat toks negirdėtas gražus vardelis Debora ... g.gif mano dukros... thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kvietkutea*: 23 liepos 2013 - 15:30
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2013 07 23, 16:29)
Vat toks negirdėtas gražus vardelis Debora ... g.gif mano dukros... thumbup.gif lotuliukas.gif

Man tai girdėtas iš serialų smile.gif
Atsakyti
Kokiu penkeriu metuku mergaites vardas - Dželsita...
Atsakyti
Rožius-3 mėn berniukas.Tėveliai ,ko gero,laukė dukrytės. g.gif
Atsakyti
Na ir perliukai... Dželsita, Rožius... unsure.gif Sunku net patikėti ypač dėl Rožiaus:oh
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 07 23, 19:46)
Man tai girdėtas iš serialų smile.gif

O man - iš Biblijos.
Atsakyti
QUOTE(salve regina @ 2013 07 05, 10:41)
Išsiaiškinom,kad taip.Tėveliai-operų gerbėjai.Bet suteikti vaikui " operinį " vardą.... unsure.gif Tas pats- kaip Traviata,Toska.... schmoll.gif .Beje,dar iš keistų vardų" serijos''-dvynukai Gailius  ir Ašara( buvo krikštas vakar, vaikiukams 4 mėnėsiai).O  ir tėvelių vardai-Banga ir Liubartas.

doh.gif fool.gif Na tevu vardai irgi is serijos doh.gif Atrado gi vienas kita (Liubrikantas ant Bangos biggrin.gif) ir sugebejo dar tokius vardus isgalvoti. Net nesitiki, kad tokiu zmoniu buna sad.gif Manau ju vaiku vardai ypac reti, jei ne vienetiniai...Gal dar pavadinkime Gedulas, Karstas ir Skaude, Nelaime...
Apie vaikus teveliai irgi turetu pamastyti, o ne tik savo ambicijas rodyti...
Papildyta:
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2013 07 23, 16:29)

Visai grazus ir tikrai girdetas vardas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 25 liepos 2013 - 10:47
Teko pažinoti moterį vardu Balanda..
Atsakyti
Tiek Banga, tiek Liubartas- geri vardai.
Atsakyti
Man tai dar labai gražus vardas Smiltė thumbup.gif thumbup.gif ką manot? g.gif
Atsakyti