iš spaudos - Gintalija. kažkoks nevykęs dirbinys
QUOTE(Siurbelyte @ 2013 07 05, 09:08)
Yra Čaikovskio opera "Mazepa"
Išsiaiškinom,kad taip.Tėveliai-operų gerbėjai.Bet suteikti vaikui " operinį " vardą.... Tas pats- kaip Traviata,Toska.... .Beje,dar iš keistų vardų" serijos''-dvynukai Gailius ir Ašara( buvo krikštas vakar, vaikiukams 4 mėnėsiai).O ir tėvelių vardai-Banga ir Liubartas.
QUOTE(salve regina @ 2013 07 05, 10:41)
.Beje,dar iš keistų vardų" serijos''-dvynukai Gailius ir Ašara( buvo krikštas vakar, vaikiukams 4 mėnėsiai).O ir tėvelių vardai-Banga ir Liubartas.
Kažkaip iškart liūdnai nuteikia tokie vardai.
Rasti: Artemidė; Laimantė
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 04, 16:16)
Kalista vardas iš serialo "Ksena" Gal tėvams tas serialas patiko
Ne, tai graikų nimfos vardas.
QUOTE(salve regina @ 2013 07 05, 10:41)
Išsiaiškinom,kad taip.Tėveliai-operų gerbėjai.Bet suteikti vaikui " operinį " vardą....
Tikrai? Kad ir kokie melomanai būtų tėvai, kvailoka, mano galva, vaikui vietoj vardo duoti pavardę, ir dar tokios kontraversiškos istorinės asmenybės...
Ginalda, suaugusi. net nežinau, ką pakomentuot...
Neris (vyras), Genoveita
Buvom su vaiku pas gydytoją. O pas ją ant stalo kito vaiko med.kortelė ir vardas Arenas užrašytas maniau, kad blogai perskaičiau. Bet ne, ten tikrai toks vardas buvo parašytas
QUOTE(Siurbelyte @ 2013 07 05, 09:08)
Yra Čaikovskio opera "Mazepa"
Mazepa(s)"
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2013 07 08, 10:03)
Kodėl Jus liūdnai nuteikia? Esate medžioklės ar laukinės gamtos priešininkė? Graikiškas vardas. Lietuviškas atitikmuo gal būtų Medeina/ė.
Laimantė man priimtinesnis darinys su priesaga, negu tiesioginis menamos lietuvių deivės Laimos vardo kopijavimas.
QUOTE(salve regina @ 2013 07 09, 15:36)
Mildutis- 14 metų vaikinukas. ,Abeliardas- dar neinantis į mokyklą.
Tercijus - pradinių klasių mokinukas mano giminaičių kaimynas.
QUOTE(salve regina @ 2013 07 10, 14:38)
Tercijus - pradinių klasių mokinukas mano giminaičių kaimynas.
pagalvojau - visai tiktų sesei kokia Oktava ar gan naudojamas Oktavija