Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs ir negirdėti vardai

iš spaudos - Gintalija. kažkoks nevykęs dirbinys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2013 07 05, 09:08)
Yra Čaikovskio opera "Mazepa"  g.gif

Išsiaiškinom,kad taip.Tėveliai-operų gerbėjai.Bet suteikti vaikui " operinį " vardą.... unsure.gif Tas pats- kaip Traviata,Toska.... schmoll.gif .Beje,dar iš keistų vardų" serijos''-dvynukai Gailius ir Ašara( buvo krikštas vakar, vaikiukams 4 mėnėsiai).O ir tėvelių vardai-Banga ir Liubartas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve regina: 05 liepos 2013 - 09:41
QUOTE(salve regina @ 2013 07 05, 10:41)
.Beje,dar iš keistų vardų" serijos''-dvynukai Gailius  ir Ašara( buvo krikštas vakar, vaikiukams 4 mėnėsiai).O  ir tėvelių vardai-Banga ir Liubartas.

Kažkaip iškart liūdnai nuteikia tokie vardai.

Rasti: Artemidė; Laimantė
Atsakyti
Retas vardas-Metodijus.bet man savotiskai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 07 04, 16:16)
Kalista vardas iš serialo "Ksena"  blush2.gif  Gal tėvams tas serialas patiko  rolleyes.gif

Ne, tai graikų nimfos vardas.

QUOTE(salve regina @ 2013 07 05, 10:41)
Išsiaiškinom,kad taip.Tėveliai-operų gerbėjai.Bet suteikti vaikui " operinį " vardą....

Tikrai? Kad ir kokie melomanai būtų tėvai, kvailoka, mano galva, vaikui vietoj vardo duoti pavardę, ir dar tokios kontraversiškos istorinės asmenybės...
Atsakyti
Ginalda, suaugusi. net nežinau, ką pakomentuot...
Atsakyti
Mildutis- 14 metų vaikinukas. doh.gif,Abeliardas- dar neinantis į mokyklą. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve regina: 09 liepos 2013 - 15:36
Neris (vyras), Genoveita
Atsakyti
Buvom su vaiku pas gydytoją. O pas ją ant stalo kito vaiko med.kortelė ir vardas Arenas užrašytas blink.gif maniau, kad blogai perskaičiau. Bet ne, ten tikrai toks vardas buvo parašytas
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2013 07 05, 09:08)
Yra Čaikovskio opera "Mazepa"  g.gif

„Mazepa(s)" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2013 07 08, 10:03)
Kažkaip iškart liūdnai nuteikia tokie vardai.

Rasti: Artemidė; Laimantė

Kodėl Jus liūdnai nuteikia? Esate medžioklės ar laukinės gamtos priešininkė? Graikiškas vardas. Lietuviškas atitikmuo gal būtų Medeina/ė.

Laimantė man priimtinesnis darinys su priesaga, negu tiesioginis menamos lietuvių deivės Laimos vardo kopijavimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 10 liepos 2013 - 10:19
QUOTE(salve regina @ 2013 07 09, 15:36)
Mildutis- 14 metų vaikinukas. doh.gif,Abeliardas- dar neinantis į mokyklą. doh.gif

Tercijus - pradinių klasių mokinukas mano giminaičių kaimynas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salve regina @ 2013 07 10, 14:38)
Tercijus - pradinių klasių mokinukas mano giminaičių kaimynas. ax.gif

pagalvojau - visai tiktų sesei kokia Oktava ar gan naudojamas Oktavija
Atsakyti