Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs ir negirdėti vardai

Protazas- beveik negirdėtas vardas.
Atsakyti
o kai pametėjot vardelių smile.gif
salve regina,o tavo pateikti vardai,tai girdėti kaip žmonių,ar iš vardų kalendorių?
Atsakyti
Taurimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 05 birželio 2013 - 07:11
Gilveta - šis vardas sukėlė nuostabą. Bet šiaip gražus vardas, pažinojau vieną merginą Gilvetos vardu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 06 04, 11:43)
o kai pametėjot vardelių smile.gif
salve regina,o tavo pateikti vardai,tai girdėti kaip žmonių,ar iš vardų kalendorių?

Iš Krikštų vienoje Lietuvos miesto bažnyčioje. smile.gif Dar-asmeniškai man nepatinkantis vardas-Junora. O keli dar vardai-iš kaiminystės,MB kolegų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve regina: 05 birželio 2013 - 10:39
QUOTE(salve regina @ 2013 06 05, 11:36)
Iš Krikštų vienoje Lietuvos miesto bažnyčioje. smile.gif Dar-asmeniškai man nepatinkantis vardas-Junora. O keli dar vardai-iš kaiminystės,MB kolegų.

a,tai vadinas realūs,nes kai parašo tiesiog tos dienos varduvininkus ar šiaip įdomybę iš kalendoriaus,tai man taip.. na neaišku ar yra kur toks žmopgus tokiu vardeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 06 05, 11:41)
a,tai vadinas realūs,nes kai parašo tiesiog tos dienos varduvininkus ar šiaip įdomybę iš kalendoriaus,tai man taip.. na neaišku ar yra kur toks žmopgus tokiu vardeliu smile.gif

Kai iš kalendoriaus randu, aš dar pasižiūriu ir to vardo statistiką (tik gaila, kad iki 2011 m) 4u.gif

http://vardai.vlkk.lt/statistika/
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2013 06 05, 11:46)
Kai iš kalendoriaus randu, aš dar pasižiūriu ir to vardo statistiką (tik gaila, kad iki 2011 m)  4u.gif

http://vardai.vlkk.lt/statistika/

kartą turėjau tokį kaldendorių,kad jaučiu būčiau užpildžius kokias 3 temas tais vartais smile.gif nes kasdien po kokius 10 vardų surašyta buvo,bet jau vardeliai doh.gif vos ne ta istorija,kad kiniečiai vaikui vardą parenka mesdami indą smile.gif kažkokie garsų kratiniai,su pritaikyta lietuviška galūne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 03, 11:57)
kažkokio filmo darbuotojų sąraše  (nežinau, scenarijaus autorius ar kas jis buvo) mačiau vardą Rip - pagalvojus, nekoks vardas angliakalbėje šalyje...

Tevai literaturos megejai buvo biggrin.gif
Rip Van Winkle
http://en.wikipedia..../Rip_Van_Winkle
Atsakyti
QUOTE(Melynruge @ 2013 05 24, 15:33)
Banga, bent jau man asmeniškai schmoll.gif Vasara dukros taip pat nevadinčiau ax.gif lygtais Tapinų dukra Vasara vardu smile.gif

pažįstu Vasarą. Pavardė mergytės labai žiemiška. Man gražu, ir jai labai tiko vardas.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 05 24, 04:47)
as iš retesnių girdėjau Banga ir Vasara.

Mano aukletojos vardas buvo Banga smile.gif Labai sauni moteris smile.gif

Siandien uzmaciau Ertas unsure.gif

Keisti Medardas, Urbonas. Pazistu zmogu pavarde Urbonas, bet kaip vardas tai kazkaip nesiderina man schmoll.gif
Atsakyti
Pažinojau merginą vardu Gevalda. Darinys iš tėvo+mamos vardų. Tai vaikystėj ją gelda vadindavom biggrin.gif
Atsakyti