Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 20

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 06 01, 09:51)

labai aiskiai man isaiskinai thumbup.gif
galetu tau uz tai atlyginima moketi blush2.gif

O kaip bus su tais procentais, kai soc. skaiciuodavo 100% 80% 70% - sis skaiciavimas islieka ?

pavz kaip bus musu situacijoje.
Vyras balandzio gale nutrauke darbo paieskas darbo birzoje, nes insidarbino., sutartis terminuota (iki rugsejo-spalio men) issejas is darbo, gali stoti i darbo birza ir pradeti iskart tvarkytis soc pasalpa ? (jai atlygimas nevirsija tu paskaiciavimu)
Atsakyti
man kazkaip irgi uzstrigo tas naujas istatymas del birzos.pas mane tokia situacija: esu dirbanti,bet uz kova dar pilnai neatsiskaityta.tai jeigu nuspresciau iseiti is darbo del nemokamu algu,tai tureciau 3men prastoveti birzoje,kad galeciau kreiptis del soc paramos? auginu 5 nepilnamecius vaikus
Atsakyti
QUOTE(ministre @ 2013 06 01, 10:15)
As dar uz tai ,kad uz soc.ismokas atidirbt reiktu  smile.gif

Tai ir atidirbineja,bent jau pas mus. mirksiukas.gif
QUOTE(Joviva @ 2013 06 01, 10:24)
O seniūnijos pačios tvarko dokumentus soc pašalpai skirti ar siunčia i kita institucija, kuri dar tikrina visus duomenis? Nes prieme seniūnijoje visus dokumentus, nors aš nepaminejau, kad yra atsiradęs soc pasalpos permokejimas buvus registruotai kito miesto seniūnijoje, kuri galėsiu geriausiu atveju po mėnesio gražinti...keista, nejau duombazeje, esant registruotam seniunijoje kitame mieste,jau nemato to grazintino permokejimo? Aciu, Jolanciuk, už komentara 4u.gif

Pas mus seniunijoje priima dokumentus,ir paskui siuncia i rajona,o ten jau žiuri,ir sprendžia ar skirti ar ne pašalpa. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Drauge pardave praeita rudeni soda. Si rudeni kreips i soc.rupyba del kompensacijos sildymui ir t.t. Ar bus problemu?
Atsakyti
Sveiki,

Noreciau pasitikslinti ar gerai supratau. Jei seimoje asmeniui neiseina 525 per emnesi, tai galima gauti maisto paketus? Ar galima i sia pagalba pretenduoti ta pati menesi,kai nutruksta pajamos ir nebesusidaro 525 asmeniui ar laukti tris menesius, nes reikia pazymu uz paskutinius 3 men?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 03, 12:27)
Sveiki,

Noreciau pasitikslinti ar gerai supratau. Jei seimoje asmeniui neiseina 525 per emnesi, tai galima gauti maisto paketus? Ar galima i sia pagalba pretenduoti ta pati menesi,kai nutruksta pajamos ir nebesusidaro 525 asmeniui ar laukti tris menesius, nes reikia pazymu uz paskutinius 3 men?

Del maisto paketu žiuri 12 men pajamas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 06 03, 13:47)

Bet jei man praeita menesi paskutine ismoketa is darbo birzos ismoka ir si menesi jau nebesusidaro 525, tai galiu jau pretenduoti i ta pagalba maisto paketais? Ir tie vaiko pinigai 52 litai irgi galima dabar prasyma rasyti ar kaip? g.gif Nes vasara nusimato dar be darbo. Bandysiu nuo rugsejo vel rimtai uzsiimti darbo paieskom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 06 03, 13:47)

Del maisto paketu ziuri 3-ju paskutinius menesiu pajamas.
Papildyta:
QUOTE(giedrute25 @ 2013 06 01, 10:40)
Sveikos,Noriu paklaust  Jeigu as viena auginu nepilnameti vaika  ar man ir bus mazinama  soc.pasalpa g.gif

Taip.
Atsakyti
sveikos,drauges prasymu,noriu paklausti.vyras isidarbina su patentu(atlyginimas bus minimumas),jie yra 5 zmones,dviem vaikam nepriteistas islaikymas,siandien ji buvo socialiniame ir jai pasake,kad kai pristatysit dokumentus visus tada spresim ar jum skirti socialine pasalpa.ar yra kakokiu papildomu reikalavimu,kai dirba su patentu,ar cia taip pasake,tik del to kad neaisku,kokios bus pajamos?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 06 06, 19:03)
sveikos,drauges prasymu,noriu paklausti.vyras isidarbina su patentu(atlyginimas bus minimumas),jie yra 5 zmones,dviem vaikam nepriteistas islaikymas,siandien ji buvo socialiniame ir jai pasake,kad kai pristatysit dokumentus visus tada spresim ar jum skirti socialine pasalpa.ar yra kakokiu papildomu reikalavimu,kai dirba su patentu,ar cia taip pasake,tik del to kad neaisku,kokios bus pajamos?

O kaip jie gali skaiciuoti,jeigu nera jokiu poperiu kiek jis uzdirbs smile.gif tai kai isdirbs menesi,tada pristatys pajamu-islaidu zurnala,tada ir ziures ar jiems priklauso ar ne.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti