1.buvau reg.DB pati sustabdziau(neismete)
jai dabar prisiregistruocau tiktu savivaldybej mano statusa(kad stoviu DB) del paskutiniu 3men mazu pajemu?
2.vmi pajemu mokescio grazinimas isskaito i paskutines 3men pajemas?
3.nedarbingumas(biuletenis)skaiciuojasi?
QUOTE(Perfect_ @ 2013 05 23, 13:07)
Sveikos, jeigu sudarytume panaudos sutarti su buto savininke, kad bute gyvena tik musu seima, ar ta sutartis galiotu soc. skyriuje ir gautume sildymo/vandens kompensacija?
Na kiek man zinoma kompensacija skiriama bute registruotiems asmenims, skaiciuojamos registruotu zmoniu pajamos.
Merginos, pasimeciau socialiniuose labirintuose
Jei abu sutuoktiniai nedirba, uzsiregistravo DB ir augina mazameti vaika (1,5m), tai tokiu atveju gali abu kreiptis i seniunija del 350Lt ismokos, ar tik vienam seimos nariui gali moketi sia ismoka?
Jei abu sutuoktiniai nedirba, uzsiregistravo DB ir augina mazameti vaika (1,5m), tai tokiu atveju gali abu kreiptis i seniunija del 350Lt ismokos, ar tik vienam seimos nariui gali moketi sia ismoka?
QUOTE(Joviva @ 2013 05 24, 12:35)
Merginos, pasimeciau socialiniuose labirintuose
Tai vienas šeimos narys tegu kreipiasi už visą šeimą, už 3 asmenis. vienam iš jūsų neprivaloma biržoje būt, užtenka, kad vaikas iki 3 metų. nuo 3 jai jau tai abu turėtumėt stovėti DB. o daugiau visa tvarka kaip visiems.
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 05 24, 15:09)
Tai vienas šeimos narys tegu kreipiasi už visą šeimą, už 3 asmenis. vienam iš jūsų neprivaloma biržoje būt, užtenka, kad vaikas iki 3 metų. nuo 3 jai jau tai abu turėtumėt stovėti DB. o daugiau visa tvarka kaip visiems.
musu panasi situacija, tik vaikuciui - 2,5. Bet reikejo abiem DB but registruotiems.
QUOTE(TuteSun @ 2013 05 24, 17:00)
musu panasi situacija, tik vaikuciui - 2,5. Bet reikejo abiem DB but registruotiems.
man nereikejo,stojau i birza tik pries 3 mazylio gimtadieni
QUOTE(TuteSun @ 2013 05 24, 17:00)
Iki kol vaikui sueis 3 metai,birzoj registruotis neprivaloma,kad gaudineti soc.pasalpa.
Aciu merginos uz konsultacija o kaip maziui skaiciuos, kaip treciam seimos nariui - 70proc. nuo 350lt?
QUOTE(Joviva @ 2013 05 24, 18:51)
Aciu merginos uz konsultacija o kaip maziui skaiciuos, kaip treciam seimos nariui - 70proc. nuo 350lt?
Viskas priklauso nuo jusu seimos pajamu.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 24, 19:27)
Viskas priklauso nuo jusu seimos pajamu.
O jei tu pajamu visiskas nulis.
QUOTE(Joviva @ 2013 05 24, 19:48)
O jei tu pajamu visiskas nulis.
Net vaiko pinigu negaunat?
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 24, 20:49)
Net vaiko pinigu negaunat?
Na taip, vaiko pinigai, pamirsau pamineti. O daugiau nieko.