Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 20

QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 05 13, 21:46)
Nežinau kaip ten ištikrųjų, geriausia paklausti nuėjusi, bet daugelis dalykų tai taip eina kitaip, nei valstybinėje, ta prasme ką valstybinei ligonių kasos kompensuoja, privačiuose šeimos centruose dažnai ne, todėl nenustebčiau, kad ir tos paslaugos neteiktų, nes tai kas be ko jiems ne iš karto pinigai, ir plius koks popierizmas doh.gif  doh.gif

na reikės ir pačiai nueiti pasiteirauti, tik įtariu, kad ten mergelikės nieko nežinos rolleyes.gif .
Ten ir taip aš visada moku už darbo priemones (ir gan nemažai), o už darbą sumoką ligonių kasa (nes ten man priklauso pagal šeimos gydytoją). Tai dabar sužinojau, kad priklauso bonusai , o kiek ten jau jiems bus ar nebus to popierizmo, nelabai mane ir jaudina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 05 13, 20:42)
Na lyg ir tikrai taip buvo, bet čia negalioja pusiau privačiuose ir t.t. o būtent tik valstybinėse poliklinikuose, o ir be to už bliombas vaistus ir t.t. mokėti reikia, nemokamas tik pats darbas.

Taip tikrai buvo, bet ar dabar yra negarantuoju.

Tai,kad cia taip yra visiems valdiškose poliklinikose,nebutina buti soc.remtiniems,tik turi buti soc.draustas.Darbas nekainuoja,o uz plomba reikia susimoketi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 05 14, 08:34)
Tai,kad cia taip yra visiems valdiškose poliklinikose,nebutina buti soc.remtiniems,tik turi buti soc.draustas.Darbas nekainuoja,o uz plomba reikia susimoketi. g.gif

neklaidinkite !!! Soc. remtiniems (ir kitai grupei asmenų), kaip jau rašiau, YRA TAIKOMOS IŠIMTYS.

Vis laukiu pasisakymo kurie buvo su tuom susidūrę (kaip darbuotojai ar pacientai) ar turi kitokios patirties
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 05 14, 10:45)
neklaidinkite !!! Soc. remtiniems (ir kitai grupei asmenų), kaip jau rašiau, YRA TAIKOMOS IŠIMTYS.

Vis laukiu pasisakymo kurie buvo su tuom susidūrę (kaip darbuotojai ar pacientai) ar turi kitokios patirties

Palaukit ,ka aš klaidinu????????????????? blink.gif
Aš tik parašiau atsakyma i parašyta posta,kad jei esi apdraustas ,tai nemoki už darba.Ir nereikia buti sioc.pašlapos gaveju.
O ta straipsni,kuri jus skaitete,ir aš noreciau paskaityti,kur raso ,kad nereikia moketi net už priemones. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2013 05 08, 21:24)
labas vakjaras,mergaites gal galit priminti,tvarkantis vaiku krepselius ir nemokama maista mokykloje,keliu menesiu pazymas atnesti?

O idomu, kadangi minimumas pakilo ar niekas nesikeicia del mokiniu krepseliu ir nemokamo maitinimo? Gal kas zinot? 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2013 05 14, 11:28)
O idomu, kadangi minimumas pakilo ar niekas nesikeicia del mokiniu krepseliu ir nemokamo maitinimo? Gal kas zinot? 4u.gif Aciu

Nesikeicia.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 14, 11:29)
Nesikeicia.

Vistiek bus skaiciuojama pagal tai jei vidutinės pajamos vienam asmeniui nevirsija 525 lt. blush2.gif
Papildyta:
O dar klausimelis ar alimentus reikia skaiciuoti prie pajamu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2013 05 14, 11:39)
Vistiek bus skaiciuojama pagal tai jei vidutinės pajamos vienam asmeniui nevirsija 525 lt. blush2.gif
Papildyta:
O dar klausimelis ar alimentus reikia skaiciuoti prie pajamu?  g.gif

1. Taip.
2. Taip.
Atsakyti
Sakykite prašau, jei vaikams vienam 5 metai tuoj bus, kitam vaikui- 2 metai...kokio dydžio soc. pašalpa priklauso? 52 ar 97lt? aciu
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2013 05 14, 14:14)
Sakykite prašau, jei vaikams vienam 5 metai tuoj bus, kitam vaikui- 2 metai...kokio dydžio soc. pašalpa priklauso? 52 ar 97lt? aciu

Vyras yra? Jo kokios pajamos,jeigu nera,tai ar priteisti alimentai?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 14, 14:01)
Vyras yra? Jo kokios pajamos,jeigu nera,tai ar priteisti alimentai?

Vyras yra, bet i rankas tik gauna per dvi imones 200Lt i rankas. Visa kita ne oficialiai bet kaip VMI neuzkliuna g.gif 4u.gif Pagal viską, vienam seimos nariui, gaunasi 369Lt. As dirbanti taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 14 gegužės 2013 - 14:38
QUOTE(Gija* @ 2013 05 14, 15:37)
Vyras yra, bet i rankas tik gauna per dvi imones 200Lt i rankas. Visa kita ne oficialiai bet kaip VMI neuzkliuna  g.gif  4u.gif Pagal viską, vienam seimos nariui, gaunasi 369Lt. As dirbanti taip pat.

Tai tada soc.pasalpa nepriklauso.
Atsakyti