laba,reiktu pagalbos,tokia situacija kad vyras dirbo uz minimalu atlyginima, balandi susitvarkem socialine pasalpa,gavom virs 300lt,dabar vyras isejo is darbo ir nuvykus i seniunija pasake kad dabar gales socialine paskaiciuoti tik birzeli as mokinuosi dieninem man 27m. sake man reiks atidirbt dar turim dukryte ji eina i darzeli,kiek zinau pateikus pazyma mum nereiktu moketi,bet sake duos tik birzeli,ar cia viskas teisingai gal kas esa susidure,aciu
o kokiu dokum. reikia nest i seniunija tvarkantis social. pasalpa ir 52 lt vaiko pinigeliams?
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 05 07, 22:29)
o kokiu dokum. reikia nest i seniunija tvarkantis social. pasalpa ir 52 lt vaiko pinigeliams?
Asmens dokumentus (jusu ir vyro),santuokos liudijima,gimimo liudijima.Na ir jeigu vyras ar jus dirbat,tai is darbuovietes paskutiniu 3-ju menesiu algu pazyma(cia del soc.pasalpos)
Papildyta:
QUOTE(mikimauze @ 2013 05 07, 10:32)
laba,reiktu pagalbos,tokia situacija kad vyras dirbo uz minimalu atlyginima, balandi susitvarkem socialine pasalpa,gavom virs 300lt,dabar vyras isejo is darbo ir nuvykus i seniunija pasake kad dabar gales socialine paskaiciuoti tik birzeli as mokinuosi dieninem man 27m. sake man reiks atidirbt dar turim dukryte ji eina i darzeli,kiek zinau pateikus pazyma mum nereiktu moketi,bet sake duos tik birzeli,ar cia viskas teisingai gal kas esa susidure,aciu
O kada jums prasitesti reikejo?
QUOTE(mikimauze @ 2013 05 07, 09:32)
kada vyras isejo is darbo?
balandi ar jau geguže?
vyras isejo is darbo balandzio 29d, turetumem tvarkytis birzeli socialine,bet jai vyras isejo is darbo tai is ko mum tada gyventi iki birzelio
QUOTE(mikimauze @ 2013 05 08, 12:06)
vyras isejo is darbo balandzio 29d, turetumem tvarkytis birzeli socialine,bet jai vyras isejo is darbo tai is ko mum tada gyventi iki birzelio
Eikit si menei,jie turi skaiciuoti is vieno menesio,nes pasikeite pajamos saltynis.O paskaiciuos teisingai birzeli.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 08, 13:10)
Eikit si menei,jie turi skaiciuoti is vieno menesio,nes pasikeite pajamos saltynis.O paskaiciuos teisingai birzeli.
tai as irgi taip mastau kad turetu kaip ir is naujo skaiciuoti juk vyras nedirba ir jokiu daugiau pajamu ,o mum siulo uz 300lt gyventi tipo dabar tik birzeli skaiciuos per naujo nes jau viskas paskaiciuota?bet tai kaip gali i prieki skaiciuoti kur kazi gauti issamesni info,kazkokia nesamone atrodo,net i darzeli negalejo duoti pazymos irgi tik birzeli,bet tai man juk kiekviena menesi reiks moketi
QUOTE(mikimauze @ 2013 05 08, 13:15)
tai as irgi taip mastau kad turetu kaip ir is naujo skaiciuoti juk vyras nedirba ir jokiu daugiau pajamu ,o mum siulo uz 300lt gyventi tipo dabar tik birzeli skaiciuos per naujo nes jau viskas paskaiciuota?bet tai kaip gali i prieki skaiciuoti kur kazi gauti issamesni info,kazkokia nesamone atrodo,net i darzeli negalejo duoti pazymos irgi tik birzeli,bet tai man juk kiekviena menesi reiks moketi
Pazyma turi isduoti.
"Kaip apskaičiuojamos vidutinės bendrai gyvenančių asmenų arba vieno gyvenančio asmens pajamos socialinei pašalpai ir kompensacijoms gauti?
pagal mėnesio, nuo kurio skiriama socialinė pašalpa, pajamas, jeigu bent vieno iš bendrai gyvenančių asmenų arba vieno gyvenančio asmens pajamų šaltinis, palyginti su 3 praėjusiais mėnesiais, pasikeitė arba tą mėnesį, nuo kurio skiriama socialinė pašalpa, yra gauta vienkartinė išmoka (premija, vienkartinė netekto darbingumo kompensacija, išeitinė išmoka, išmokėta nutraukus darbo sutartį, išeitinė išmoka atleidžiamam iš pareigų valstybės tarnautojui ir kitos faktiškai gautos vienkartinės pajamos, išskyrus kompensaciją už nepanaudotas atostogas) ar iš karto už 2 ir daugiau mėnesių išmokėtos kas mėnesį gaunamos pajamos arba pasikeitė bendrai gyvenančių asmenų sudėtis ar vieno gyvenančio asmens šeiminė padėtis."
http://www.socmin.lt...php?-1001205341
aciu JOLANCIUK reiks rytoj vel keliauti,taip nesinori tenai su jomis gincytis ir irodineti
labas vakjaras,mergaites gal galit priminti,tvarkantis vaiku krepselius ir nemokama maista mokykloje,keliu menesiu pazymas atnesti?
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2013 05 08, 21:24)
labas vakjaras,mergaites gal galit priminti,tvarkantis vaiku krepselius ir nemokama maista mokykloje,keliu menesiu pazymas atnesti?
3-ju paskutiniu.
...sveiki. Norėčiau paklausti....
Jei pensininkė mama pirktų didesnės kvadratūros būtą nei dabar turi ar gautų kompensaciją už šildymą kaip ir dabar gauna? ačiū už atsakymą.
Jei pensininkė mama pirktų didesnės kvadratūros būtą nei dabar turi ar gautų kompensaciją už šildymą kaip ir dabar gauna? ačiū už atsakymą.