[quote=Gija*,2013 04 17, 12:28]
Jeigu vaiko pinigus gaunat,tai tik maisto paketus galit susitvarkyti.
Nebent zmogui neiseina po 350 lt,tada galit soc.pasalpa tvarkitis.
[/quote]
negaunu vaiko pinigu
[/quote]
Tai tada ziurekit savo 2012 metu pajamas,jeigu nevirsija 525 lt/zmogui galit kreiptis del vaiko pinigu.
Gal kam teko susidurti, kai pajamos yra pagal individualia veikla? turbut deklaracija i seniunija reiktu pristatyti? ir siap del visu pasalpu reiktu i seniunija kreiptis? 3 asmenu seima, pajamos apie 700 i menesi, yra busto paskola. Aciu
sveikos,gal kas atsakys,uz balandi gausiu mazesne bedarbio ismoka,socialine pasalpa prasitesineti tureciau geguzes menesi,ar man reikia eiti pas socialine darbuotoja pranesti,kad perskaiciuotu?
QUOTE(dovilasas @ 2013 04 17, 18:26)
sveikos,gal kas atsakys,uz balandi gausiu mazesne bedarbio ismoka,socialine pasalpa prasitesineti tureciau geguzes menesi,ar man reikia eiti pas socialine darbuotoja pranesti,kad perskaiciuotu?
Ne,nes vistiek skaiciuos is paskutiniu 3-ju menesiu,perskaiciuoja kai pasikeicia pajamos saltinis,bet ne pacios pajamos.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 17, 18:27)
Ne,nes vistiek skaiciuos is paskutiniu 3-ju menesiu,perskaiciuoja kai pasikeicia pajamos saltinis,bet ne pacios pajamos.
tai ir socialines pasalpos dydis nepasikeis nors ir pajamos sumazes?
QUOTE(dovilasas @ 2013 04 17, 18:30)
tai ir socialines pasalpos dydis nepasikeis nors ir pajamos sumazes?
Taip,nepasikeis.
Sveiki,
Norėjau paklausti. Pas mus 3 asmenų šeima, aš, vyras ir 2 metų dukrytė. Gaunam pašalpas, nes visi nedirbam. Aš norėčiau išsiimti individualios veiklos pažymėjimą. Norime atidaryti internetinę parduotuvę. Tik va iškilo klausimas dėl tų pašalpų. Ar jos nebus mums nutraukiamos? kaip tokie dalykai vyksta gal kas galit papasakot?
Norėjau paklausti. Pas mus 3 asmenų šeima, aš, vyras ir 2 metų dukrytė. Gaunam pašalpas, nes visi nedirbam. Aš norėčiau išsiimti individualios veiklos pažymėjimą. Norime atidaryti internetinę parduotuvę. Tik va iškilo klausimas dėl tų pašalpų. Ar jos nebus mums nutraukiamos? kaip tokie dalykai vyksta gal kas galit papasakot?
sveiki, gal kas nors esate lankesi Vilniuje, kauno gatveje socialines paramos skyriuje?
Ar sunku ten patekti ir kokios eiles?
Aciu.
Aciu.
QUOTE(maskatukas @ 2013 04 19, 12:17)
sveiki, gal kas nors esate lankesi Vilniuje, kauno gatveje socialines paramos skyriuje?
Aciu.
Aciu.
As ten vaikstau,visada reikia uzsirasineti anksciau,as uzsirasineju ta diena kai pratesiu tam menesiui kuriam reikes eiti vel pratesineti.
Eiles dideles,jeigu stoveti gyvoj eilej.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 19, 12:21)
As ten vaikstau,visada reikia uzsirasineti anksciau,as uzsirasineju ta diena kai pratesiu tam menesiui kuriam reikes eiti vel pratesineti.
o ar gali tvarkyti dokumentus kitas seimos narys?
bet ar imanoma prieiti , jei buni ryte, na kokia puse astuoniu?
QUOTE(maskatukas @ 2013 04 19, 12:36)
o ar gali tvarkyti dokumentus kitas seimos narys?
Na jeigu esat susituokusi,tai gali eiti tvarkitis vyras.
Galit praeiti,bet ilgai teks sedeti.