Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 20

QUOTE(Laurika5 @ 2013 04 15, 15:40)
Sveiki, nežinau ar šitoje temoje kausiu, bet reikia skubaus atsakymo, aš išsiregistravau iš darbo biržos, pries tai gaudavome soc. pašalpa, tai kaip su vaiko darželio mokesčiu, ar jau nuo šendien turiu pasakyti kad nebeesame turbut socialiai remtini, ir jau nuo šendien reikia mokėti už darželi, ar kitam mėn jau skaičiuosis mokestis už darželi?

Taip,nuo tos dienos,kai jau nesat soc.remtini,bet jie gi netikrina,pazyma jus pateiket ir tylekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 15, 16:42)
Taip,nuo tos dienos,kai jau nesat soc.remtini,bet jie gi netikrina,pazyma jus pateiket ir tylekit smile.gif

Kažkaip baisu net nutyėty, paskui jei neduok die patikrins... ar darzelis gali turiu omeny kaip jie patikrina? paskui bus gėda i akis pažiūrėt, sakys apgaudinėju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurika5 @ 2013 04 15, 16:02)
Kažkaip baisu net nutyėty, paskui jei neduok die patikrins... ar darzelis gali turiu omeny kaip jie patikrina? paskui bus gėda i akis pažiūrėt, sakys apgaudinėju  lotuliukas.gif

Na as nezinau 100%,pas mus panasi buvo situacija,kai viena karta turejo menesiui soc.pasalpa paskirti,o paskyre 3-ms,tai ejom aiskintis,ir tada istaise,bet pazyma jau buvau pristaciusi,kazkaip netikrino jie,nes kita pazyma pristaciau jau kazkur po 2-ju menesiu uz vel tuos pacius menesius.
Atsakyti
sveikos. Gal kas gali paskaiciuoti kiek man dabar priklausys soc,nes nesigaudau as tose formulese biggrin.gif blush2.gif Mano pajamos yra 97,50LT ir nuo vasario priteisti alimentai 200lt .
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2013 04 15, 19:58)
sveikos. Gal kas gali paskaiciuoti kiek man dabar priklausys soc,nes nesigaudau as tose formulese biggrin.gif  blush2.gif  Mano pajamos yra 97,50LT ir nuo vasario priteisti alimentai 200lt .

700-200-97.50=402.50/2=201.25 pirmam,antram 80%-161 lt,tai soc.pasalpa butu 201.25+161=362.25 lt.
Atsakyti
Sveiki,draugei iskilo toks klausimas,ji gauna soc pasalpa apie 900lt,ar duoda lizinga kas gauna soc pasalpa?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2013 04 15, 21:14)
Sveiki,draugei iskilo toks klausimas,ji gauna soc pasalpa apie 900lt,ar duoda lizinga kas gauna soc pasalpa?aciu 4u.gif

Sveiki, mano drauge norejo imti kompiuteri issimoketinai tai jos prase pazymos apie gaunama soc.pasalpa .
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2013 04 15, 22:14)

Nemanau,kad duos,nes eina viskas per banka,o bankas ziuri oficialias pajamas,t.y sodros pajamas.As kai buvau NGA man nedave kompo issimoketinai,kai isejau i VPA ir kas menesi buvo paskaiciuota mot(tev) pasalpa tik tada dave.Jeigu ji nedirba,nieks issimoketinai neduos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 16, 10:04)
Nemanau,kad duos,nes eina viskas per banka,o bankas ziuri oficialias pajamas,t.y sodros pajamas.As kai buvau NGA man nedave kompo issimoketinai,kai isejau i VPA ir kas menesi buvo paskaiciuota mot(tev) pasalpa tik tada dave.Jeigu ji nedirba,nieks issimoketinai neduos.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, norejau paklausti, esame 4 asmenu seima, vaikai mazi 2, gauname pajamas, bet neiseina vienam seimos nariui 550Lt., jos yra mazesnes...ar pasalpa kokia skiriama ar yra kokios lengvatos...

P.S. Gyvename nuosavame name, tad sildymo islaidos mums neauktualu...aciu 4u.gif
Abu oficialiai dirbantys esame.

[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 17 balandžio 2013 - 09:05
[quote=Gija*,2013 04 17, 10:05]
Laba diena, norejau paklausti, esame 4 asmenu seima, vaikai mazi 2, gauname pajamas, bet neiseina vienam seimos nariui 550Lt., jos yra mazesnes...ar pasalpa kokia skiriama ar yra kokios lengvatos...

P.S. Gyvename nuosavame name, tad sildymo islaidos mums neauktualu...aciu 4u.gif
Abu oficialiai dirbantys esame.

[/quote]
[/quote]
Jeigu vaiko pinigus gaunat,tai tik maisto paketus galit susitvarkyti.
Nebent zmogui neiseina po 350 lt,tada galit soc.pasalpa tvarkitis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 17 balandžio 2013 - 09:14
[quote=JOLANCIUK,2013 04 17, 09:13]
[/quote]
Jeigu vaiko pinigus gaunat,tai tik maisto paketus galit susitvarkyti.
Nebent zmogui neiseina po 350 lt,tada galit soc.pasalpa tvarkitis.
[/quote]

negaunu vaiko pinigu
Atsakyti