Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 20

QUOTE(vietine1986 @ 2013 03 26, 23:17)
Norejau paklausti ar musu seimai kas priklauso jei mes esam keturiese o musu pajamos tai 1200 lt i rankas mano alga vyras stovi birzoj na kad kompensacijos tai zinau bet ar dar kas?

Vaiko pinigus po 52lt gaunat?
Nes jie irgi ieina i soc.pasalpos apskaiciavima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 27 kovo 2013 - 09:30
Sveikos, zadu eiti tvarkytis vaiko pinigelius iki 2 metu,skaiciavau kad 2012 pajamos mums neisnesa po 525 tik kyla klausimas kas i tas pajamas ieina?
nes 2010 dirbau norvegijoje,o 2012 is norvegijos man grazino mokescius,kazi juos reikia itraukti i pajamas skaiciuojant vaiko pinigelius? ACIU
Atsakyti
QUOTE(viksiuke @ 2013 03 27, 14:20)
Sveikos, zadu eiti tvarkytis vaiko pinigelius iki 2 metu,skaiciavau kad 2012 pajamos mums neisnesa po 525 tik kyla klausimas kas i tas pajamas ieina?
nes 2010 dirbau norvegijoje,o 2012 is norvegijos man grazino mokescius,kazi juos reikia itraukti i pajamas skaiciuojant vaiko pinigelius? ACIU

Taip,i pajamas ieina visos jusu oficialios pajamos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 27, 09:30)
Vaiko pinigus po 52lt gaunat?
Nes jie irgi ieina i soc.pasalpos apskaiciavima.

52 lt uz viena vaikuti gaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2013 03 27, 20:29)
52 lt uz viena vaikuti gaunu smile.gif

Soc.pasalpa priklauso,aisku nedaug gausit,bet vistiek pinigai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 27, 19:40)
Soc.pasalpa priklauso,aisku nedaug gausit,bet vistiek pinigai smile.gif

svarbiausia ne tie keli litai bet statusas kad soc remtina nes darzelis kaip suprantu tada nemokamas va cia ir islosiu kaziek bigsmile.gif dekui uz atakymus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 27 kovo 2013 - 20:56
PRASAU PAGALBOS. I savo miesto soc. sk. prisiskambinti neiseina, tad lieku nezinomybeje unsure.gif
Kovo 27 d. isidarbinau pilnu etatu. Pries tai buvau dirbanti ir gaunanti mazas pajamas, del to gauvau soc. pasalpa 320 lt. kovo 12 d pasalpa pervede. Nelabai suprantu sita pasalpa skaitosi uz kovo ar sausio menesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2013 03 28, 10:34)
PRASAU PAGALBOS. I savo miesto soc. sk. prisiskambinti neiseina, tad lieku nezinomybeje unsure.gif 
Kovo 27 d. isidarbinau pilnu etatu. Pries tai buvau dirbanti ir gaunanti mazas pajamas, del to gauvau soc. pasalpa 320 lt. kovo 12 d pasalpa pervede. Nelabai suprantu sita pasalpa skaitosi uz kovo ar sausio menesi?  g.gif

Gavote už vasari.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 03 28, 11:37)
Gavote už vasari.

Labai dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, o ar i oficealias pajamas ieina tarkim gautas pavedimas i asmenine banko saskaita is kito asmens ar ne?

Ir smalsu koks aplamai yra skiriamos soc. pasalpos dydis, jis fiksuotas ar nuo nustatytu pajamu skirtumo skiriamas?

isanksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(belzebubas @ 2013 03 28, 13:10)
Norejau paklausti, o ar i oficealias pajamas ieina tarkim gautas pavedimas i asmenine banko saskaita is kito asmens ar ne?

Ir smalsu koks aplamai yra skiriamos soc. pasalpos dydis, jis fiksuotas ar nuo nustatytu pajamu skirtumo skiriamas?

isanksto dekoju smile.gif

Jeigu jokiu israsuis banko nenesat i soc.centra tai jie ir nemato kad kazkokius pinigus gavot,skaiciuoja is oficialiu pajamu.
Atsakyti
sveiki
menesio pradzioje pridaviau seniunijoi prasymus soc paramoms ir kompensacijoms.dabar skambinau y soc paramos centra pasiteirauti ar paskyre parama,tai sake kad grazino prasyma y seniunija del namu ukio tyrimo ar kazko ten panasaus.

Ydomu kas susidure kaip kas ten vyksta,seniunijosdarbuotojos su kazkuo ? eina y namus ir ziuri? eina y darba? ar kviecia pokalbio? ar pasiskambina ir paskui ateina y namus?

dekui
Atsakyti