Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 20

Jei as soc pasalpa susitvarkiau iki kovo 1 dienos tai si menesi uz Sasusi dar turiu gauti pasalpa ar nebe?
Atsakyti
QUOTE(cobyte @ 2013 03 13, 10:39)
Jei as soc pasalpa susitvarkiau iki kovo 1 dienos tai si menesi uz Sasusi dar turiu gauti pasalpa ar nebe?

Uz vasari dar turit gauti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 13, 11:42)
Uz vasari dar turit gauti.

supratau aciu 4u.gif
Atsakyti
Sakykit,as dar pagalvojau..kadangi kova paskutine 3 pasalpa,turiu balandi tvarkytis jau..(na bet kaip minejo nare kova uz vasari gaunu..).Tai jei as dabar iseinu is DB,tai kaip ir neprivalau socialiniam pranesti..tiesiog jau neprasitesiu ir tiek..ar klystu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 03 13, 12:13)
Sakykit,as dar pagalvojau..kadangi kova paskutine 3 pasalpa,turiu balandi tvarkytis jau..(na bet kaip minejo nare kova uz vasari gaunu..).Tai jei as dabar iseinu is DB,tai kaip ir neprivalau socialiniam pranesti..tiesiog jau neprasitesiu ir tiek..ar klystu? 4u.gif

Taip,galit tiesiog neeiti daugiau tvarkitis soc.pasalpos.Si menesi jums pagal viska reiketutvarkitis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 13 kovo 2013 - 11:23
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 13, 13:23)
Taip,galit tiesiog neeiti daugiau tvarkitis soc.pasalpos.Si menesi jums pagal viska reiketutvarkitis.

Aciu,nes kazkaip pagalvojau,kad ir uz vasari gaunu,bet vis tiek iki sio men galo yra laiko ir gal pranest reik.. 4u.gif Na paskutinis prasymas pas man nuo sausio 1 iki balandzio 1.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 13, 11:23)

Jai balandį tvarkytis, testis reikia, todėl pranešti reikia, nes juk dabar žada išstoti iš DB, tai už kovą jei dar yra paskirta, o jei kovą nebestovės tai nebepriklauso, todėl pranešti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 03 13, 15:14)
Jai balandį tvarkytis, testis reikia, todėl pranešti reikia, nes juk dabar žada išstoti iš DB, tai už kovą jei dar yra paskirta, o jei kovą nebestovės tai nebepriklauso, todėl pranešti reikia.

Tai palaukyt..jei as dabar is DB iseinu,tai man soc si men nepriklauso? 4u.gif Bet juk ja uz vasari ismokes db..
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 03 13, 13:32)
Tai palaukyt..jei as dabar is DB iseinu,tai man soc si men nepriklauso? 4u.gif Bet juk ja uz vasari ismokes db..

tai jum už vasarį priklauso, šį mėnesį jį ir turėtų išmokėti, bet juk jums yra paskirta ir už kovą, nes paskirta iki balandžio pirmos, todėl dabar išėjus iš DB privalote pranešti, kad kai bus mokėjimas už kovą, jo nebeišmokėtų, nes nebepriklausys, nors dabar yra paskirta.
Atsakyti
Aj,supratau,aciu 4u.gif Bet nemanau,jog uz kova ismoketu,ypac jog balandzio pradzioj nauja prasyma rasyti tureciau.. rolleyes.gif
Papildyta:
Neramu tik del to,jog va db gausiu,o poto sugalvos,jog grazint turiu doh.gif sakykit,o gali ivykti toks dalykas,jog dabar pranesu socialiniam,na nuema man jau tuos pin,bet liepia atidirbt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 03 13, 13:45)
Aj,supratau,aciu  4u.gif Bet nemanau,jog uz kova ismoketu,ypac jog balandzio pradzioj nauja prasyma rasyti tureciau.. rolleyes.gif

na geriau pranešt, nei po to gražint reiktų. O žinau kad yra kam ir išmoka. Plius jus eiti tęstis turėtumėte, o ne praeitos pašalpos tvarkytis kuri yra paskirta.
Atsakyti
labas vakaras,mergaites pasakykit man aiskiau,kad suprasti.sildymo kompensacijai pridaviau pazyma uz 3 men (rugp,rugsejo,spalio men.) kompensavo (lapkr,gruodi,sausi) toliau testi negalejau,nes vyro ir mano sudejus virsijo 525.sausi buvo didesnis vyro uzdarbis.nuo vasario vel sumazejo,bet pazymas galesiu paimti geguzes men,uz (vasari,kova,balandi.)siuo atveju kompensuotu i prieki,geguze,birzeli,liepa.bet sildymas tai jau bus pasibaiges.ar man tada kompensuotu atbuline data,nuo vasario,ar buna taip kad perkeltu kitam sezonui,ar as cia nesamone parasiau,isvis ar taip butu?
Atsakyti