Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 20

QUOTE(vesta:6 @ 2013 03 12, 12:48)
Sveikos 4u.gif turiu toki klausima.Sausi prasitesiau soc pasalapa.Tai vat gavom ja sausi,vasari ir db laukiam kova..Rytoj noriu iseiti is DB ir pranesiu soc,kad isejau.Bet klausimas toks,ar nereikes grazinti pasalpos,kuria gausiu kova ir isvis ar nenuims?Kai pildziau prasyma,tai rasiau paskirti nuo sausio 1 iki balandzio 1(na 3 men kaip visad).Aciu 4u.gif

Na sausį jūs gavote už gruodį, vasarį gavote už sausį, o kovą turite gauti už vasarį, tei jei išeisit rytoj, už vasarį dar gausite, nes gi moka už praeitą mėnesį, tačiau nebegausite už kovą, nes už kovą mokėjimai bus tik balandį. Tikiuos suprantamai parašiau smile.gif
Nereikės gražinti, nes čia mokėjimas bus ne už kovą, o už vasario mėnesį, o ji jus DB stovėjote ir soc. pašalpa dar priklausė.
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 03 12, 15:03)
Na sausį jūs gavote už gruodį, vasarį gavote už sausį, o kovą turite gauti už vasarį, tei jei išeisit rytoj, už vasarį dar gausite, nes gi moka už praeitą mėnesį, tačiau nebegausite už kovą, nes už kovą mokėjimai bus tik balandį. Tikiuos suprantamai  parašiau smile.gif
Nereikės gražinti, nes čia mokėjimas bus ne už kovą, o už vasario mėnesį, o ji jus DB stovėjote ir soc. pašalpa dar priklausė.

Supratau,aciu 4u.gif vat panasiai ir svarsciau smile.gif Sakykit,o norint paskui vel del pasalpos kreiptis birzoje nereik but isstovejus 6 men,teisingai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 03 12, 14:11)
Supratau,aciu  4u.gif vat panasiai ir svarsciau smile.gif Sakykit,o norint paskui vel del pasalpos kreiptis birzoje nereik but isstovejus 6 men,teisingai? 4u.gif

Nereikia.
Atsakyti
Laba diena, gaunu socialine pasalpa, tiksliau gauna vaikas, nes nesu prisiteisusi alimentu. Ar galiu abieju dokumentams padaryti gauti lengvata, jei tokia dar yra?
Ir kaip gauti ta lengvata Kaune? Kreiptis i soc. rupybos skyriu? Ten pazyma pasiimti kazkokia?
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2013 03 12, 16:39)
Laba diena, gaunu socialine pasalpa, tiksliau gauna vaikas, nes nesu prisiteisusi alimentu. Ar galiu abieju dokumentams padaryti gauti lengvata, jei tokia dar yra?
Ir kaip gauti ta lengvata Kaune? Kreiptis i soc. rupybos skyriu? Ten pazyma pasiimti kazkokia?

Manau,kad lengvata bus taikoma tik vaikui,nes pazymoj bus irasytas tik vaikas.
Atsakyti
O sakykite ar i soc pasalpa ieina gautos pajamos uz bileteni ir tevystes atostogu pinigeliai, jei tetis eina menesio atostogu?
Atsakyti
QUOTE(cobyte @ 2013 03 13, 10:12)
O sakykite ar i soc pasalpa ieina gautos pajamos uz bileteni ir tevystes atostogu pinigeliai, jei tetis eina menesio atostogu?

Taip
Atsakyti
QUOTE(cobyte @ 2013 03 13, 10:12)

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 13, 11:13)

Tai kaip suprantu jei mano draugo pajamos isnesa tai nera ko man ir eiti i socialini, bet koks apsurdas atrodo juk du vaikuciai tai ne jo, ne jo net pavarde ir vien del to jiems niekas nebepriklausys. Vat ir istatymai turi islaikyti ne tik savo bet ir kitus vaikus ir dar atima kelis tuos litukus.
Atsakyti
QUOTE(cobyte @ 2013 03 13, 10:18)
Tai kaip suprantu jei mano draugo pajamos isnesa  tai nera ko man ir eiti i socialini, bet koks apsurdas  atrodo juk du vaikuciai tai ne jo, ne jo net pavarde ir vien del to  jiems niekas nebepriklausys. Vat ir istatymai turi islaikyti ne tik savo bet ir kitus vaikus ir dar atima  kelis tuos litukus.

Taip,jeigu isnesa,tai soc.pasalpa nepriklausis,bet tai vaikai visi 3 jusu yra,nesvarbu,kad tevai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 13, 11:21)
Taip,jeigu isnesa,tai soc.pasalpa nepriklausis,bet tai vaikai visi 3 jusu yra,nesvarbu,kad tevai skirtingi.

na taip visi 3 mano vaikai. na supratau taisiandien net ir nebeisiu i soc nebera ko ten eiti. Tai ir vaikams po 52lt ir maziausiam 97lt nebepriklauso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cobyte: 13 kovo 2013 - 09:23
QUOTE(cobyte @ 2013 03 13, 10:22)
na taip visi 3 mano vaikai.  na supratau taisiandien net ir nebeisiu i soc nebera ko ten eiti.  Tai ir vaikams po 52lt  ir maziausiam  97lt nebepriklauso?

Del vaiko pinigu ziuri 2012 metu pajamas,o ne dabartines.
Atsakyti