Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 20

QUOTE(Kinderiukas @ 2013 03 02, 14:55)
o vienkartine ismoka gimus vaikui isiskaiciuoja taip pat i pajamas ?

Ne,vienkartines neieina.
Atsakyti
QUOTE(prabegom123 @ 2013 02 27, 14:29)
Gal kas zinot kodel negaunu Kaune jokiu paslpu, tai pat uz sildyma. Dokumentus sutvarkiau sausio 15d g.gif
Tai pat vaiko pinigu negaunu, pajamos musu nevirsija unsure.gif

uz sildyma kompensacija bent jau Vilniuje realiai tik po 2 mėnesių nuo para6ymo dienos me sgaudavome. nes 1 mėn. svarsto socialinis, o po to perduoda ten kur skaičiuoja kiek butui priklauso mokėti, o jie dar po mėn. minusuoja. Ar jau gavot pranešimą, kad jums skirta kompensacija šildymo?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 03 05, 10:06)
uz sildyma kompensacija bent jau Vilniuje realiai tik po 2 mėnesių nuo para6ymo dienos me sgaudavome. nes 1 mėn. svarsto socialinis, o po to perduoda ten kur  skaičiuoja kiek butui priklauso mokėti, o jie dar po mėn. minusuoja. Ar jau gavot pranešimą, kad jums skirta kompensacija šildymo?

patarciau pasiskambinti i socialini ir pasiklausti,pas mus panevezyje uz sildyma taip pat sake kad menesi tvarkis socialinis dokumentus,bet jau po menesio ir panevezio energija sutvarke viska...
Atsakyti
Laba diena, noreciau pasiteirauti, nes matau cia yra labai protingu ir tai ismananciu mamyciu:)
Isidarbinau praeitu metu gruodzio 12 d, bet gaudavau socialine pasalpa ji man buvo paskirta iki kovo 1 d, bet esme tame kad pamirsau, o tiesiog nezinojau kad reikia pranesti socialinei darbuotojai apie isidarbinima...vyras stovejo birzoje nedirbo..
taciau pasiskaiciavus savo gautus treju men atlyginimus, musu seimai iseina 240lt i men(ESAME 4 ASMENU SEIMA) bijau kad gali reikti grazinti, ta socialine, ar kazkaip..ir tikriausiai socialine jau man nebepriklausys, nezinau pasimetus visai.Socialines gaudavom 694lt..
Atsakyti
QUOTE(Masiuke @ 2013 03 05, 11:22)
Laba diena, noreciau pasiteirauti, nes matau cia yra labai protingu ir tai ismananciu mamyciu:)
Isidarbinau praeitu metu gruodzio 12 d, bet gaudavau socialine pasalpa ji man buvo paskirta iki kovo 1 d, bet esme tame kad pamirsau, o tiesiog nezinojau kad reikia pranesti socialinei darbuotojai apie isidarbinima...vyras stovejo birzoje nedirbo..
taciau pasiskaiciavus savo gautus treju men atlyginimus, musu seimai iseina 240lt i men(ESAME 4 ASMENU SEIMA) bijau kad gali reikti grazinti, ta socialine, ar kazkaip..ir tikriausiai socialine jau man nebepriklausys, nezinau pasimetus visai.Socialines gaudavom 694lt..

Tiesiog perskaiciuos soc.pasalpa ir ja gaudines tik vaikai.
Atsakyti
Gal galite paaiškinti ar priklauso kokios nors soc.išmokos jei viena auginu 2 nepilnamečius vaikus mokyklinio amžiaus , šiuo metu pati stoviu darbo birzoje.Turiu nekilnojamo turto padovanoto misko kuris ikainuotas 34000 LT.ir zemes kurios verte 6440 LT.Na suprantama aš to miško vaikams valgyti nepaduosiu, Gal žinote kaip skaičiuoja nekilnojama turta skiriant pašalpas, nemokama maitinima vaikams ir t.t Siuo metu mano pajamos 200 lt is birzos
Atsakyti
QUOTE(ELIZZ @ 2013 03 05, 20:22)
Gal galite paaiškinti ar  priklauso kokios nors soc.išmokos jei viena  auginu 2 nepilnamečius vaikus mokyklinio amžiaus , šiuo metu pati stoviu darbo birzoje.Turiu nekilnojamo turto padovanoto misko kuris ikainuotas 34000 LT.ir zemes kurios verte 6440 LT.Na suprantama aš to miško vaikams valgyti nepaduosiu, Gal žinote kaip skaičiuoja nekilnojama turta skiriant pašalpas, nemokama maitinima vaikams ir t.t  Siuo metu mano pajamos 200 lt is birzos

Alimentai jeigu nepriteisti,tai ismoka bus skiriama tik vaikams.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 03 05, 10:06)
uz sildyma kompensacija bent jau Vilniuje realiai tik po 2 mėnesių nuo para6ymo dienos me sgaudavome. nes 1 mėn. svarsto socialinis, o po to perduoda ten kur  skaičiuoja kiek butui priklauso mokėti, o jie dar po mėn. minusuoja. Ar jau gavot pranešimą, kad jums skirta kompensacija šildymo?

visiskai pritariu, mes gavome kompensacija vasari uz lapkricio menesi,
pernai paskutine kompensacija atejo birzeli, socialines irgi veluoja
as irgi is Vilniaus
Atsakyti
alimentai nepriteisti (toks teismo ir abieju pusiu nutarimas) čia mano atvejui. Mane tik domina ar del turimo nekilnojamo turto as galiu kazka gauti,ar priklausytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELIZZ: 05 kovo 2013 - 23:17
QUOTE(ELIZZ @ 2013 03 06, 00:13)
alimentai nepriteisti (toks teismo ir abieju pusiu nutarimas) čia mano atvejui. Mane tik domina ar del  turimo nekilnojamo turto as galiu kazka gauti,ar priklausytu.

Ziurint kiek to misko ir zemes.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 05, 11:33)
Tiesiog perskaiciuos soc.pasalpa ir ja gaudines tik vaikai.

Buvau snd pas socialine darbuotoja , tai uzsipuole kodel tylejau ir nepranesiau,kad isidarbinus.sako atneskit darbo uzmokescio pazyma, ir perskaiciuosiu, ir jai permokejom tai atskaiciuosim is vaiko pinigeliu.. kaip vyksta tas perskaiciavimas? cia kazkaip nuo algos dydzio ar kaip?
paskautiniu 3 men darbo uzmokestis buvo 2891,26, esam 4 asmenu seima, vyras stovejo darbo birzoje, o socialines gaudavom 694lt... kaip cia butu galima paskaiciuoti, gal mamytes zinote? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiuke @ 2013 03 06, 12:14)
Buvau snd pas socialine darbuotoja , tai uzsipuole kodel tylejau ir nepranesiau,kad isidarbinus.sako atneskit darbo uzmokescio pazyma, ir perskaiciuosiu, ir jai permokejom tai atskaiciuosim is vaiko pinigeliu.. kaip vyksta tas perskaiciavimas? cia kazkaip nuo algos dydzio ar kaip?
paskautiniu 3 men darbo uzmokestis buvo 2891,26, esam 4 asmenu seima, vyras stovejo darbo birzoje, o socialines gaudavom 694lt... kaip cia butu galima paskaiciuoti, gal mamytes zinote? wink.gif

Nesinori liudinti, bet ko gero dabar Jums teks nemenka sumele grazinti... kiek suprantu, Jums per menesi apart kitu pajamu truko 694lt(kuriuos ir mokejo socialinis), o viskas kas virs sitos sumos - permoka gaunasi..
Parasykite tiksliai kokiu kitu pajamu turejote, kai pratesinejote socialini, tada bus galima tiksliai viska paskaiciuoti, turiu omeny vaiko pinigelius, stipendijas, ar koki invaliduma (jei gaunate kazka), dar alimentai jei priteisti yra..
Atsakyti