Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 20

QUOTE(jele25 @ 2013 02 18, 21:40)
Sveiki dar karta,turiu toki klausimeli,mano tevas isejo is darbo,dabar jokiu pajemu neturi,ryt stos i birza,ten nieko nemokes.tevas ims pazyma paskutintu 3 men,tai jo men alga 1200 ant poperiaus,ar jam apsimoka eiti i soc?ar gaus jis ka nors?seima butu is dvieju asmenu,na gal dar brolis nueitu i darbo birza,tai butu 3

jei tik du asmenys, tai mano greitu suskaičiavimu, soc.pašalpa nepriklausys (vienam tenka daugiau kaip 450 Lt), jei jau tryse-tada priklausys. o būsto šildymo išlaidų kompensacija priklausytų jau ir dviejų asmenų šeimai, plius vandens išlaidų kompensacija smile.gif be to, maisto daviniai priklauso 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

turiu klausima del sildymo kompensacijos. Jei si menesi pateiksiu prasyma ir pristatysiu pazymas uz praejusius 3men, bet nesumokesiu sausio menesio saskaitos- ar neskirtu kompensacijos? Nes turiu moketi uz sausio menesi ir dar turiu dali skolos uz gruodi, tai ketinu sumoketi tik gruodzio men skola.
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2013 02 19, 12:18)
jei tik du asmenys, tai mano greitu suskaičiavimu, soc.pašalpa nepriklausys (vienam tenka daugiau kaip 450 Lt), jei jau tryse-tada priklausys. o būsto šildymo išlaidų kompensacija priklausytų jau ir dviejų asmenų šeimai, plius vandens išlaidų kompensacija smile.gif be to, maisto daviniai priklauso 4u.gif

tai tada teks sakyti broliui kad stotu i darbo birza,o del sildymo kompensacijos tai nzn kaip ten buna,nes tevai gyvena nuosavam namuke smile.gif
-------------------------------------------------------------------------------------
Dabar del saves klausiu,man dar iki siol nepervede soc pasalpa,visada 12 d jau budavo,praeita men ir si atidirbineju,dar liko 4d,ar del to nemoka kad esu dar iki galo neatidirbus?buvau soc sake kad nepristabdyta.o gal del to nemoka,nes esu masina pardavus uz 100lt ir laukia kada atnesiu pardavimo sutarti?man prasitesti reikia eiti kovo men.
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2013 02 19, 13:10)
tai tada teks sakyti broliui kad stotu i darbo birza,o del sildymo kompensacijos tai nzn kaip ten buna,nes tevai gyvena nuosavam namuke smile.gif
-------------------------------------------------------------------------------------
Dabar del saves klausiu,man dar iki siol nepervede soc pasalpa,visada 12 d jau budavo,praeita men ir si atidirbineju,dar liko 4d,ar del to nemoka kad esu dar iki galo neatidirbus?buvau soc sake kad nepristabdyta.o gal del to nemoka,nes esu masina pardavus uz 100lt ir laukia kada atnesiu pardavimo sutarti?man prasitesti reikia eiti kovo men.

O kiek broliui metu?
Gausit manau gale menesio,nes man tai ismokejo,nors irgi masina pardavem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 19 vasario 2013 - 12:12
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 19, 13:11)
O kiek broliui metu?
Gausit manau gale menesio,nes man tai ismokejo,nors irgi masina pardavem.

Broliui yra 24metai smile.gif
iki 25d moka soc?
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2013 02 19, 13:43)
Broliui yra 24metai smile.gif
iki 25d moka soc?

Tai brolis jau atskiras asmuo,jis neieina i tevu seimos sudeti.Jis pats sau gali soc.pasalpa tvarkitis,tereikia jam i birza stoti.O soc.pasalpa moka iki 25 dienos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 19, 14:04)
Tai brolis jau atskiras asmuo,jis neieina i tevu seimos sudeti.Jis pats sau gali soc.pasalpa tvarkitis,tereikia jam i birza stoti.O soc.pasalpa moka iki 25 dienos.

tikrai visai pamirsau,na al jis pats tada eis susitvarkyti smile.gif
na lauksiu iki 25d,gal sumokes
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 02 19, 12:42)
Laba diena,

turiu klausima del sildymo kompensacijos. Jei si menesi pateiksiu prasyma ir pristatysiu pazymas uz praejusius 3men, bet nesumokesiu sausio menesio saskaitos- ar neskirtu kompensacijos? Nes turiu moketi uz sausio menesi ir dar turiu dali skolos uz gruodi, tai ketinu sumoketi tik gruodzio men skola.

Kiek žinau turėtų paskaičiuoti kompensaciją ir už praėjusius 2 mėn. Tai, jei pinigėlių turite ne per daugiausia, gal nemokėkit ir už gruodį g.gif , turėtų kompensuoti.
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 02 19, 11:42)
Laba diena,

Na pažymoj yra punktai ar turite issiskolinimą? jei turite yra kitas punktas ar sudaryta sutartis dėl skolos išmokėjimo... Vat kompensuoja tik tada kai esi be skolų, o jei jau skola yra tai turi būti sudaryta sutartis dėl skolos išmokėjimo smile.gif
Be to pas mus ir patys vandienys ir energiją neskaičiuoja kompensacijos jei paveluoji sumokėti. ir gauni po to pilną kainą mokėt, aišku sumokėjus po to perskaičiuoja ir gaunasi permoka, bet sumokėt privaloma, kitaip neapskaičiuoja.
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 02 19, 14:04)
Kiek žinau turėtų paskaičiuoti kompensaciją ir už praėjusius 2 mėn. Tai, jei pinigėlių turite ne per daugiausia, gal nemokėkit ir už gruodį  g.gif , turėtų kompensuoti.

Paskaičiuotų kompensaciją, jei nebūtų skolos aš kiek žinau, jei skola bus ir kol skola bus, niekas neapskaičiuoja, ateis sąskaitos pilnos, kol nesumokės, arba kol dėl skolos išmokėjimo nepasirašys kažkokios sutarties. Tuomet po sumokėjimo ar sutarties pasirašymo atminusuoja ir sąskaitoje būna kaip permoka.. Aišku kiekviename mieste gal kiek kitaip, Tokiu principu dirba Šiauliai.
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2013 02 19, 13:10)

tėvai gautų kieto kuro kompensaciją, t. y. pinigėlius į sąskaitą. tiesa, nebūna jų ten daug, bet vis šis tas mirksiukas.gif reikia pristatyti būsto vadinamąją knygą, kur surašyti gyvenamieji plotai, naudingieji plotai, sienų aukštis ir kt. 4u.gif pagal šiuos parametrus ir skaičiuoja kompensaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2013 02 19, 17:48)
tėvai gautų kieto kuro kompensaciją, t. y. pinigėlius į sąskaitą. tiesa, nebūna jų ten daug, bet vis šis tas mirksiukas.gif reikia pristatyti būsto vadinamąją knygą, kur surašyti gyvenamieji plotai, naudingieji plotai, sienų aukštis ir kt. 4u.gif pagal šiuos parametrus ir skaičiuoja kompensaciją smile.gif

o tai dabar galima kreiptis i zemos gala?nes as irgi gyvenu namuke,mazas jis pas mus,apie 45kw,ir gyvenam 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 02 19, 16:30)
Na pažymoj yra punktai ar turite issiskolinimą? jei turite yra kitas punktas ar sudaryta sutartis dėl skolos išmokėjimo... Vat kompensuoja tik tada kai esi be skolų, o jei jau skola yra tai turi būti sudaryta sutartis dėl skolos išmokėjimo smile.gif
Be to pas mus ir patys vandienys ir energiją neskaičiuoja kompensacijos jei paveluoji sumokėti. ir gauni po to pilną kainą mokėt, aišku sumokėjus po to perskaičiuoja ir gaunasi permoka, bet sumokėt privaloma, kitaip neapskaičiuoja.

Paskaičiuotų kompensaciją, jei nebūtų skolos aš kiek žinau, jei skola bus ir kol skola bus, niekas neapskaičiuoja, ateis sąskaitos pilnos, kol nesumokės, arba kol dėl skolos išmokėjimo nepasirašys kažkokios sutarties.  Tuomet po sumokėjimo ar sutarties pasirašymo atminusuoja ir sąskaitoje būna kaip permoka.. Aišku kiekviename mieste gal kiek kitaip, Tokiu principu dirba Šiauliai.

Tikiriausiai taip. Tik klausimas - kas yra skola? Ar nesumokejimas uz 1menesi jau irgi yra skola g.gif . Zinau situaciju, kai zmones turi skolu uz kelis metus....
Atsakyti