Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(samantila @ 2013 05 02, 08:56)
mergaitės gal kuri nėrėt kepurytes iš GAZZAL RIVA  ax.gif (viskozė) užsipirkau ant akcijos

o kur ir po kiek užsipirkai? bigsmile.gif suknytėm pats tas thumbup.gif aš pirkau po 10 lt, jei yra pigiau - norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypliuke @ 2013 04 30, 17:54)
Keliu valandu darbelis 

thumbup.gif o jau dukrytes akys wub.gif

QUOTE(kristinalm @ 2013 05 01, 14:20)

Mano vasarinukė, senai nunėriau o eilė tik dabar atėjo biggrin.gif

faina wub.gif raštukas idomus, gal yra schemute smile.gif

QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 05 01, 15:33)
Kol pavasaris dar nepasibaigė

puikumelis wub.gif katinukas koks naujoviskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypliuke @ 2013 04 30, 17:54)
Keliu valandu darbelis  smile.gif  Pavasarine kepuryte dukrytei. Nera ypatingai grazi, bet svarbiausiai savininke patenkinta  ax.gif 

Išduokite paslaptį kaip taip gražiai nunerti gėlytę? Nesiseka man su jomis schmoll.gif

Visų kepurytės labai gražios,spalvingos ir unikalios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikte;): 02 gegužės 2013 - 14:35
QUOTE(Vikte;) @ 2013 05 02, 15:35)
Išduokite paslaptį kaip taip gražiai nunerti gėlytę? Nesiseka man su jomis  schmoll.gif

Visų kepurytės labai gražios,spalvingos ir unikalios  wub.gif

Ir man nesiseke blush2.gif Sita geriausia. Ir dabar visada nersiu pagal sia schemute smile.gif user posted image Tiesa neriau ilgi is akies, o paciam virsuj pridejau kitos spalvos siuliuku zemu stulpeliu eilute smile.gif Sekmes neriant gelytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2013 05 02, 07:56)

mergaitės gal kuri nėrėt kepurytes iš GAZZAL RIVA  ax.gif (viskozė) užsipirkau ant akcijos  blush2.gif ir mąstau kas gautųsi iš jų ar nepadidės kepurės "gabaritai" išskalbus , ale tada automatiškai mažesnę nerčiau  rolleyes.gif

Man kaip tik truputį pasitraukė išskalbus.

Atsakyti
Pavasariui pasiruošta rolleyes.gif

user posted image

Siūlai SMC Catania fine
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 05 01, 21:04)
o kur ir po kiek užsipirkai?  bigsmile.gif suknytėm pats tas  thumbup.gif aš pirkau po 10 lt, jei yra pigiau - norėčiau  rolleyes.gif

manieji šie

GAZZAL RIVA

netyčia vienoje pardęje siūlų KLP BIG I dvi spalvos buvo kaip likutis prie kasos krepšelyje po 8,99 lt , kadangi paskutines po viena žalia ir geltona ax.gif ten kartais buna taip ir 100proc. šilkinius ten pasičiupau 4 rites pigiai kažkada pries porą mėn ..o dabar sarafaniuka pradejau nerti su medvil. Inspiration kilmė Turkija nu žiauriai faini-švelnūs ir minkšti manau ir kepurytės iš jų būtų fainos minkštos ir malonios mažoms galvytems wub.gif

oh išsiplėčiau nors yra tam skirta tema blush2.gif

Tomienė abi labai labai wub.gif

Inetux 4u.gif Vaikiškų rūbelių temoj vienai mamytei jie išsistampė o kitai nepakito ko gero kaip kada g.gif
Atsakyti
pagal AisLu schemute biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 03 gegužės 2013 - 00:58
kokia mazdaug naujagimio galvytes apimtis galetu buti ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 05 03, 18:06)
kokia mazdaug naujagimio galvytes apimtis galetu buti ?

maniske gime 35 cm
Papildyta:
Gavau kritikos, kad mazai neriu berniukams blush2.gif Tai va rezultatas biggrin.gif

user posted image
user posted image
Ir dar mergaitems biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
AisLu thumbup.gif wub.gif labai grazu.
kap darai ta surisama gala berniukams,pagal kokia schemute?
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 05 03, 19:30)
AisLu  thumbup.gif  wub.gif labai grazu.
kap darai ta surisama gala berniukams,pagal kokia schemute?

4u.gif

Na schemos nera, bet papasakot nelabai mokesiu biggrin.gif gal kuri kita papasakos smile.gif
Atsakyti