Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Atsiprašau, suklydau parašydama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 26 liepos 2013 - 09:24
QUOTE(NASTKA @ 2013 07 23, 12:46)
Sveiki,gal gali sitos grazioso kepurytes schema ax.gif  flirt.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 07 27, 11:45)

aciuks.gif
Atsakyti
Padekite man, pradedanciai nerti 4u.gif
Mano vaiko galvos apimtis 52, blynas apie 16.5-17. Jei skaiciuoti eiles ratais, tai tu ratu man visada reikia daugiau nei kokioje nors nurodytoje schemoje. Tai jei tam blynui dar truksta eiluciu, tai paciai kurti rasta?

Kaip pvz kad ir Labambos paskutine schema. Ten blynas 16 eiluciu, o jei labai ploni siulai ir reikia daugiau eiluciu, tai paciai eksperimentuoti?

Taip noriu ismokti normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2013 07 31, 19:25)
Padekite man, pradedanciai nerti 4u.gif
Mano vaiko galvos apimtis 52, blynas apie 16.5-17. Jei skaiciuoti eiles ratais, tai tu ratu man visada reikia daugiau nei kokioje nors nurodytoje schemoje. Tai jei tam blynui dar truksta eiluciu, tai paciai kurti rasta?

Kaip pvz kad ir Labambos paskutine schema. Ten blynas 16 eiluciu, o jei labai ploni siulai ir reikia daugiau eiluciu, tai paciai eksperimentuoti?

Taip noriu ismokti normaliai ax.gif

visada reikia pirmos eilutes stulpelius didinti arba mazinti,o ne eksperimentuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 08 01, 02:01)
visada reikia pirmos eilutes stulpelius didinti arba mazinti,o ne eksperimentuoti  biggrin.gif

O jei rastas baigesi? Buvo kokie geles lapeliai, baigesi jie ir jau eina kitas rastas zemyn, o mano blynui dar kokiu 4 eiliu truksta? ax.gif
Atsakyti
Nerta skrybelaitė
user posted image
Atsakyti
Visu kepurytes grazios wub.gif , ziuriu si sezona dominuoja skrybeles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(vemvet @ 2013 08 01, 10:52)
O jei rastas baigesi? Buvo kokie geles lapeliai, baigesi jie ir jau eina kitas rastas zemyn, o mano blynui dar kokiu 4 eiliu truksta?  ax.gif

Paimprovizuokit 4u.gif turesit vienintele tokia kepure, nebijokit idet fantazijos, tik jei platinimui reikia dadet, ziurekit, kad tolygiai eitu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2013 08 01, 09:52)
O jei rastas baigesi? Buvo kokie geles lapeliai, baigesi jie ir jau eina kitas rastas zemyn, o mano blynui dar kokiu 4 eiliu truksta?  ax.gif

man niekad taip nebuna,jei gele isdidinkit lapeliu skaiciu jei 7 darykite 8, jei 9 darykite 10 ir netruks tu 4 eiliu biggrin.gif nes jau lapeliai baigiasi nieko grazaus nesugalvosi,graziau kad baigiantis lapeliams iskart pradetu rastas eiti.

QUOTE(IngridaGal @ 2013 08 01, 09:57)
Nerta skrybelaitė

Ingrida thumbup.gif super daili
Atsakyti
Skrybelaitės grožis wub.gif
Atsakyti
4u.gif Sakykit auksarankes, o kaip dziovinat kepurytes nertas? Ar isplove dedant ant kazko kad laisvai isdziutu, ar lyginat ar uztempiat ant ko nors ( baliono)?
Atsakyti
QUOTE(Pumma78 @ 2013 08 01, 17:10)
4u.gif  Sakykit auksarankes, o kaip dziovinat kepurytes nertas? Ar isplove dedant ant kazko kad laisvai isdziutu, ar lyginat ar uztempiat ant ko nors ( baliono)?

kai neturėjau manekeno galvos, tai džiovindavau tiesiog uždėjusi ant pagal dydį atitinkančio apversto dubenėlio (bliudelio). Palyginu jau išdžiuvusią, tačiau visuomet lyginu per ploną merliuką
Atsakyti