Atsiprašau, suklydau parašydama
Padekite man, pradedanciai nerti
Mano vaiko galvos apimtis 52, blynas apie 16.5-17. Jei skaiciuoti eiles ratais, tai tu ratu man visada reikia daugiau nei kokioje nors nurodytoje schemoje. Tai jei tam blynui dar truksta eiluciu, tai paciai kurti rasta?
Kaip pvz kad ir Labambos paskutine schema. Ten blynas 16 eiluciu, o jei labai ploni siulai ir reikia daugiau eiluciu, tai paciai eksperimentuoti?
Taip noriu ismokti normaliai
Mano vaiko galvos apimtis 52, blynas apie 16.5-17. Jei skaiciuoti eiles ratais, tai tu ratu man visada reikia daugiau nei kokioje nors nurodytoje schemoje. Tai jei tam blynui dar truksta eiluciu, tai paciai kurti rasta?
Kaip pvz kad ir Labambos paskutine schema. Ten blynas 16 eiluciu, o jei labai ploni siulai ir reikia daugiau eiluciu, tai paciai eksperimentuoti?
QUOTE(vemvet @ 2013 07 31, 19:25)
Padekite man, pradedanciai nerti
visada reikia pirmos eilutes stulpelius didinti arba mazinti,o ne eksperimentuoti
QUOTE(labamba @ 2013 08 01, 02:01)
visada reikia pirmos eilutes stulpelius didinti arba mazinti,o ne eksperimentuoti
O jei rastas baigesi? Buvo kokie geles lapeliai, baigesi jie ir jau eina kitas rastas zemyn, o mano blynui dar kokiu 4 eiliu truksta?
Nerta skrybelaitė
Visu kepurytes grazios , ziuriu si sezona dominuoja skrybeles
Paimprovizuokit turesit vienintele tokia kepure, nebijokit idet fantazijos, tik jei platinimui reikia dadet, ziurekit, kad tolygiai eitu.
QUOTE(vemvet @ 2013 08 01, 10:52)
O jei rastas baigesi? Buvo kokie geles lapeliai, baigesi jie ir jau eina kitas rastas zemyn, o mano blynui dar kokiu 4 eiliu truksta?
Paimprovizuokit turesit vienintele tokia kepure, nebijokit idet fantazijos, tik jei platinimui reikia dadet, ziurekit, kad tolygiai eitu.
QUOTE(vemvet @ 2013 08 01, 09:52)
man niekad taip nebuna,jei gele isdidinkit lapeliu skaiciu jei 7 darykite 8, jei 9 darykite 10 ir netruks tu 4 eiliu nes jau lapeliai baigiasi nieko grazaus nesugalvosi,graziau kad baigiantis lapeliams iskart pradetu rastas eiti.
QUOTE(IngridaGal @ 2013 08 01, 09:57)
Nerta skrybelaitė
Ingrida super daili
Skrybelaitės grožis
Sakykit auksarankes, o kaip dziovinat kepurytes nertas? Ar isplove dedant ant kazko kad laisvai isdziutu, ar lyginat ar uztempiat ant ko nors ( baliono)?
QUOTE(Pumma78 @ 2013 08 01, 17:10)
Sakykit auksarankes, o kaip dziovinat kepurytes nertas? Ar isplove dedant ant kazko kad laisvai isdziutu, ar lyginat ar uztempiat ant ko nors ( baliono)?
kai neturėjau manekeno galvos, tai džiovindavau tiesiog uždėjusi ant pagal dydį atitinkančio apversto dubenėlio (bliudelio). Palyginu jau išdžiuvusią, tačiau visuomet lyginu per ploną merliuką