Sėkmingai sunaudoti siūlų likučiai
QUOTE(labamba @ 2013 07 16, 18:00)
daryta is keliu ir dar taisyta beneriant, bet zinau kad kai pradejau kvadratukus nert tai platinau kas antra eile ir tik pora kartu tereikejo, o galvytes apimciai buvo 52 cm
QUOTE(ingauk @ 2013 07 16, 19:38)
QUOTE(labamba @ 2013 07 16, 18:00)
daryta is keliu ir dar taisyta beneriant, bet zinau kad kai pradejau kvadratukus nert tai platinau kas antra eile ir tik pora kartu tereikejo, o galvytes apimciai buvo 52 cm
kaip sakant normalios schemos nera as irgi dvi mezgiau perdarydama schema,o kaip noreciau tokia atidirbta rast turbut paciai reiks braizyti
ingauk, graži kvadatukų skrybėlė man gražu tokie kvadratukai, bet neįkertu kaip nerti
moonlightly,paprastutės puikios tik man gal kokių papuošimų man trūktų
labamba, kokia graži gavosi
zvirbliss, gražios kepurytės
barbuska, oi koks grožis mažoms galvytėms
moonlightly,paprastutės puikios tik man gal kokių papuošimų man trūktų
labamba, kokia graži gavosi
zvirbliss, gražios kepurytės
barbuska, oi koks grožis mažoms galvytėms
[quote=labamba,2013 07 16, 22:58]
[/quote]
kaip sakant normalios schemos nera as irgi dvi mezgiau perdarydama schema,o kaip noreciau tokia atidirbta rast turbut paciai reiks braizyti
[/quote]
galvoj sukas mintis dar viena bent panasia nerti tai tada jeigu iseis pasibraizysiu ir galesiu pasidalint
[/quote]
[/quote]
galvoj sukas mintis dar viena bent panasia nerti tai tada jeigu iseis pasibraizysiu ir galesiu pasidalint
Viola va man papuosimu irgi truksta, tai dabar galvoju kaip cia ja papuosus
QUOTE(ingauk @ 2013 07 17, 14:10)
butu idomu pamatyti,as jau pradejau balta ir beveik baigiau is keliu variantu taikiau,kol gerai isejo,norecisu palyginti koki sprendima tu radai nes kvadrateliams platinimo budai bent keli yra
Noriu paklausti tų, kurios jau nėrėte su regilinu.
įnėrus regiliną, man kepurytės kraštai banguoja. Gal per laisvai įnėriau? Matyt reikėjo labiau įtemti? Ką manote?
įnėrus regiliną, man kepurytės kraštai banguoja. Gal per laisvai įnėriau? Matyt reikėjo labiau įtemti? Ką manote?
QUOTE(moonlightly @ 2013 07 17, 21:06)
Viola va man papuosimu irgi truksta, tai dabar galvoju kaip cia ja papuosus
šviesiąjai tai bandyčiau panašų dirželį kaip labamba baltai įvėrus, tikrai nekabinčiau kokių gėlių, nes kraštelis jau puošia kepurytę o ružavai kažką ir daugiau galima, nes ta visai paprastutė
neesu didelių gėlių gerbėja, kol kas savo dukrytei vasarinukes nėriau be jokių papuošimų, bet ir nevienspalves, tad mano manymu, papuošimų didelių ir nereikia, o va dabar baltą neriu, tai greičiausiai reiks kažką sumąstyti
QUOTE(labamba @ 2013 07 18, 02:23)
butu idomu pamatyti,as jau pradejau balta ir beveik baigiau is keliu variantu taikiau,kol gerai isejo,norecisu palyginti koki sprendima tu radai nes kvadrateliams platinimo budai bent keli yra
butum taip anskciau parasius kol turejau skrybeliuka buciau galejus bent taip paskaiciavus nors kiek parasyt o dabar teks palaukt kol kita nersiu
Sveikos, atnešu ir aš savo darbelius, pagaliau papuošiau savo vaikus
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 07 18, 09:42)
Noriu paklausti tų, kurios jau nėrėte su regilinu.
Manu kad perlaisvai. Geriausiai pasiziuret padejus ant lygaus pavirsiaus (ar ant galvos uzdejus), jei lygiai guli, dar siek tiek vos pora cm itempti.