Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Sėkmingai sunaudoti siūlų likučiai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbuska: 16 liepos 2013 - 18:27
QUOTE(labamba @ 2013 07 16, 18:00)

daryta is keliu ir dar taisyta beneriant, bet zinau kad kai pradejau kvadratukus nert tai platinau kas antra eile ir tik pora kartu tereikejo, o galvytes apimciai buvo 52 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 07 16, 19:38)
QUOTE(labamba @ 2013 07 16, 18:00)

daryta is keliu ir dar taisyta beneriant, bet zinau kad kai pradejau kvadratukus nert tai platinau kas antra eile ir tik pora kartu tereikejo, o galvytes apimciai buvo 52 cm mirksiukas.gif

kaip sakant normalios schemos nera lotuliukas.gif as irgi dvi mezgiau perdarydama schema,o kaip noreciau tokia atidirbta rast blush2.gif turbut paciai reiks braizyti lotuliukas.gif
Atsakyti
ingauk, graži kvadatukų skrybėlė thumbup.gif man gražu tokie kvadratukai, bet neįkertu kaip nerti blush2.gif
moonlightly,paprastutės puikios thumbup.gif tik man gal kokių papuošimų man trūktų unsure.gif
labamba, kokia graži gavosi wub.gif
zvirbliss, gražios kepurytės thumbup.gif
barbuska, oi koks grožis mažoms galvytėms wub.gif
Atsakyti
[quote=labamba,2013 07 16, 22:58]
[/quote]
kaip sakant normalios schemos nera lotuliukas.gif as irgi dvi mezgiau perdarydama schema,o kaip noreciau tokia atidirbta rast blush2.gif turbut paciai reiks braizyti lotuliukas.gif
[/quote]
galvoj sukas mintis dar viena bent panasia nerti tai tada jeigu iseis pasibraizysiu ir galesiu pasidalint mirksiukas.gif
Atsakyti
Viola va man papuosimu irgi truksta, tai dabar galvoju kaip cia ja papuosus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 07 17, 14:10)
galvoj sukas mintis dar viena bent panasia nerti tai tada jeigu iseis pasibraizysiu ir galesiu pasidalint  mirksiukas.gif

butu idomu pamatyti,as jau pradejau balta ir beveik baigiau is keliu variantu taikiau,kol gerai isejo,norecisu palyginti koki sprendima tu radai biggrin.gif nes kvadrateliams platinimo budai bent keli yra 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti tų, kurios jau nėrėte su regilinu.
įnėrus regiliną, man kepurytės kraštai banguoja. Gal per laisvai įnėriau? Matyt reikėjo labiau įtemti? Ką manote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 07 17, 21:06)
Viola va man papuosimu irgi truksta, tai dabar galvoju kaip cia ja papuosus smile.gif

šviesiąjai tai bandyčiau panašų dirželį kaip labamba baltai įvėrus, tikrai nekabinčiau kokių gėlių, nes kraštelis jau puošia kepurytę g.gif o ružavai kažką ir daugiau galima, nes ta visai paprastutė mirksiukas.gif
neesu didelių gėlių gerbėja, kol kas savo dukrytei vasarinukes nėriau be jokių papuošimų, bet ir nevienspalves, tad mano manymu, papuošimų didelių ir nereikia, o va dabar baltą neriu, tai greičiausiai reiks kažką sumąstyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 07 18, 02:23)
butu idomu pamatyti,as jau pradejau balta ir beveik baigiau is keliu variantu taikiau,kol gerai isejo,norecisu palyginti koki sprendima tu radai biggrin.gif nes kvadrateliams platinimo budai bent keli yra 4u.gif

butum taip anskciau parasius kol turejau skrybeliuka buciau galejus bent taip paskaiciavus nors kiek parasyt o dabar teks palaukt kol kita nersiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, atnešu ir aš savo darbelius, pagaliau papuošiau savo vaikus smile.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 07 18, 09:42)
Noriu paklausti tų, kurios jau nėrėte su regilinu.
įnėrus regiliną, man kepurytės kraštai banguoja. Gal per laisvai įnėriau? Matyt reikėjo labiau įtemti? Ką manote? ax.gif

Manu kad perlaisvai. Geriausiai pasiziuret padejus ant lygaus pavirsiaus (ar ant galvos uzdejus), jei lygiai guli, dar siek tiek vos pora cm itempti. 4u.gif
Atsakyti