Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 07 11, 20:27)
o čia dar viena nerodyta

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif cia pagal schemute ar siaip ir galvos g.gif ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

atnešu pasirodyt copy-past ax.gif idėja iš interneto platybių ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ristina, šauniai padirbėta. Mačiau originalią šią kepurytę, tai tavo kopija niekuo nenusileidžia. Labai gražu thumbup.gif

labamba, nėriau pagal šią schemutę:
http://www.liveinter.../post173861791/
nors truputėlį teko pagal save taisyti, kad dydis atitiktu.
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 07 11, 21:27)
dar karteli dėkui už schemutę mirksiukas.gif
o čia dar viena nerodyta

labai graži thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos
Ateinu pas jus su prasymu blush2.gif gal kas zinot ar turit sios kepurytes gelytes shemas?Labaireikia isnardziau internet ieskodama kepurytes bent is sono kaip atrodo ir niekur neradau busiu labia dekinga padejusioms

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 07 11, 21:50)
labamba, nėriau pagal šią schemutę:
http://www.liveinter.../post173861791/
nors truputėlį teko pagal save taisyti, kad dydis atitiktu.

turiu ja bigsmile.gif vis suabejodavau ar nuotrauka atitinka schema,man atrodo kad ji kaip servetele neriasi,tie kuria vieta pradeda lenktis?
Atsakyti
Ristina, tobula orginalo kopija wub.gif

Vasarinė kepurytė su snapeliu berniukui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2013 07 12, 09:54)
Sveikos mamos
Ateinu pas jus su prasymu  blush2.gif gal kas zinot ar turit sios kepurytes gelytes shemas?Labaireikia isnardziau internet ieskodama kepurytes bent is sono kaip atrodo ir niekur neradau busiu labia dekinga padejusioms

user posted image

lyg ir cia 4u.gif http://www.liveinter.../post169333123/ ir rastas prasom smile.gif grazi kepuryte smile.gif

man tai patinka salikelis bigsmile.gif kazi kur jo rastelis ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandraxa: 12 liepos 2013 - 10:43
QUOTE(Sandraxa @ 2013 07 12, 11:42)
man tai patinka salikelis  bigsmile.gif  kazi kur jo rastelis ...  g.gif

Šalikučio raštas man atrodo paprastai nertas su užmetimu, ir prisiūti nėriniai, bet žiūrisi gražiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 07 12, 13:50)
Šalikučio raštas man atrodo paprastai nertas su užmetimu, ir prisiūti nėriniai, bet žiūrisi gražiai wub.gif

drinks_cheers.gif tikrai graziai smile.gif
Atsakyti
Labas darbštuolės mamytės prireikė man jūsų pagalbos blush2.gif

labai reikia raštelio gimusiai lėlytei šaindien ryt , neriu kepurytes tačiau jau panelems nuo vienu metu niekada neteko kūdikiui ..tai va turiu Filleta gražius baltus ir kreminius siūlus ir gavau prašymą porai kepuryčiau tačiau rašto neturiu tokiai mažai kepurytei gal kuri nesenai nėrėt kokią nesudėtingą ir pasidalintumėt ?

Labai ačiū iš anksto

IngridaGal 4u.gif wub.gif

Ristina thumbup.gif

Deimantinė Saulė wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 07 12, 10:22)
turiu ja  bigsmile.gif vis suabejodavau ar nuotrauka atitinka schema,man atrodo kad ji kaip servetele neriasi,tie kuria vieta pradeda lenktis?

Taip. Čia servetėlės schema, ir ji pati lenktis nepradeda. Aš pagal šią schemą esu jau dvi nunėrusi - vieną mažesnę, kitą didesnę kepurytę. Tiesiog nėriau kiek man reikėjo, o paskui, kai jau norėjau, kad lenktųsi, sumažinau pynučių tarp stulpelių skaičių.
Atsakyti