Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(sandrasa @ 2013 07 03, 20:47)
drinks_cheers.gif  turi būti pirmiausia praktiška, o ne super madinga  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Mažiem - tikrai taip, ir vasarinės ir žieminės pirmiausia turi netrukdyti gyventi. Bet kokia stilinga 16-metė manau atrodytų labai gražiai ir galva nešaltų.
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 07 03, 15:37)
as tik ziemai nusiziurejau  biggrin.gif man labai labai grazi ..tik nezinau kaip man gausis bet bandysiu  biggrin.gif
user posted image

cia su virbaliukais visai grazu pynutem,reiktu truputi pakeisti ir visai sauni gautusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 07 04, 09:55)
cia su virbaliukais visai grazu pynutem,reiktu truputi pakeisti ir visai sauni gautusi thumbup.gif

turiu toki pavyzdi, man labai grazi smile.gif
user posted image
Atsakyti
vivilitta, gražus dangaus mėlis bigsmile.gif
Aš baltą nersiu dukriukui, tik niekaip nenuvažiuoju iki Kauno vašelio stebuklingo nusipirkti biggrin.gif prisiskaičiau apie bijau su savo senuoju pradėti, nes pasiskaičiau, kad truputį gali skirtis nėrino tankumas nusipirkus tokį patį dydį ax.gif unsure.gif gal kuri jau bandėt, kokie atsiliepimai būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 05, 10:33)
Aš baltą nersiu dukriukui, tik niekaip nenuvažiuoju iki Kauno vašelio stebuklingo nusipirkti biggrin.gif prisiskaičiau apie bijau su savo senuoju pradėti, nes pasiskaičiau, kad truputį gali skirtis nėrino tankumas nusipirkus tokį patį dydį ax.gif  unsure.gif gal kuri jau bandėt, kokie atsiliepimai būtų bigsmile.gif

man butu gaila uz vaseli tiek moket blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 07 05, 10:49)
man butu gaila uz vaseli tiek moket  blush2.gif

o man nė kiek negaila, nes dabartiniai nelabai man patogūs, žinoma, neriu ir su saviškiais, bet greitai tenka imtis kitokių darbų, nes nuvargsta pirštai, o šie jei teisybę atsiliepimuose rašo, būtų kur kas geresni, ir darbų tempas pas mane padidėtų, nes nėrimui turiu per dieną vos keletą minutėlių ax.gif stovi du darbai pradėti, ir dukrytei reikia vasarai kepuriuko, nes pernykščiai jau tiktik ant galvytės laikosi ax.gif
aš pabandymui noriu vieną nusipirkti, ir jei patiks, tuomet palaipsniui nusipirkti mano dažniausiai naudojamus numeriukus, žinoma, iškart perkantis didoka suma gautųsi ax.gif
Atsakyti
O gal kuri matet kur kailiniu bumbulu yra pirkti ?
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 05, 10:33)
Aš baltą nersiu dukriukui, tik niekaip nenuvažiuoju iki Kauno vašelio stebuklingo nusipirkti biggrin.gif prisiskaičiau apie bijau su savo senuoju pradėti, nes pasiskaičiau, kad truputį gali skirtis nėrino tankumas nusipirkus tokį patį dydį ax.gif  unsure.gif gal kuri jau bandėt, kokie atsiliepimai būtų bigsmile.gif

Turiu nusipirkus ploną vašelį Nr. 1, tai man patiko, tikrai nepavargsta pirštai, neriant neatsiskiria siūleliai smile.gif Palaipsniui reiks įsigyt ir storesnių. Naudoju ir kitus metaliniuis ADDIS vašelius, tai jų galvutės irgi neskaido siūlelių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 05 liepos 2013 - 14:28
QUOTE(loretinskis @ 2013 07 05, 15:27)
Turiu nusipirkus ploną vašelį Nr. 1, tai man patiko, tikrai nepavargsta pirštai, neriant neatsiskiria siūleliai  smile.gif Palaipsniui reiks įsigyt ir storesnių. Naudoju ir kitus metaliniuis ADDIS vašelius, tai jų galvutės irgi neskaido siūlelių smile.gif

mano tulip, japoniski, bet nei skaldo tu siuliuku nei pavargsta pirstai smile.gif nors turiu kazkokiu net nezinau, buvo prie siulu prideti tai ten tikrai nera man nei patogus nei grazus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 05 liepos 2013 - 17:06
QUOTE(ingauk @ 2013 07 05, 18:05)
mano tulip, japoniski, bet nei skaldo tu siuliuku nei pavargsta pirstai smile.gif nors turiu kazkokiu net nezinau, buvo prie siulu prideti tai ten tikrai nera man nei patogus nei grazus  blush2.gif

TULIP irgi neblogi, turiu vieną, bet tokio storio, kurį retsykiais tepanaudoju biggrin.gif , o tie kur siūlą skaido visai be jokio pavadinimo, po 1,99 Lt kažkuriam internetiniam puslapyje buvau pirkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 07 04, 09:07)
turiu toki pavyzdi, man labai grazi  smile.gif

thumbup.gif su pyne tai labai reiks isbandyti toki varianta sulaukiau siulu dezes doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(viola78 @ 2013 07 05, 09:33)

QUOTE(loretinskis @ 2013 07 05, 14:27)
Turiu nusipirkus ploną vašelį Nr. 1, tai man patiko, tikrai nepavargsta pirštai, neriant neatsiskiria siūleliai  smile.gif Palaipsniui reiks įsigyt ir storesnių. Naudoju ir kitus metaliniuis ADDIS vašelius, tai jų galvutės irgi neskaido siūlelių smile.gif

pirma karta matau toki vaseli g.gif man irgi ne visi patogus,dabar pirkau vokieciu gamybos 7 litai tai labai patinka,nei tie kur buna tokie i plasmase ivilkti papigiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 07 05, 18:42)
TULIP irgi neblogi, turiu vieną, bet tokio storio, kurį retsykiais tepanaudoju  biggrin.gif , o tie kur siūlą skaido visai be jokio pavadinimo, po 1,99 Lt kažkuriam internetiniam puslapyje buvau pirkus smile.gif

na tokiu siulu neturiu, pas mane linas, maxiukai arba filleta smile.gif

QUOTE(labamba @ 2013 07 05, 22:44)

pirma karta matau toki vaseli g.gif man irgi ne visi patogus,dabar pirkau vokieciu gamybos 7 litai tai labai patinka,nei tie kur buna tokie i plasmase ivilkti papigiai biggrin.gif

man tie ivilkti irgi ne, kai gyvenauuk tai jie buvo prideti prie siulu,manau gyvenancios uk tai gal mate o gal ir turejo, siulai viskas ok, bet jau vaselis doh.gif o tulipo tai nuo maziausio iki 3 nr turiu smile.gif ir net ne po viena smile.gif
Atsakyti