Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

aciu,merginos,jau ziurinejuos rastelius rudeniui,ka jus zadat nerti/megzti rudeniui/ziemai kas dabar ant bangos g.gif ?
QUOTE(kristinalm @ 2013 07 02, 19:23)
PO, orchidėjas nėriau tunisietišku rašteliu, radusi atsispausdinau, reikia laiko surasti kompe. doh.gif

labamba, spalva nereali, kokie čia sūliukai?

viskas pas mane nerta is filetta siulu smile.gif
Atsakyti
[quote=labamba,2013 07 02, 17:41]
žalioji bigsmile.gif
Labai graži ta žalioji, ypač kai taip suderinti papuošimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 07 02, 18:41)

smagi thumbup.gif spalva idomi ir neiprasta smile.gif

QUOTE(labamba @ 2013 07 02, 20:34)
aciu,merginos,jau ziurinejuos rastelius rudeniui,ka jus zadat nerti/megzti rudeniui/ziemai kas dabar ant bangos g.gif ?

tai kad nera tokiu tendenciju...ant bangos buna viskas kas grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 07 02, 18:41)

graži thumbup.gif kaip tik susilieti su vasaros žaluma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 07 03, 07:44)
smagi  thumbup.gif spalva idomi ir neiprasta  smile.gif
tai kad nera tokiu tendenciju...ant bangos buna viskas kas grazu  biggrin.gif

bigsmile.gif kaip sitos? uztikau facebuke
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 07 03, 12:02)
bigsmile.gif kaip sitos? uztikau facebuke

ant nejudančios galvos gražiai atrodo. Bet reiktų pamąstyti ar realiai tokias patogu nešioti g.gif Juk ištisai smukčios ant akių doh.gif Nebent pačią atnarėlę daryti tokią, kad gerai aplink galvą apsitemptų, bet tuomet pasikeis ir pats modeliuko vaizdas. Juk visas gražumas tame laisvume ir yra.
Asmeniškai man tokios kepurės labai jau įtarimus kelia. Jos man tik nuotraukoje gražiai atrodo. Čia kaip su berete, kad nesmuktu, turi gerai dydį atitaikyti, o jei ji po kiek laiko prasitampo, tai jos ir grožis, ir patogumas dingsta
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 07 03, 13:21)
ant nejudančios galvos gražiai atrodo. Bet reiktų pamąstyti ar realiai tokias patogu nešioti g.gif Juk ištisai smukčios ant akių doh.gif  Nebent pačią atnarėlę daryti tokią, kad gerai aplink galvą apsitemptų, bet tuomet pasikeis ir pats modeliuko vaizdas. Juk visas gražumas tame laisvume ir yra.
Asmeniškai man tokios kepurės labai jau įtarimus kelia. Jos man tik nuotraukoje gražiai atrodo. Čia kaip su berete, kad nesmuktu, turi gerai dydį atitaikyti, o jei ji po kiek laiko prasitampo, tai jos ir grožis, ir patogumas dingsta

gal ir teisi,reiktu pameginti,as kiek pamenu man mama tas juostas tik ant galvos megzdavo tai puikiai laikydavo ypac jei jos placios ne siaurios,o cia tik kepure dar primegzta,patobulinus gal visai nieko butu,reiks ka nors panasaus sumeistrauti mazylei rudeniui,neturiu ideju ko noreciau,reiks parduotuviu naujas rudens kolekcijas perziureti,geru ideju buna lotuliukas.gif
Atsakyti
as tik ziemai nusiziurejau biggrin.gif man labai labai grazi ..tik nezinau kaip man gausis bet bandysiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 07 03, 16:37)
as tik ziemai nusiziurejau  biggrin.gif man labai labai grazi ..tik nezinau kaip man gausis bet bandysiu  biggrin.gif

man tai ta gele per vidury viska gadina unsure.gif

labamba grazu bet nepraktiska vaikams schmoll.gif nuo lakstymo tokios kepurytes nesilaiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 03 liepos 2013 - 15:52
QUOTE(natuliona @ 2013 07 03, 16:51)

labamba grazu bet nepraktiska vaikams  schmoll.gif nuo lakstymo tokios kepurytes nesilaiko  schmoll.gif

drinks_cheers.gif turi būti pirmiausia praktiška, o ne super madinga mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pristatau darbštuolėm savo naują darbelį. Manau, kad patobulėjau ax.gif
user posted image]radikal.ru[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilitta: 03 liepos 2013 - 21:20
QUOTE(vivilitta @ 2013 07 03, 22:17)
Pristatau darbštuolėm savo naują darbelį. Manau, kad patobulėjau  ax.gif

puiki thumbup.gif
Atsakyti