Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(kristinalm @ 2013 06 18, 15:04)
Kepurytė krikštynoms,  gėlytės bus priderintos prie batukų 4u.gif
user posted image
user posted image

Kokia nuostabi kepuryte thumbup.gif taip graziai ziurisi...
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 06 18, 15:04)

Puiki wub.gif Galima gėlyčių schemą?
Atsakyti
Naomyte, Inetux ačiū 4u.gif
Kažkokam rusaičių forume radau, atsispausdinau, o nuorodą bandysiu surast g.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 06 10, 09:36)
skrybele  smile.gif

user posted image

sveiki gal galit pasakyt po kiek ir kas kiek dadedinejot stulpeliu kad taip platetu bryliukas blush2.gif
Atsakyti
Kepurytės iš visokių siūlų likučių, tiktų ir į siūlų dietos temą smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 06 19, 08:07)
Kepurytės iš visokių siūlų likučių, tiktų ir į siūlų dietos temą smile.gif

grazios likutines, o sakykit tie likuciai vienodi na sakykim visi is kokios filletos ar visi maxiukai ar maisot tik panasaus kad storio butu g.gif daug jau irgi tokiu likuciu turiu ale jie ne visi vieno pavadinimo tai taip ir stabdo mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 06 18, 16:04)

labai wub.gif

QUOTE(neringuska @ 2013 06 18, 17:48)
sveiki gal galit pasakyt po kiek ir kas kiek dadedinejot stulpeliu kad taip platetu bryliukas  blush2.gif

kai jau nuneriau reikiama ilgi tada vienoj eilej i kas 10-a stulpeli padariau po 2 stulpelius, paskui neriau 3 eiles su Nr. 1,5 vaseliu be jokiu platinimu, tada paemiau 1,75 vaseli ir neriau 2 eiles, tada pakeiciau i Nr. 2 dar 3 eiles, Nr. 2,5 dar 3-4 eiles, Nr. 2,75 dar 3 eiles ir su Nr. 3 dar keleta eiliu smile.gif si karta man buvo svarbu kad brylius nebanguotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 06 19, 07:12)
grazios likutines, o sakykit tie likuciai vienodi na sakykim visi is kokios filletos ar visi maxiukai ar maisot tik panasaus kad storio butu  g.gif  daug jau irgi tokiu likuciu turiu ale jie ne visi vieno pavadinimo tai taip ir stabdo mane  blush2.gif

Mano likučiai beveik visi Maxi arba "tipo" Maxi. Kai kurie plonesni (net nežinau pavadinimo, mažesniuose kamuoliukuose), tai iš jų kokią gėlytę ar kraštelį nėriau.

Už visas idėjas labai ačiū šio skyrelio nėrėjoms smile.gif Nuolat seku šią temą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitutok: 19 birželio 2013 - 07:21
QUOTE(natuliona @ 2013 06 19, 08:16)
labai  wub.gif
kai jau nuneriau reikiama ilgi tada vienoj eilej i kas 10-a stulpeli padariau po 2 stulpelius, paskui neriau 3 eiles su Nr. 1,5 vaseliu be jokiu platinimu, tada paemiau 1,75 vaseli ir neriau 2 eiles, tada pakeiciau i Nr. 2 dar 3 eiles, Nr. 2,5 dar 3-4 eiles, Nr. 2,75 dar 3 eiles ir su Nr. 3 dar keleta eiliu  smile.gif si karta man buvo svarbu kad brylius nebanguotu smile.gif

sita skrybele standinta ar ne g.gif
Atsakyti
Kristina, labai daili kepuryte wub.gif
Mitutok, saunus likuciu naikinimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 06 19, 08:35)
sita skrybele standinta ar ne  g.gif

ne smile.gif
Atsakyti
Kepurytė-skrybėlytė
user posted image
Atsakyti