Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

user posted image sveikos merginos as cia naujoke,noriu nunerti mazei kepuryte vasarai pagal sia schema,cia parasyta kad 46cm galvytes apimciai mano mazes galvytes apimtis 48-49,patarkite auksarankes kaip reiketu ja praplatint ir nuo kurios vietos tai pradet daryti blush2.gif atsiprasau jei kvailai skamba klausimas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Little monstetgirl, cia dar nuo siulų priklauso. As nerciau ir matuociau "blyno" dydi. Jusu atveju jis turetu buti apie 15 cm. Va tada ir reikia ziureti platinti ar siaurinti reikes. Nes su mano siulais neriant, cia platnti tikrai nereiktu.
Atsakyti
o kaip reiketu sunerus blynai jei bus jis didesnis/mazesnis platinti ar siaurinti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(little moonsetgirl @ 2013 06 13, 15:15)
o kaip reiketu sunerus blynai jei bus jis didesnis/mazesnis platinti ar siaurinti  blush2.gif  blush2.gif

as platinciau ar siaurinciau lapeliuose ax.gif
Atsakyti
Dar vienas skrybeliukas smile.gif
Tik reikia dar tobulunti krakmolinima biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 06 13, 17:25)
Dar vienas skrybeliukas smile.gif
Tik reikia dar tobulunti krakmolinima biggrin.gif

labai fainas skrybeliokas wub.gif mano dar progrese liko bryliai,nezinau ar iveiksiu niekada nenerus skrybelioku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 13 birželio 2013 - 18:33
Skrybelaitė išties nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 06 13, 19:33)
labai fainas skrybeliokas wub.gif mano dar progrese liko bryliai,nezinau ar iveiksiu niekada nenerus skrybelioku lotuliukas.gif

QUOTE(kristinalm @ 2013 06 14, 10:31)
Skrybelaitė išties nuostabi wub.gif

Aciu 4u.gif

Merginos atostogaujat? Niekas nesirodo nauju kepuriuku, ar cia atostogos kaltos ar visos taip nere, kad nera lako pasirodyt biggrin.gif ?
Atsakyti
paskutiniai kepuriukai:
user posted image
ir
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Nauja kepurytė, gamintas ir drugelis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(moniakute @ 2013 06 17, 17:28)
Nauja kepurytė, gamintas ir drugelis smile.gif

Man labai grazu wub.gif Nesupykit, pasiskolinsiu rasteli neriamai kepurytei ir paziuresiu, kas gausis ax.gif
Atsakyti
Kepurytė krikštynoms, gėlytės bus priderintos prie batukų 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti