sveikos merginos as cia naujoke,noriu nunerti mazei kepuryte vasarai pagal sia schema,cia parasyta kad 46cm galvytes apimciai mano mazes galvytes apimtis 48-49,patarkite auksarankes kaip reiketu ja praplatint ir nuo kurios vietos tai pradet daryti atsiprasau jei kvailai skamba klausimas
Little monstetgirl, cia dar nuo siulų priklauso. As nerciau ir matuociau "blyno" dydi. Jusu atveju jis turetu buti apie 15 cm. Va tada ir reikia ziureti platinti ar siaurinti reikes. Nes su mano siulais neriant, cia platnti tikrai nereiktu.
o kaip reiketu sunerus blynai jei bus jis didesnis/mazesnis platinti ar siaurinti
QUOTE(little moonsetgirl @ 2013 06 13, 15:15)
o kaip reiketu sunerus blynai jei bus jis didesnis/mazesnis platinti ar siaurinti
as platinciau ar siaurinciau lapeliuose
Dar vienas skrybeliukas
Tik reikia dar tobulunti krakmolinima
QUOTE(AisLu @ 2013 06 13, 17:25)
Dar vienas skrybeliukas
labai fainas skrybeliokas mano dar progrese liko bryliai,nezinau ar iveiksiu niekada nenerus skrybelioku
Skrybelaitė išties nuostabi
QUOTE(labamba @ 2013 06 13, 19:33)
labai fainas skrybeliokas mano dar progrese liko bryliai,nezinau ar iveiksiu niekada nenerus skrybelioku
QUOTE(kristinalm @ 2013 06 14, 10:31)
Skrybelaitė išties nuostabi
Aciu
Merginos atostogaujat? Niekas nesirodo nauju kepuriuku, ar cia atostogos kaltos ar visos taip nere, kad nera lako pasirodyt ?
paskutiniai kepuriukai:
ir
ir
QUOTE(moniakute @ 2013 06 17, 17:28)
Nauja kepurytė, gamintas ir drugelis
Man labai grazu Nesupykit, pasiskolinsiu rasteli neriamai kepurytei ir paziuresiu, kas gausis